Размяна на продукти за коса 1

• 67 614
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
Останаха ми за размяна:

1. Giovanni - Frizz Be Gone - серум - ползван 2-3 пъти
2. Шампоан против пърхот за мазна коса Lakme Peeling 200/300 мл.
3.  Защитно олио за скалп Lakme Master Care Scalp 70/100 мл.

# 166
ДА ДОБАВЯ ЗА РАЗМЯНА  200 МЛ ОТ СИЛНО ХИДРАТИРАЩИЯ ШАМПОАН НА AP HOGEE

# 167
за размяна шампоан на sisley  200 ml
търся шампоан или маска на керастаз за суха коса.

Последна редакция: чт, 16 фев 2012, 11:14 от charlie

# 168
  • в 1001-та нощ
трябва да напишеш кой е шампоанът  Peace

# 169
трябва да напишеш кой е шампоанът  Peace
те имам само един  Peace

# 170
  • в 1001-та нощ
в виж ти  Blush аз го имам, но не знаех, че е само един  Peace не съм разглеждала  Peace

напиши и какво търсиш  Peace

# 171
Имам за размяна термо-изглаждащ крем на Лореал, 150 мл, специално за преса за изглаждане и сешоар. Използвала съм го само веднъж и понеже не използвам често и пресата за коса, си остана неупотребен. Надявам се на някоя от вас да й влезе в употреба Simple Smile

# 172
Разменям:

термопротектор на Алфапарф почти пълно е.
1/4 от  магнитен реконструктор на Джовани
Около 30 мл от кератиновия спрей на Чи.
Все още разменям активатор за къдрици на Denis Line-около 220мл.

Около 30 мл от 2 мин.реконструктор на Афоджий,протеин на Афоджий.
Около 30 мл от бейн сатен 2.
Търся
някакъв финиш на Керастаз за проба и/или нещо с термична защита на Керастаз,нещо от бамбуковата серия на Алфпарф също бих пробвала,активатор за къдрици(спрей,крем,мус...).Също ми се ще да пробвам реконструктора със зелен чай на Афоджий.

# 173
Здравейте момичета , предлагам за размяна следния  продукт на Matrix   от серията Total Results Sleek Silk Wonder Oil http://www.matrixhaircare.co.uk/our-products/haircare/total-resu … der-smoothing-oil - има останали около 75 мл.

# 174
Разменям:

термопротектор на Алфапарф почти пълно е. разменен
1/4 от  магнитен реконструктор на Джовани
Около 30 мл от кератиновия спрей на Чи.
Все още разменям активатор за къдрици на Denis Line-около 220мл.

Около 30 мл от 2 мин.реконструктор на Афоджий,протеин на Афоджий.разменени
Около 30 мл от бейн сатен 2. разменен
Търся
някакъв финиш на Керастаз за проба и/или нещо с термична защита на Керастаз,нещо от бамбуковата серия на Алфпарф също бих пробвала,активатор за къдрици(спрей,крем,мус...).Също ми се ще да пробвам реконструктора със зелен чай на Афоджий.
редактирах се

# 175
И аз разменям лилавата топка Тиги 200 мл,ползвана съвсем малко  Peace - не е актуално вече

Мога да отлея до 200 мл от Бейн Сатин 1 на Керастаз ,за нещо друго на Керастаз  Peace

Последна редакция: чт, 23 фев 2012, 14:17 от Nadeto...

# 176
  • Плевен
Търся малко количество за проба шампоан и маска Керастаз Архитект  Hug

# 177
  • София
Здравейте, реших тотално да мина на професионални продукти за коса и искам да се отърва от другите.

Разменям
ползван е 2 пъти обилно.
Балсам-спрей с експрексно действие с масло от дива роза,протеини и UV защита
Спрей за топлинна защита Тафт ползван 2 пъти обилно
Крстали на Биофарма използвани до половината 100мл
Babaria Extra fuerete вода за оформяне на къдрици моята е в друга опаковка обаче, ни пише същото, предполагам че са сменили само дизайна. Почти пълна е.

Търся продукти за суха, третирана и боядисана коса.
При интерес ще пусна и реални снимки. Wink
Бих се съгласила и да разменя няколко продукти за един, както и продукт за отлято количество колкото за 2-3 проби, стига да си заслужава. Simple Smile

# 178
Разменям:
- http://www.hair-shop24.net/glynt-infra-vitamin-lotion-no-1-200ml.html - има странен аромат, така че е хубаво да познавате марката. Липсват 15 мл. Разменям го за всички, защото така или иначе не го ползвам и само стои.
-Струва ми се, че от Biosilk Thermal Shield ми се лющи скалпа(изправям бритона и винаги попада и на скалпа), така че го разменям - от 350 мл има около 250. Ако не ще си го ползвам, хубав е продукта, ще променя техниката на нанасяне.  Peace
Търся предимно Коприна, че косата ми я пие доста  Joy Може и друг термозащитен продукт(но коприната е с предимство). Държа на срока на годност.

Последна редакция: чт, 23 фев 2012, 15:06 от Vernis

# 179
Разменям шампоана на Афорджи /големия/,протеин 118мл,2 мин. рек.,зелен чай. Само пробвани,но не ми харесаха за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт