Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 78-ма тема

• 159 501
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
Аууу, pure elixir  - някакси съм пропуснала  Embarassed да видя мъфинките ти с ябълка и локум  - сигурно са прекрасни като събратята си с круши  Peace

# 691
Момичета, ама голямо вихрене в кухните е падало тези дни  Hug
А какви торти сте показали  #Crazy
Леля Ог, Ванила, страхотни сте, винаги е много красиво при вас   bouquet
Умбра, сладките задължително ще се пробват  Grinning
Апр, защо е фалшив Гараш, може ли и рецепта   bouquet
Angellove, шампанско и шоколад....  Heart Eyes Много празнична торта, надявам се да успея да я направя за някой специален повод  bouquet
Честито на всички празнуващи   bouquet
от мен скромно линцерови сладки в полуготов вид

супа с праз и гъби

и шоколадова тортичка за малката ни именичка (вечерята не е готова, но торта поне имаме  Laughing)

Лек ден!

# 692
Страхотни вкусотии сте сътворили Hug

# 693
Венета , Леля Ог , Pety , rossonera- Благодаря ви за пожеланията към мойте сърчица .  Hug

Венета- заповядай рецептата за Маслени сладки "котенца " - http://sabinaberova.wordpress.com/

# 694
  • забравих си мисълта...
Bliznacite2004,  Hug благодаря ти много за рецептата.
Пеп-4о, Леля Ог, Delicate, Megansg, Angellove,    Hug  Hug много благодаря момичета за милите комплименти.
Мила Леля Ог, чудна торта и прекрасни кексчета. Отново наслада за очите (жалко, че е само за очите). А погачата ти е невероятна, пухкава и красиво оформена.
Пеп-4о, отново безброй вкусотии, неустоими и подстрекаващи. А сладките ти са много сполучливи, сигурна съм, че прекрасния им вид отговаря и на един чудесен вкус.
Pure Elexir, чудесни мъфини и салатка.
Delcata, съблазнителни милинки, а спанака ме съблазни много, луда съм по него Wink.
Aredhel, много е вкусно и при теб.
Angellove, тортата ти изглежда много вкусна и също е много красива.
Apr, съблазнителка такава Wink. Разкошно меню и мерси за рецептата за тортата.
Viv-Miv и аз им се каня на линцеровите сладки, завиждам ти благородно, че си ги направила вече. 
Megansg, както винаги вкусно и красиво при теб.

Последна редакция: чт, 09 дек 2010, 16:46 от Venetta

# 695
viv-miv, че е фалшив Гарашът, фалшив си е, но пък е много бърз и лесен и е доста приятен на вкус, още като орехова торта може да се определи.
Изпича се орехов блат. Аз го направих от 4 яйца, 1,5 ч.ч. захар, 1 ч.ч. брашно, малко набухвател и 1,5 ч.ч. (че и малко повече) смлени орехи, които се добавят последни без миксер. Може да се сложи и малко олио в блата (аз не сложих, но стана малко сухичък).
След като изстина, го срязах на две и по средата и отстрани сложих 1 Крем за тора - шоколад на Йоткер.
Отгоре залях с 1 тъмен шоколад, разтопен с няколко лъжици мляко и бучка масло.
И накрая, разбира се маскировка като Гараш с малко от смлените орехи. Mr. Green
След това трябва да отлежи няколко часа в хладилник.
  bouquet

# 696
От мен едни бързи и лесни сладки, но нямам идея от къде е рецептата, цащото съм я копнала преди доста време...

Бързи сладки

200 г маргарин(масло)
3 с.л. захар
ванилия
1 яйце
щипка сода бикарбонат загасена с лимонов сок
2.ч.ч. брашно
Излизат около 100 единични ако се режат с формичка – среден р-р.

