Размяна на продукти за коса 1

• 67 522
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Разменям:

Phyto Curl Energizing Cream - стилизант за къдрави и чупливи коси. Ползвала съм го 4 пъти, така че е почти пълен.

# 136
разменям http://www.coolblades.co.uk/schwarzkopf-professional-osis-body-me.html пробвано 1 път
имам и около 20-30мл.коприната на чи
търся протеин на Аподжи някаква доза  Peace

# 137
здравйте мили дами
от продуктите ми останаха тези за размяна,всичко е само пробвано
Спрей против начупване Play Ball Cosmo spritzer 150 мл,
 Термозащитен стилизиращ мус ApHogee,
пяна за коса на РЕДКЕН за обем,
 FARMAVITA Extra Shine -спрей за супер блясък,
KMS -спрей за блясък за боядисваната коса,

добавям още и два продукта които ми пристигнаха  преди два дена
FRAMESI  FROZEN GLAZE -флуид за чуплива и къдрава коса,против разхвърчаване и за стилизиране
TIGI FOXY CURL -спрей за къдрици
TOGI CATWALK curla rockl - мус за къдрици -наполовина е

# 138

Разменям:

1. Giovanni - Smooth As Silk Xtreme, Protein Hair Infusion - неразпечатан.    разменен
2. Giovanni - Frizz Be Gone - серум - ползван 2-3 пъти
3. Серум с копринени протеини CHI Silk Reflect 80/100 мл.    разменен
4. Маска за заключване на цвета CHI Ionic Color Lock 200/300 мл.   разменен
5. Шампоан против косопад за суха и третирана коса CHI IONIC POWER PLUS 130/250 мл.   разменен
6. Шампоан против пърхот за мазна коса Lakme Peeling 200/300 мл.
7. Шампоан за суха и непокорна коса Shu Uemura Art of Hair - Shusu Sleek 120/300 мл.
8. Подсилващ балсам за коса и скалп PAUL MITCHELL TEA TREE SPECIAL 200/500 мл.
9. Ампули против косопад Revalid TONIC - 8 бр.   разменен

Допълвам:

Двуфазен балсам без изплакване Lakme L2 100 мл.
Защитно олио за скалп Lakme Master Care Scalp 70/100 мл.
Нощна грижа за коса Kerastase Noctogenist 100/150 мл.    разменен
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Търся количества за проба от:

1. Joico K-Pak Deep Penetrating Reconstructor Treatment for Damaged Hair
2. ghd Style Heat Protectant Spray
3. Philip Kingsley Minimizer
4. Kйrastase ELIXIR ULTIME
5. Kйrastase Reflection Fluide Chroma Riche
6. Kйrastase Resistance Fibre Architecte
7. Kйrastase Resistance Ciment Thermique
8. Флуид за хидратитане без изплакване Wella SP Hydro Finish

# 139
  • София
krisi007, моля те изчисти си пощата защото не мога да ти пратя ЛС Rolling Eyes

# 140
ЗДРАВЕЙТЕ!
ИМАМ  ЗА РАЗМЯНА НА Wella Professionals Spray за къдрици

# 141
  • Paris
Разменям тази маска на Лакме, ползвана 3-4 пъти
http://zlatnaribka.com/maska-za-silno-iztoshtena-kosa-lakme-deep … -ml-329-1726.html
за шампоан на Керастаз.
Разменена.

# 142
  • в 1001-та нощ
Предлагам следните 2 продукта:

1. Фиксиращ лосион на KLERAL SYSTEM - ок. 25-30 мл от 250 мл - достатъчно да се ползва изв. време и да се оцени, дали се харесва, моите впечатления - лек и ненатрапчив продукт, не утежнява; предвиден да се ползва с дифузер или за намачкване на косата  Peace

2. Уплътняваща пяна за жизненост на изтощена коса http://renefurterer.bg/product.aspx?id=42 - 100 мл от 150 мл

Тази пяна възстановява и придава допълнителна плътност на косата и противодейства на нейното стареене. Удебелява всеки кичур от корените до връхчетата, като придава плътност и осигурява фиксация през целия ден.

Активни съставки & действие
Cimentrio® (комплекс от фитостероли, серамиди & есенциални мастни киселини): Възстановява структурата на кератина
Житни микро-протеини: Уплътняват, възстановяват и защитават косата
Растителни липопротеини: Усещане за материя
Аромат
портокал, мандарина, праскова, цветове на портокал

Лични впечатления - лек, ненатрапчив продукт, не дава усещане за лепкавост, сугота, косата остава гъвкава и мека, няма бетониращ ефект.

