Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 78-ма тема

• 159 473
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
  • Torino,IT
Здравейте и от мен в новата тема, 4 страници изпълнени с красоти, поздравления за всички  bouquet
Роца, да ти е жива и здрава Камбанка и много да те радва, весело и безгрижно детство  bouquet
И двете торти на Леля Ог са страхотни, и музикантската и тази с портокалите Hug
Венета, пак си направила страхотни сладки, като имам време ще погледна рецептите, особено на тези първеите дето приличат на коледни кравайчета. Харесах си и астията на Аелис и Вив Мив, тутманика на Мариета, доматените кексчета на Лабрекс и питките които сте показали на празника на Християнското семейство, аз още не съм открила сезона на месенето, ама ще имам поводи по натам.
Ами да си покажа отчета, паста с риба тин и чери доматчета, кюфтенца, пържени тиквички и кренвирши на грил и крем карамел.

Приятен и успешен ден  bouquet

Честит рожден ден Vesi_nn   bouquet
Весел празник и много любов и късмет  bouquet

# 61
  • София
Четири страници изпълнени с вкусотии, коя от коя по-вкусна и красива! Crazy Страхотни сте, всички!   bouquet

От мен едно кексче с ябълки и канела от тези дни.

# 62
Роца,Винце,благодаря за вниманието!  bouquet
Пак големи съблазни в темата,почерпих се виртуално от пил.сърца на Марабу,телешкото варено на Деликате,кремчето на Винце е разкош #Silly!
vesi_nn,весел празник,здраве,щастие и много усмивки! Hug
Роца,много да те радва малката камбанка! Heart Eyes
Angellove,на този бюрек на Вероника отдавна съм му хвърлила око,и при теб се е получил много добре!

У нас спаначения браунис на Petybouquet за рецептата

и тук

а за които "Уж"  Wink не обичаха спанак Мъфини с лютеница

# 63
Ох,момичета,невероятни сте!!!
Аз въпреки,че съм на една тридневна лунна диета и не съм хапвала нищичко,съвсем мазохистично се намъкнах в готварската темичка на Пеп-чо и останах там цели 3часа!Направо ми се събраха очите,такива вкусотии,точно като тук!Направо ви се възхищавам!!!

Аз вчера се сдобих с една порцеланова тавичка и сега се чудя какво и как да приготвям в нея!Моля споделете за какво е подходяща и в каква фурна се поставя и колко дълго могат да се пекат ястията в нея!Благодаря ви,вълшебници!

# 64
Здравейте, вълшебници! Дойде ред и аз да се похваля със семеен специалитет. Mr. Green
Представям ви цял свински бут, печен от мен под дирижирането на мъжа ми и заешка залатка, правена съвсем, ама съвсем изцяло от него! Hands Clap omm Е, аз само я овкусих, но факт - всичко беше много крехко и вкусно, благодарение на него:

Ето и порцийка:

Венета, а палчинките са апетитни само и единствено благодарение на теб!  bouquet

Последна редакция: вт, 23 ное 2010, 12:32 от Apr

# 65
  • Варна
Вени,Мари ета страхотни тутманици и сладки
Пуре ,Лабрех,Дитсан,Гелева,Гуйнет,Кафенцето,Алекс,Алхимика,Вив,МЖ,Аелис,Мат,Денерис,Краси,Апр,Линдита,Роца много красиво и апетитно
Леля Ог направила си чудна музикална фантазия
Винце супер мус
Ангел перфектен бюрек и кексчета
Лабрес тиквата ти е елексир
Пепи супер продукция на супер ниво
Весе Честит Рожден Ден!  newsm51Много здраве и късмет.
 Момичета може и да пропуснах,но се извинявам.За всички вас с уважение към трудът и идеите ви. newsm51

За днес простичко супа пилешка и пиле с грах.

# 66
Леле, нова тема имало, ще се връщам да чета   #Crazy
пеп-4o, как успяваш не знам, толкова много вкусотии на куп   bouquet
pure elixir, мъфинките с крем круша са много изкушаващи
а Леля Ог ме оставя без думи всеки път, когато видя тортите и сладкишите  и bowuu
лулу, marabu, labrex, краси.мира, Роца, Винце - все красоти и все изкушения  #Crazy

Невероятни предложения има!

От мен целувки в дъжда

Усмихнат и успешен ден на всички!

# 67
  • София
Kafenceto, А тая закуска на Мечо има ли я някъде как се прави? Heart Eyes Crazy

Лабрекс  Hug , овкусила съм филийките със стрити подправки и малко Пикантина и капки Уни сос и съм ги "запържила "  нарязани в бучка масло . Правя и яйца на очи в масло и в последния момент слагам отгоре по резен Чедър , та като обърна яйцето в чинията Чедър-а да дойде отдолу и да се поразтопи . Любимото ядене на всички мъже и то по често за вечеря си го поръчват  , което е хубаво за мен ,  защото  става за две минутки  newsm68 .