и РозичкиSimple Smile)

ето и част от тях слепени... за проба:))

и свинско със зеле... без фото, че още ври:)

viv-miv, много хубава тортичка   bouquet Честито на именничката... на патерица:)

# 697
Ивка, на сладките ще напиша по-късно рецептата, започнах по една, но никак не ми хареса и се превърна в друго.
Angellove, тортата ти е много, много сочна  Heart Eyes Халуми-то - малко обезсолявам  ипека на грил плочата (или сух тиган, или грил тиган). А после просто си го хапвам със сладко от боровинки  Blush
ЛЕля Ог, ядовете ми бяха докато ги правех  Laughing Laughing

Ивка, Меганс, ето рецептата на картофеното пюре с краставички

viv-miv, vanillla, Apr, Aredhel, Бенита, чудесни сладки, торти и сладкиши имате!

Честит празник на всички именници!   bouquet

Последна редакция: чт, 09 дек 2010, 19:06 от пеп-4o

# 698
viv-miv , може ли рецептата за тези линцерови сладки   bouquet
Днес направих първите си ушки с кафява захар и канела/не си спомням от къде взех рецептата/, станаха  почти диетични.На вид не са много хубави, но иначе стават бързо и са много вкусни.

# 699

Всички показват страхотни коледни красоти! Crazy  bouquet  chef Май само аз още се моткам....... Embarassed

Пилешка супа, сърми запържени, с картофено-гъбен пълнеж в майонезен сос и мароканските меденки.

# 700
Сиренки с босилек

# 701
  • София
Много торти, чудесни са! Леля Ог, ти твориш торта след торта, сладкарските цехове "пасти да ядат"! Много хубава торта!
Ванила, прекрасна торта, много нежна и в много хубав цвят!
Angellove, шоколад и ягоди - много добра комбинация!
Apr, гараша за мен си е "класика в жанра", много я обичам тази тортичка!
megansg, вкусно меню, салатката напомня за лятото...
viv-miv, нали знаеш - "като няма какво да се яде, ядат се пасти", много сладка торта! Честито, да ти е живо и здраво детето!
Benita, хубави сладки!
mery_poppins1, взимам си едничка сладка от твоите, много обичам такива!
labrex, от при теб си взимам от всичко - не мога да си избера, всичко ми харесва.
rossonera, сиренки - ммм, вкусно!
Да си покажа рибката от понеделник - печена щука на тиган. Едни кюфтета, една от туршиите - зеле и лукчета.

# 702
Леля Ог много много добре си се справила! Сърдечни поздрави, аз сън просто очаровама!
Ванила, много симпатична торта!

Честит имен ден на всички Анита!

# 703
  • от точка К до точка С и обратно
Момичета, момичета, не спите, а творите!За всички вас( защото много съм пропуснала)   bouquet  и комплименти! Аз за жалост не мога да стигна до снимки! В края на годината свободното време е лукс! Sad
Лабрекс, бързо справяне със стреса желая на семейството - добре, че сте живи и здрави! Peace Много е вкусно отново при теб!  bouquet
Радвам се на коледния трепет, който е завладял повечето от вас - чудесни резултати!
То моето днес ще е почти спам, но не мога да не похваля Ванилла за чудесното боке към апетитния хляб с канела!   bouquet:
Росонера,  pure elixir, Бенита, Вив-мив, Апр, чудесни печива! Peace
 Венета и леля Ог, благодаря ви за вдъхновението , с което ме зареждате!  bouquet
Аз минавам с едно скромно
пиле със зеленчуци на тиган                                             и                             предколедни мъфини с крокант

Чакам да ме споходи коледната кулинарна еуфория през събота и неделя! Praynig

# 704
честит имен ден на всички които празнуват  bouquet
Меганс,както винаги при теб е адски вкусно.
Вив-мив,страхотно цвете предполагам и вкусно.
Бенита,страхотни сладки.
Мери Попинс,и твойте ушки изглеждат супер.
Лабрекс Naughtyизкусителко,сега ми се приядоха сърмички и меденки.
Россонера,страхотно изглеждат сиренките може ли рецептата.
Верабел,както винаги мноого вкусно при теб.
Ето и от мен най-после нещичко,салатка,чушки със чесънче,телешко със картофена салата и миш-маш със печени чушки.

докато се натуткам и Гуинет цъфнала пред мен това апетитно пиле и мъфини ммммммм

Общи условия

Активация на акаунт