След "1001 нощи" - Приказката прелива в една "Безкрайна песен" - 152 (11)

• 29 790
  • 753
  •   1
Отговори
# 735
Имах лош образ и не видах ясно Трейлъра за следващия епизод
Ще го качи ли някой?

Прекалено много хора се питат вече защо Топрак обича Ферайе, всеки изрича нещо несъзнателно, Топрак как си я пожела да отиде при нея

Да започват да се чудят.Сърма каза: камък да вдигнеш тази жена излиза ?!

# 736

Аша е сложила новата тема (за тези, които не са разбрали)  стр.45

# 737
# 738
Ей , боже защо Кара, защо? newsm78
Сервет  #Cussing out този гадняр явно е убил Кара. ooooh!

# 739
Когато Ферайе отиде в дома на Акинови мисля,че имаше намерение да разкрие истината,но когато Кевсер/много добра актриса/се  изправи пред нея се разколеба.Виждаше,че много страда  за Топрак.Така ми се стори.Може и да не съм права.
От двете страдащи за изчезналия си син майки,Кевсер се справи по-добре с ролята
 си.Беше много убедителна в страданието си.

# 740
При мен се отваря Данайче. bowuu
Пише 1 парса .....изчакай рекламата.... Peace

# 741
  • В тъмната гора.
Кара е катастрофирал, обаждат се на Яман, а Фери казва на всички в къщата, че Кара е в болницата, защото е претърпял инцидент. Лекарят - не можахме да го спасим. Яман - Кара си отиде.
Онзи дебелия, при който Сервет сядаше в заведението каза на Наджие, аз знам кой го направи.

# 742
  • София-Банкя
Страхотен кастинг има този филм. Сервет - грозно лице и отвратителен характер - невероятен актьор

# 743
Оле, тази серия... Ужас, ужас  ooooh! ooooh! ooooh!
Този Сервет така да ме дразни. Как ще удряш жени бе, говедо?!?(Извинявам се за израза) Ааа, много ме ядоса  tantrum Rage
Милия Топрак - то детето си иска Фери, ама те... А тя милата как страдаше, но същевременно беше и толкова силна - отиде и ги намота великите Аккован  :naughty
Айдее, Кара си замина... Апък аз толкова го харесвах!  Cry Sad Cry

# 744
     http://www.youtube.com/watch?v=ODNQIqKAtTs

Това е трейлъра на 14 еп.

# 745
Кара е катастрофирал, обаждат се на Яман, а Фери казва на всички в къщата, че Кара е в болницата, защото е претърпял инцидент. Лекарят - не можахме да го спасим. Яман - Кара си отиде.
Онзи дебелия, при който Сервет сядаше в заведението каза на Наджие, аз знам кой го направи.
Благодаря ти ,Мишел!  bouquet
Нали са продажни душици и двамата,сигурно в подходящ момент добре ще изтъргуват тайната.

# 746
Когато Ферайе отиде в дома на Акинови мисля,че имаше намерение да разкрие истината,но когато Кевсер/много добра актриса/се  изправи пред нея се разколеба.Виждаше,че много страда  за Топрак.Така ми се стори.Може и да не съм права.

Ферайе не е толкова глупава, за да използва тази тъжна и едновременно радостна ситуация, за да разкрива истина, която не знае дори Яман. Та тези хора са негови врагове. Тя отиде в дома на Кевсер не, за да каже истината, а защото разбра от Мелек, че когато са отишли на вечерята е станал голям резил, разказа й как са се държали с тях и това е натъжило много Кевсер и Топрак. Заради Ферайе Аккован се държат така с братята на Яман и Кевсер, това става повод за разправии и скандали. Тези неща са предизвикали решението на Топрак да избяга. Всичко това Ферайе го разбра и за това отиде у Аккован. Ферайе им каза, че заради нея си пренасят отношението на Кевсер - майка на едно невръстно дете. И то страда ужасно за своите близки от другата къща. Един вид тя защити Кевсер и Топрак. Колкото до играта на двете, личното ми мнение е, че и двете изиграха ролите си перфектно. Кевсер поплака на воля ,нарежда думи, страда на глас и на ум. Тя няма откого да крие, че е майка. Ферайе страда така, както е страдала цял живот - тихо, в себе си, но душата и кървеше. Тя е сама в мъката си. Сама с тайната си.  Само тя си знае какво е родният ти син да изчезне. Тя няма тази възможност да страда на глас, да нарежда, да реве силно. И без това всеки и се чудеше, какво общо има с Топрак и защо се е загрижила така за него. Дори тихото й страдание предизвика учудване. Колкото до майчинското чувство - беше прекрасна!

Последна редакция: сб, 04 дек 2010, 22:38 от Mydream

# 747
Багодаря !  bouquet
Като видях двамата братя прегърнати,си помислих дали няма да му дойде акъла на Неджиб ,да размисли какво прави..

# 748

Ферайе отиде в дома на Кевсер не, за да каже истината, а защото разбра от Мелек, че когато са отишли на вечерята е станал голям резил, разказа й как са се държали с тях и това е натъжило много Кевсер и Топрак. Заради Ферайе Аккован се държат така с братята на Яман и Кевсер, това става повод за разправии и скандали. Тези неща са предизвикали решението на Топрак да избяга. Всичко това Ферайе го разбра и за това отиде у Аккован. Ферайе им каза, че заради нея си пренасят отношението на Кевсер - майка на едно невръстно дете. И то страда ужасно за своите близки от другата къща. Един вид тя защити Кевсер и Топрак. Колкото до играта на двете, личното ми мнение е, че и двете изиграха ролите си перфектно. Кевсер поплака на воля ,нарежда думи, страда на глас и на ум. Тя няма откого да крие, че е майка. Ферайе страда так, както е страдала цял живот - тихо, в себе си, но душата и кървеше.  Тя няма тази възможност да страда на глас, да нарежда, да реве силно. И без това всеки и се чудеше, какво общо има с Топрак и защо се е загрижила така за него. Дори тихото й страдание предизвика учудване. Колкото до майчинското чувство - беше прекрасна!
Mydream,и аз мисля така-И Кевсер ,и Ферайе играха много добре.Ферайе изпитваше също голяма мъка,но можеше ли да я покаже?!Дори загрижеността й будеше съмнения в околните.

# 749
Марман благодаря за линка на филма от 20 часа дето ми прати и за трейлъра
За мое съжаление сте разбрали всичко съвсем точно.
Честно да си кажа много ми се исакше да опровергая смъртта на Кара.
Много го хоресвам!!Най- открития и коректен човек!

Общи условия

Активация на акаунт