Косопадът

• 110 139
  • 749
  •   1
Отговори
# 180
B&C, ако знаеш колко си права във всичко написано...В периодите, които и аз успея да се примиря с това, сякаш дори започвам да се харесвам     Mr. Green, докато после пак бързо изтрещя. Но аз имам жив /за щастие/ пример пред очите си и не мога да си позволя лукса да забравя за този проблем. Знам, че той е плътно зад гърба ми и това е факта, който ме държи винаги в центъра на омагьосания кръг.

# 181
B&C  така е права си,но.....

За косопада си има причина и тя трябва да бъде открита,което е най-трудното всъщност,за да има правилно лечение

В момента си мия косата с един глупав шампоан Defluval,но ми свършва.Някакво добро предложение от някой.... Simple SmileМила съм я и с Фитовал,червения на Виши,Клоран,Фитоциан и е все тая

Последна редакция: чт, 09 дек 2010, 16:02 от dididv

# 182
Точно там е разковничето, как да направим така, че самата луковица да не умира, падналите косми- паднали, то е ясно, как може да се установи живи ли са луковиците?

Луковицата не умира. На нейно място ще се появи нова луковица, така че космите с коренче не бива да ви притесняват. Всъщност то това е косопадът, ако  няма луковичката, ще е накъсване на косъма.

Не знам дали ми се разбра какво написах, но е нормално да виждате бялото топче

# 183
Оффффф....моми4етааа закъсах!От една седмица имам ШЕСТОК И НЕВЕРОЯТЕН  косопад за пръв път в живота си ooooh!
Слагам маски с масла,с 4есъм и какво ли още не..но...по време на маските пада жестоко,по време на къпане без коментар просто и като се реша да не говорим.Имам 4увството 4е ще остана без коса ShockedПия от месец Ревалид,мажа се с ампули против косопад ,но от седмица съм зле.Междудургото то4но преди седмица се боядисах с Лореал Кастинг и оттогава ми запо4на зверщината.Дали е възможно да е от това или пък сезонен незнам,знам само 4е ми се реве ooooh!

# 184
  • в 1001-та нощ
какви ампули ползваш?

най-вероятно е сезонен, а маските и боята провокират по-лесно да опада, това, което вече е умряло, като косми, след като излязат от космената луковица - космите не падат веднага, за се задържат в скалпа - няколко месеца - при по-добро хидратиране падат по-лесно

аз също след боя съм получавала силен косопад

# 185

Според мен броенето на косми, непрекъснатото търсене на информация за косопада, четенето на медицинска литература, с нищо няма да ви помогне, а само ще ви обремени допълнително. Един обикновен човек, не може да се конкурира с един лекар само защото е прочел 20 статии на тема косопад. Дори и лекарите, когато има проблем, се обръщат към техни колеги, а не се лекуват сами. Това е така, защото когато става въпрос за самите нас, то доста често не сме обективни и отказваме да видим или приемем истината.
Не твърдя, че не бива да се взимат мерки, но косата не трябва да се превръща във фикс идея.
И понякога една консултация с психолог би направила много по-голями чудеса за косата, от колкото едно посещение при дерматолог или общо практикуващ лекар.  Peace

Евала B&C!!!Абсолютно верно е!!Колкото по се вглеждам толкова пове4е коса ми пада. ooooh!Колкото до 4есъна аз си го правя на сок и го измивам перфектно с моите шампоани,няма и помен от него.Ненавиждам миризмата на 4есън и бих я усетила бързо бързо

# 186
  • в 1001-та нощ
е, явно само при мен не работи тази схема  Joy аз колкото повече се вглеждам - виждам новите косъмчета и уплътняването ... и им се радвам, но се овладях да не изпадна в паника, макар, че се ужасявах да гледам как падаше косата.... за догодина вече си имам стратегия  Hug

# 187
Аз запо4нах ампулите от няколко дни.На Ревалид са.Искам и аз нови косъм4ета Confused.Явно боята е провокирала косопада newsm78.Ама е нещо страшно.Тъкмо си стабилизирах косата и сега взе та опада CryЩе по4на да се боядисвам с къна

# 188
  • в 1001-та нощ
защо я боядисваш? бели коси ли покриваш?

# 189
Боядисвам се от 14 години 4ерна ,естествения ми цвят не ми харесва.Светълко кестеняв е и като по4не д а расте ставам 4еудна картинка ThinkingИна4е имам тук таме бели косми .Но за пръв път реших да пробвам безамоня4на на Лореал ,нали уж е много щадяща.Елате ме вижте сега !кОСМи падат здраво.Е..ти боята!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Боядисвам я веднъж на два месецА Peace
иЗБЯГВАм СЕГА ДА СЛАГАМ МНОГО ОМЕКОТЯВАЩИ БАЛСАМИ  или маски защото много ми приглаждат косата и изглежда рядка.Без тях е като облак и изглежда барем по обемна Joy Joy Joy
Има ли добре оплътняваща маска на Лореал или някоя друга фирма??

# 190
Междудругото као си правя маски си слагам шапка за баня която ми стяга и ме заболява главата.Тя дали не спомага за косопада?????

# 191
Определено боята провокира косопада. Бях обладяла косопада и след като се боядисах с Иноа започна потресаващо капане и сега съм пак там от където тръгнах. А боядисването ми беше след 6 месечна почивка от всякакви химии.

# 192
Ами как да крием белите коси...за съжаление и от тях имам доста и то за проклетия на най- видимо място. Сега съм на кичури, но вече излизат белите косми, какво предлагате?

# 193
  • София
Аз се боядисвам с Кастинг на Лореал от много години и доста коса съм прежалила. Дали наистина не пада от тази боя?

# 194
  • в 1001-та нощ
аз получих такава реакция на два пъти след 10 минутната на лореал, но пък иначе от лореал преференс - нормална на лореал - не съм имала никакви реакции

явно е до боя

Общи условия

Активация на акаунт