Косопадът

• 110 123
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
Мисля, че бяха тримесечни курсове 1-2 пъти в година
Ще проверя дали пазя листовката в къщи, ако е ще я сканирам

# 151
  • Sofia
На всяко ресане ми падаше топка коса, колкото кичур.
В тази тема прочетох за маска с чесън и мед, а бях чувала за нея  и от други места, но не се престрашвах, защото очаквах безумна смрад.
Направих я преди няколко дни. От тогава на ресане ми падат само по 5-6 косъма, освен че изобщо не мирише косата (след измиване).
Не мога да повярвам колко лесно се получи и без скъпи препарати.

# 152
Стига бе, Карън, от веднъж ли? Идва ми да избягам от работа да си я направя веднага тогава.
И нещо важно- косата мирише при намокряне и след месеци дори, ако решите да се къдрите или боядисвате, имайте предвид като ходита на фризьор.

# 153
  • В полите на Пирин планина
Определено мирише при намокряне косата, а даже и ако нещо се запотиш, пак  Sick

# 154
  • Sofia
Да, от веднъж!  Grinning
По-добре да  мирише, отколкото да остана без коса.

# 155
Да, от веднъж!  Grinning

То това е ясно, ама ми звучи като научна фантастика ....май ще свърши чесъна по пазарите

# 156
Преди много години съм правила това с чесана и единственият резултат при мен беше смрад на чесан и рани по главата. Тогава нито косопадът ми спря от чесана, нито косата ми се сгъсти.  Tired
Чесан на главата ми не бих си сложила никога повече  Naughty
Ако ще и един косъм да не ми остане.

# 157
Преди много години съм правила това с чесана и единственият резултат при мен беше смрад на чесан и рани по главата. Тогава нито косопадът ми спря от чесана, нито косата ми се сгъсти.  Tired
Чесан на главата ми не бих си сложила никога повече  Naughty
Ако ще и един косъм да не ми остане.

Ох, сигурно при теб ситуацията не е толкова сериозна, колкото при нас, защото иначе се хващаш като удавник за сламка, ама и аз предпочитам първо да пробвам всички други начини. Лошото е, че с месеци се усеща, то да е само на момента ще го преживея някак.

# 158
Добре де ако чесъна е толкова вълшебен и помага при косопад, защо до сега няма нито един продукт на пазара с екстракт от него  newsm78

Току що си поръчах шампоан и ампули на Ева
CAPILO-Шампоани себорея,косопад,омазняване   400 мл   21лв
CAPILO-ампули косопад,омазняване   12х10мл   60лв

доставката над 50лв е безплатна.

# 159
  • В полите на Пирин планина
Да, от веднъж!  Grinning

Карен, права си. Просто като предупреждение го написах. Аз съм правила тази маска веднъж и то с цел сгъстяване на косата  Flutter като тинейджърка. Принципно моята коса е тънка и малко да вземе да капе и започва да прозира ... Затова сия кътам ...

# 160
  • Sofia
Нищо не усещам, може би съм свикнала с 'аромата', да му мислят околните!  Joy
Не знам колко е серизно при мен, по кичур на ресане ми се видя множко и това не спира от пролетта.

B & C, да не би да ти е бил разранен скалпа преди това и лютото да е възпалило раните?  Thinking

# 161
Добре де ако чесъна е толкова вълшебен и помага при косопад, защо до сега няма нито един продукт на пазара с екстракт от него  newsm78

Има една френска маска за коса Look"N Cream с чесън специално за косопад,която съм чела, че е хвалена.Много трудно я намерих преди време,има я но в по-големите,заредени аптеки.Правила съм я 2-3 пъти но не видях ефект.Може би е трябвало повече време

# 162
paola, те са 3 шампоана на снимката, различни са нали, но не ми се отварят , ампулите също, ох що така се изложих с този сайт??? Или съм недосквиф нещо...

# 163
  • в 1001-та нощ
аз също пробвх чесъна веднъж - по препоръка на една съфорумка, че така се е справила, а на нея е бил препоръчан от фармацевт

в началото опитах с разрязване на скилидката и втриване на сока в скалпа, после опитах с преса за чесън, но става на мини парченца и се сетих, че ако ...някое остане заплетено в косите ще мирише....помислих за сокоизстисквачка ...но..

и така ми отне 2 часа да си слоча нещо чесъново на главата, после измих и нямаше миризма, нито след маската, нито до момента (беше преди месец и нещо), вероятно съм отмила добре - пробвах с български чесън, не с китайски; нямаше някакво чудо след това, но и осата ми вече падаше по-малко  Peace

мисля, че хамалогията е голяма и ще давам за чесън, колкото за препарати ...и се поотказах, чела съм и за маски с лук

мисля, че основното действие е дразненето на скалпа за провокиране на къвоснабдяване и добра микроциркулация, което правят и повечето по-евтини препарати против косопад

за косопад поради нарушена тази фунция ще действа, но за по-тежките случаи - няма да го спре, може да провокира нов растеж евентуално, но временно, защото приичната за косопада ще продължава да действа в обратна посока

# 164
Добре де ако чесъна е толкова вълшебен и помага при косопад, защо до сега няма нито един продукт на пазара с екстракт от него  newsm78

Има една френска маска за коса Look"N Cream с чесън специално за косопад,която съм чела, че е хвалена.Много трудно я намерих преди време,има я но в по-големите,заредени аптеки.Правила съм я 2-3 пъти но не видях ефект.Може би е трябвало повече време

тази ли е http://www.vavilon-bg.com/index.php?option=com_content&view= … id=97&lang=bg

Общи условия

Активация на акаунт