Размяна на продукти за коса 1

• 67 605
  • 743
  •   1
Отговори
# 30
  • Перник
Аз бих искала да пробвам Anti Usure...ако на някой не му пасва или не е доволен... Praynig

# 31

И аз, и аз!  Grinning Но съм убедена, че няма да има и за двете ни.  Embarassed

# 32
  • в 1001-та нощ

от другата тема останах с впечастление, че търсиш колкото за проба  newsm78

така написано изглежда, като да търсиш целите опаковки  newsm78  bouquet

# 33

от другата тема останах с впечастление, че търсиш колкото за проба  newsm78

така написано изглежда, като да търсиш целите опаковки  newsm78  bouquet
малко ми трябва,наистина.

# 34
  • Paris
Привет, момичета!
Аз бих искала да пробвам Еластайзер екстрийм и коприната на Чи-за 1-2 нанасяния. Имам какво да предложа. Hug

# 35
Здравейте момичета.Какво стана с тази тема,малко замря?  Не мога да открия Flowers,ако чете,моля да ми пише за размяна.  Имам неща за размяна,не малко,но не съм снимала още.

# 36
  • в 1001-та нощ
тя беше писала доста отдавна, аз съм разменяла с нея (отдавна - виж от кога е поста й), може би не чете сега  newsm78

jaklins мога да ти пратя коприна - примерно в шишенце от ампула (мисля, че са 15мл) и ще ти стигне за доста повече пъти  Peace

но предполагам ще си струва, ако някой ти прати повече неща или е в Бургас - директно да си размените, да не минава през поща  Peace

иначе пробички на еластисайзер и малка опаковкакоприна има в рибката - ако пазаруваш нещо то там - може да вземеш  Peace

# 37
  • Paris
тя беше писала доста отдавна, аз съм разменяла с нея (отдавна - виж от кога е поста й), може би не чете сега  newsm78

jaklins мога да ти пратя коприна - примерно в шишенце от ампула (мисля, че са 15мл) и ще ти стигне за доста повече пъти  Peace

но предполагам ще си струва, ако някой ти прати повече неща или е в Бургас - директно да си размените, да не минава през поща  Peace

иначе пробички на еластисайзер и малка опаковкакоприна има в рибката - ако пазаруваш нещо то там - може да вземеш  Peace
Алена, благодаря ти  bouquetРеших направо да си поръчам от коприната, но в момента няма от малката опаковка, затова ще изчакам.

# 38
  • в 1001-та нощ
 Hug Heart Eyes

# 39
дами, темата не е дискусионна  Grinning

# 40
  • Paris
Разменям този шампоан
http://www.beautyencounter.com/buy/sisley-shampoo-with-botanical … 3311691002/112569
от 200 мл останали около 160-170 мл
за някакъв шампоан на Керастаз.

# 41
  • Бургас
Здравейте!
Търся запечатката на Лореал! Hug

# 42
  • Paris
Разменям този шампоан
http://www.beautyencounter.com/buy/sisley-shampoo-with-botanical … 3311691002/112569
от 200 мл останали около 160-170 мл
за някакъв шампоан на Керастаз.
Разменен

# 43
Аз разменям тази маска ,от която имам към 100мл за шампоан на Керастаз в горе-долу същото количество или ампула на Керастаз,някаква протеинова терапия или реконструктор. Ако някой ми предложи повече продукти мога да разменя и шампоана от същата серия и от него имам поне към 50мл.

# 44
  • в 1001-та нощ
кой шампоан на керастаз?

Общи условия

Активация на акаунт