Косопадът

• 110 187
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
tochiica ами по принцип питам расте ли ти, а ти кажи каде по бързо или ти се сгъсти, нали става въпрос за тоника на билка??

# 466
а от къде в България може да се купи?

Аз си купих от една аптека на ул. Жолио Кюри в кв.Изток на 50-60 м.от магазин Била. Маслото от ракитик се казва  Брилиант Лук. Би трябвало да го има и в другите аптеки предполагам.

# 467
tochiica ами по принцип питам расте ли ти, а ти кажи каде по бързо или ти се сгъсти, нали става въпрос за тоника на билка??
Расте ми нормално а и след като се подстригах и махнах това от долу смисъл долу имах 50 косъма някъде  hahaha и сега ми е по гъста ! когато се реша и има най-много 2-3 косъма на четката изключително съм доволна

# 468
благодаря ти за отговора дано вече да нямаш този проблем че е ужасен и аз го имах но сега пада по много малко коса , дори като си мия косата ми падат 3-4-5 косъма но това аз го постигнах с дом. маски и с много масла, затоплен зехтин и т.н.

# 469
  • София
момичета днес си взех това
търсих това на билка, но не го намерих никъде та реших да пробвам друго  Hug
ще докладвам дали действа

# 470
Момичета, лосионите на Билка ги продават и в Карфур. Аз от скоро ползвам и индийската серия за косопад  Trichup. Определено има ефект, защото на моята фризьорка и направи впечатление, че косата ми е с повече блясък от преди. Косопадът ми се ограничи до 10-20 косъма на всяко ресане.
За сега не мога да кажа дали ще ми расте "буйна грива", или просто вече няма какво да окапва.
Пробвах почти всичко, което е споменато в тази тема и мн.др. извън нея.
Желая успех на всички в борбата с косопада!!! Peace

# 471
  • на Земята
Къде мога да намеря тази индийска серия за косопад?Благодаря.

# 472
# 473
Може да се окаже , че билковите формули от Изтока са по- ефективни от западните технологии.

# 474
  • в 1001-та нощ
по-скоро бих казала, че е индивидуално - от какво човек би бил повлиян  Peace

но не бива да се подценява и причината - ако е нещо преходно - събитие, което е минало - ОК но ако е нещо, което си работи в организма ....

# 475
Може да се окаже , че билковите формули от Изтока са по- ефективни от западните технологии.
Лично аз предпочитам козметика и медикаменти от Изтока, защото там се използват много повече природни продукти. Ползвам кремове без парабени, натурални сапуни и различни видове чайове / за простуда, за болки по повод ПМС, енергизиращи, успокоителни и др./
Винаги, когато пътувам на Изток не пропускам да се заредя солидно.

# 476
Случайно открих това:

http://kosopad.org/
Някой ползвал ли го е ?  newsm78

# 477
Докато четях едно лекарства на дъщеря ми излезе тази реклама
http://www.dslabs-bg.com/

Това е миноксидила, за който всички твърдят, че помага, но само докато се ползва. Ще изчакам и вие да кажете какво мислите...

# 478
Има ли някой изпробвал тази рецепта за люти чушки:
 http://alopecia.8.forumer.com/viewtopic.php?t=713&highlight= … E5%E1%EE%F0%E5%FF

# 479
Миноксидилът е само за мъже защото увеличава окосмяването и на лицето.Поне аз така знам.

Общи условия

Активация на акаунт