Боя за коса - blond 19! Руси красавици!

• 66 551
  • 723
  •   1
Отговори
# 240
# 241
Така вече се разбрахме PeaceЗначи има нова боя или поне за мен е такава, никъде не са ми я предлагали все още.А преди в продуктовата гама боята не ми излизаше.Вече поне имам оправдание за някои неща Wink Grinning

# 242
Елинор, прекрасен цвят и чудесна коса!

newsm51

# 243
Елинор, цвета страшно ми харесва. )

ОХхх, аз не мога да се изтраям с тази оранжева коса.....чудя се какво да взема, за да намажа само корените набързо.
Или да си взема преферънс 8.1 и да използвам част от него, така или иначе ще ми трябва малко. Ама оксиданта ако го отворя и го ползвам след близо месец чак, дали ще му стане нещо?

# 244
  • в 1001-та нощ
няма да му стане, нали е затворен  Peace активира се при смесване с боята  Peace нали няма да го държиш смесен с боята (тогава би станало гадно)

в салоните да не отварят за всеки ново шише  с оксидант  Peace

# 245
B & C   bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Peace Peace Peace  благодаря много за тези клипчета  Hug Hug Hug

в началото изобщо не разбрах - "ама как така корените накрая"  Joy Joy Joy , но после стоплих

bowuu bowuu bowuu
един от най интересните изводи, които си направих е: (цитирам по памет) "Според изследване на Шварцкопф, при обезцветяване косъмът губи и част от кератина си" - затова те препоръчват ползването на възстановяващо мляко (протеинов реконструктор) - ползваха го  непосредствено след шампоана - след боята и после тонираха ....

много бях впечатлена (ползваха реконструктор с отмиване  Peace и го отмиха) - не сте ли забелязали как изрусемите коси са по-тънки - аз все си мислих, че е от загубата на пигмент Peace, но ето, че не е само това  Peace

на следващото боядисване - задължително ще се "напротеинирам"   chef

И кой ще е този продукт с протеини?

# 246
Елинор, цветът ти е страхотен  Wink

# 247
  • в 1001-та нощ
GodaiVa   Hug  Peace в представянето на боята ползваха млечния реконструктор без отмиване - за целта (но го отмиха, защото следваше тониране), но повечето професионални серии предлагат - реконструктори - целта им е възстановяване на третирана коса - химически третирана коса, която е загубила протеин и следва възстановяването му

в реконструкторите, за разлика от маски и балсами - съдържанието на протеин е по-концентрирано и от опита, който имаме, когато ги ползваме е добре да се ползват с добро хидратиране - масла преди шампоана (със затопляне и престой) и хидратираща маска след реконструктора - със затопляне и престой поне 15 минути

такъв реконструктор е млякото без отмиване на юнсей - някой скоро се похвали, че си го е взел

аз затова не обичам всичко течно, освен шампоаните да се нарича балсам - общо, защото с такава консистенция са много продукти, но с различно предназначение и съдържание  Peace

разбира се има и реконструктори с отмиване - те са още по-консцентрирани и силни  Peace

# 248
GodaiVa   Hug  Peace в представянето на боята ползваха млечния реконструктор без отмиване - за целта (но го отмиха, защото следваше тониране), но повечето професионални серии предлагат - реконструктори - целта им е възстановяване на третирана коса - химически третирана коса, която е загубила протеин и следва възстановяването му

в реконструкторите, за разлика от маски и балсами - съдържанието на протеин е по-концентрирано и от опита, който имаме, когато ги ползваме е добре да се ползват с добро хидратиране - масла преди шампоана (със затопляне и престой) и хидратираща маска след реконструктора - със затопляне и престой поне 15 минути

такъв реконструктор е млякото без отмиване на юнсей - някой скоро се похвали, че си го е взел

аз затова не обичам всичко течно, освен шампоаните да се нарича балсам - общо, защото с такава консистенция са много продукти, но с различно предназначение и съдържание  Peace

разбира се има и реконструктори с отмиване - те са още по-консцентрирани и силни  Peace
Мерси за изчерпателния отговор.О къде мога да купя/поръчам този продукт на Юнсей и каква му е цената?

# 249
  • София
GodaiVa, търси продукти, които съдържат кератин, пшеничен протеин и подобни съставки.
За съжаление повечето не са евтини, лосионът с кератин на Биофарма, който обсъждахме в другата тема, е много добър. Предполагам професионалните са още по-добри, но и цената им е в пъти.

# 250
  • в 1001-та нощ
GodaiVa, дадох пример с реконструктора на юнсей, не защото гопрепоръчвам, а защото някой беше споделил, че го ползва; и аз го ползвам ето го http://www.get.bg/catalog/product_info.php?products_id=38979

в маските и балсамите - протеините са вмного по-малкоколичество - ако желаеш продукт за целта, която дискутираме, а не просто за поддръжка - предлагам реконструктор  Peace по-концентриран е и ефектът ще бъде по-бърз; няма да се чака натупване с месеци  Peace (а и едва ли се получи достатъчно само от масак или балсам)

най-добре вземи реконструктор с отмиване, до колкото си спомням - джойко имат такъв (от по-известните марки тук), също  CHI ....редкен

# 251
  • София
GodaiVa, дадох пример с реконструктора на юнсей, не защото гопрепоръчвам, а защото някой беше споделил, че го ползва; и аз го ползвам ето го http://www.get.bg/catalog/product_info.php?products_id=38979
или това. Simple Smile

# 252
  • в 1001-та нощ
 Hug розовият е за боядисана коса - затова предложих него  Peace но какъвро и да вземе - ще й свърши работа  Peace - най добер да е обаче с отмиване  Peace

# 253
  • София
a.l.e.n.a, купих си от ибей боята Лореал, която ти ползваш. Hug Сега чакам да пристигне и да ми порастнат още малко корените и да я пробвам. Wink Имам спомен, че и твоят ест. цвят беше тъмничък или бъркам? newsm78

# 254
a.l.e.n.a, така де, със сигурност не отварят ново шише с окдисант за всеки клиент. )
Изчезвам след малко да си взема нещо, че трябва да се наклепам. ) Твърде оранжево ми дойде и за моят вкус. )

Общи условия

Активация на акаунт