И снимка на  hahaha  " Какво сготви днес ? "  Embarassed ... Еми ... това сготвих пък  Crossing Arms ... мързи ме ... утрепах се да се чистя  Crossing Arms !

Последна редакция: вт, 23 ное 2010, 13:41 от Kafenceto

# 68

Най-вкусния кекс който съм яла!Майка ми правеше подобен,но в този има черешки мммммммммм

# 69
  • от точка К до точка С и обратно
Здравейте, неуморни момичета!
Тук пак ври и кипи от вкусотийки!
Винце, Леля Ог, Росонера, Суха мащерка, Дитсан, благодаря!     bouquet
Нордина, Винце, завръщате се  с чудесни менюта! PeaceВенета, Мариета, много ме впечатлиха вашите тутманици!   chef
Леля Ог,  артистична и чаровна торта и симпатични сладки! Радваш много!  bouquet Рецептата за пилето с мащерка е много проста - запича се на тиган с малко масло пилешко филе, прибавя се малка опаковка - 200ml готварска сметана, малко топено или пушено, или и двете Simple Smile сирене, черен пипер, сол и накрая прясна мащерка! Бързо, просто и вкусно! Дано и на Суха мащерка и хареса! Grinning
Зиче, пеп-4о, при вас както винаги много и вкусно! Деликейт, виждам, че и на теб бобчето е станало любимо! Радвам се и аз съм му голям фен! Телешкото ти не ми дава мира! ooooh!
За днешното ни меню основен виновник е пеп-4о, за което съм поела ангажимента да и нося много здраве и пожелания за нови кулинарни творчески успехи от цялото домочадие!    bouquet

много вкусното картофено руло на пеп-4о                            разрязано                                                                                         панна кота с карамел

Ванилла, радост за сетивата са сладките и снимката! Peace

pure elixir, чудесни мъфини и спаначена фантазия! Peace

# 70
Здравейте, кулинарки! Отново поклон пред невероятните ви умения. Така ви се възхищавам...
Аз вчера сутринта седнах и написах един огромен пост с поименно изброяване, снимки и прочие...и накрая познайте - компютъра в офиса заби и всичко изчезна #Cussing out - да си призная нямах нерви да го пиша отново.
Леля Ог, отново невероятна торта!
Суха Мащерка, ние специално ходим до Карлово заради това Кюнефе, наскоро там го опитахме за пръв път - разкошно е, но незнам дали ще стане в домашна обстановка, а и от къде да намеря това сирене Дил?
С тези питки, тутманици и хлебчета направо ме убивате, честно - вече трябва да се науча да меся!
А в края на миналата тема имаше толкова видове кифлички, че още ми се привиждат! Ще се пробвам - няма как!

- чеснови картофки на фурна с горчица
- за мръвкаря в компанията на пържолка и сервирано така -
- без туршийка няма как  Wink
- неделя за пръв път пробвах палачинки с кисело мляка по рецептата на Honda, много вкусни и пухкави(само дето другия път ще сложа по-малко сода, че май попрекалих Blush)
Имаше и печени ябълки с мед и орехи, но съм пропуснала да ги снимам...
От снощи:

- първото ми телешко варено, на вид не е много добре, но за това пък на вкус го докарах!

# 71
Винце,
моля за рецептата за" Комбиниран десерт-Шоколадов мус с лимонов крем".

Ще ти го  пиша на ЛС  Peace

pure elixir...ммммм, спаначния браунис  изглежда върха!  Heart Eyes
vanillla...от твоите розови целувки, просто ще преглъщам цял ден!  #Crazy И ще ги сънувам...прекрасни са!!!  bouquet
naia, кекс с черешки звучи много  апетитно!  Flutter Със сладко от черешки става ли, или трябва да е с пресни череши?
Роца, честити на патерици...да ти е жива и здарва Камбанка!   bouquet
vesi_nn, честито рожден  ден, с пожелание за сбъдване на всички мечти и крепко здарве, разбира се!   bouquet Да си изкараш чудесно на този ден! Hug
Гуинет, какво прекрасно руло!  Heart Eyes И съм си го заплюла....имам му рецептата от Пеп-40!  Sunglasses А и панакотата е....мммм Crazy
Kafenceto, и аз  ги "готвя" като твоите  когато нямам време  hahaha...така че те разбирам. Laughing  Обаче пак си е вкусотойка!  Hug Ето от неделя  например, моето "готвне" беше точно като твоето  Laughing 

Хубав ден на всички!  bouquet Отивам по задачаки... ooooh!

# 72
Аз изтървах бая теми и сега бързам да се запиша, че ми липсват вкусотиите ви, а и идеите също

Един страстен сладкиш-невероятно ароматен  Crazy
 една тортичка за сватбата на мои приятели
Солени мъфини          и пълнено шаранче    

Отивам да чета и разглеждам назад   bouquet

# 73
Става със всякакви Simple Smile)

# 74
Може ли рецепта за картофеното руло на Пепчо, че не я намирам Embarassed

Последна редакция: вт, 23 ное 2010, 15:21 от monica_bellucci

Общи условия

Активация на акаунт