3. спрей с пантенол и хидролизиран кератин (без отмиване) - Battaglia professional Riparatore - 100/150 ml - лични впечатления - лек, ненатрапчив продукт  Peace

4. Tigi Bed Head - SUPERSTAR - лосион за издухване със сешоар за обем - с термозащита - за плътна и гъста коса - лични впечатления - прави косата подредена и хлъзгава, лесна за разресване - 70-75/250 мл

5. шампоан и маска на Лакме за обем - маската ок. 200мл от 250, шампоана 250/300 мл - трябва да се ползват заедно, шампоанът напоява косата и ако се ползва без маската и косата е добре хидратирана дава усещане за мръсна; уда1но е да се завършва с пяна или текстуриращ спрей

6. шампоан Анафаз на Дюкре - против косопад - 120/150 мл - мек и не дразнещ шампоан, не сваля боя, стимулира растежа на нова коса

7. Спрей на Лореал за обем в корените -  Lóreal tecni art -VOLUME Architect, степен на фиксация 3 - лични впечатления - оставя естествено усещане за косата след ползване, не бетонира, не затруднява разресването  Peace

8. двуфазен спрей на Лакме Л2 - 170/300 мл

9. двуфазен спрей на ЕКС

10. двуфазен спрей без отмиване - L'oreal Hydra Repair - от серията Intense Repair

Последна редакция: ср, 01 фев 2012, 10:54 от a.l.e.n.a

# 143
здравейте отново
останаха  за размяна тези продукти,само пробвани:

Спрей против начупване Play Ball Cosmo spritzer 150 мл,
FARMAVITA Extra Shine -спрей за супер блясък,
KMS -спрей за блясък за боядисваната коса,
FRAMESI  FROZEN GLAZE -флуид за чуплива и къдрава коса,против разхвърчаване и за стилизиране
TIGI FOXY CURL -спрей за къдрици
TOGI CATWALK curl rockl - мус за къдрици -наполовина е

# 144
Здравейте, разменям маска за обем на L'oreal professionnel Volume Expand и тоник за скалп на Philip Kingsley. Ползвани са съвсем малко, аз лично търся нещо за стилизиране, особено за стърчащите косъмчета.  Mr. Green

Разменени.  Simple Smile

Последна редакция: пт, 03 фев 2012, 22:34 от babyeyes

# 145
  • в 1001-та нощ
От продуктите, които бях предложила останаха:

1. Фиксиращ лосион на KLERAL SYSTEM - ок. 25-30 мл от 250 мл - достатъчно да се ползва изв. време и да се оцени, дали се харесва, моите впечатления - лек и ненатрапчив продукт, не утежнява; предвиден да се ползва с дифузер или за намачкване на косата  Peace

2. спрей с пантенол и хидролизиран кератин (без отмиване) - Battaglia professional Riparatore - 100/150 ml - лични впечатления - лек, ненатрапчив продукт  Peace

3. Tigi Bed Head - SUPERSTAR - лосион за издухване със сешоар за обем - с термозащита - за плътна и гъста коса - лични впечатления - прави косата подредена и хлъзгава, лесна за разресване - 70-75/250 мл

4. шампоан и маска на Лакме за обем - маската ок. 200мл от 250, шампоана 250/300 мл - трябва да се ползват заедно, шампоанът напоява косата и ако се ползва без маската и косата е добре хидратирана дава усещане за мръсна; уда1но е да се завършва с пяна или текстуриращ спрей

5. шампоан Анафаз на Дюкре - против косопад - 120/150 мл - мек и не дразнещ шампоан, не сваля боя, стимулира растежа на нова коса

6. Спрей на Лореал за обем в корените -  Lóreal tecni art -VOLUME Architect, степен на фиксация 3 - лични впечатления - оставя естествено усещане за косата след ползване, не бетонира, не затруднява разресването  Peace

7. двуфазен спрей на Лакме Л2 - 170/300 мл

# 146
  • в 1001-та нощ
Здравейте, разменям маска за обем на L'oreal professionnel Volume Expand и тоник за скалп на Philip Kingsley. Ползвани са съвсем малко, аз лично търся нещо за стилизиране, особено за стърчащите косъмчета.  Mr. Green

Разменени.  Simple Smile

почисти си кутията, пълна е  Peace

# 147
  • в.преслав
Само да спомена,че и аз вече размених двуфазния балсам на Лакме.Благодаря на всички,които ми писаха.  bouquet

# 148
Добавям и това http://www.hair-shop24.net/glynt-infra-vitamin-lotion-no-1-200ml.html
Търся Л2 на Лакме или нещо друго...  Peace нямам особени претенции.

# 149
Останаха ми за размяна:

1. Giovanni - Frizz Be Gone - серум - ползван 2-3 пъти
2. Шампоан против пърхот за мазна коса Lakme Peeling 200/300 мл.
3. Шампоан за суха и непокорна коса Shu Uemura Art of Hair - Shusu Sleek 120/300 мл.
4. Защитно олио за скалп Lakme Master Care Scalp 70/100 мл.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Търся количества за проба от:

1. Joico K-Pak Deep Penetrating Reconstructor Treatment for Damaged Hair
2. ghd Style Heat Protectant Spray
3. Philip Kingsley Minimizer
4. Kеrastase ELIXIR ULTIME
5. Kеrastase Reflection Fluide Chroma Riche
6. Kеrastase Resistance Fibre Architecte
7. Kеrastase Resistance Ciment Thermique
8. Флуид за хидратитане без изплакване Wella SP Hydro Finish

Общи условия

Активация на акаунт