Боя за коса - blond 19! Руси красавици!

• 66 530
  • 723
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Не откривам мечтания нюанс сред снимките от анкетата
И аз така Simple Smile, от показаните цветове русо - 4 и 7 - по един глас от мен. Simple Smile

Онзи ден в обедната почивка бях до магазинчето на Нисеа, продавачката ми показа от каталога на Фармаколор най-изсветляващите бои, с блондор в тях, изсветлявали м/у 2 и 4 тона.  newsm78 Което е странно, хем блондор, хем толкова слабо изсветляване. В сайта им пише, че са с намалено съдържание на амоняк, това прави ли ги по-слаби откъм изсветляване? Имаше в стара тема тук отзиви за по-тъмните цветове и бяха много доволни момичетата, откъм покривност и трайност.

Аз съм за новата анкета да е за боите, които ползваме. Мирама, ако имаш нужда от помощ, мога да се включа след 1-ви.

# 91
Аз не виждам никакъв смисъл от този списък.
Сега като го погледнах видях хора, които отдавна не са с руса коса и не пишат в темата  Rolling Eyes

Идеята за анкетите е нещо съвсем друго.......харесва ми.  Simple Smile
Предложението за следващата анкета, което направи asja, също ми харесва.

# 92
Ми щом може, по-късно ще пуснем друга. )

За списъка, аз не го чета, може да има хора пък, които го четат и следят. Не виждам на някого да пречи, но ако повечето искат да се махне, няма проблем. На мен ми е все тая. )

# 93
По нястоящата анкета гласуването е торе-долу ясно, тези, които си пишем в темата редовно, вече гласувахме.
Предлагам да я заместим с анкета за боите, от които сме най-доволни. Мирама може да нахвърля примерен списък, всеки ще предложи допълнения.

# 94
Ето най-накрая и снимките, които обещах
- тази е на дневна светлина и си я правих сама
- тази на изкуствена светлина.
Относно списъка, мен не ми пречи и не виждам нищо лошо в това да си остане. Има блондинки, които минават набързо през темата и не остават, други, които вече пишат по-рядко, а някои са си доста редовни...все пак е добре да го има, но когато някоя премине в лагера на брюнетките да казва, за да се махне от списъка и да не се натрупва с имена, които впоследствие стават непознати. Peace

# 95
Най ми допадат 3 и 5 от показаните снимки и гласувах за тях Simple Smile

# 96
Здравейте блондинки,

виждам че анкетата има успех и предлагате други да се направят, аз също съм "ЗА", но не приемам предложението на a.l.e.n.a. да се направи друга тема, защото именно тази е темата за руси бои... и мястото на подобни анкети е именно в тази тема!

Иначе, наистина мисля, че вече е време да си направим списък с боите и съответните отзиви или резултати.

# 97
  • в 1001-та нощ
Very*Gery , правиш изводи без да си проследила дискусуята - Мирама беше писала, че ще добави нова анкета в следващата тема, ако тук вече направената анкета не може да се махне;

аз подсказах, че може да се изтрие и да се добави нова анкета, но ако предпочита да е в следваща тема - както реши - за мен няма значение

изобщо не говорим за нова друга тема  Naughty

# 98
момичета, нали от утре няма да ставате чернокоси? и ще пишете още безчет 'русокоси' теми; какъв е проблема "една тема - една анкета"? не се сещам тема, която да си сменя анкетата по няколко пъти - все пак я изписвате за седмица например, а не за шест месеца  Joy Joy Joy

както си решите, разбира се, но ми стана интересно какъв е смисълът да сменяте анкетата  Peace

# 99
bubanka, това за цвета не се знае. Нищо чудно и утре да станем чернокоси  Wink
А за анкетата, ами нормално е. Все пак в темата за лаковете отдавна се правят анкети, а ние чак сека се сетихме за тази възможност и нямаме търпение.  Simple Smile

# 100
Списъка не ми пречи , а темите ги изписваме много бързо ,така че няма смисъл да се сменя анкетата.

# 101
  • в 1001-та нощ
подкрепям  Peace

# 102
ОК, сега разбрах какво си предложила, a.l.e.n.a., в никакъв случай не съм търсила спор, просто по начина, по който беше написано "да се направи нова, но в друга тема да е" ми прозвуча като предложение за друга, а не следваща тема  Simple Smile  

Реагирах, защото не бих искала темата да се размива с разни под-теми  Sunglasses

# 103
  • в 1001-та нощ
ами  Hug разбрахме се - няма да имапаралелни - още 5 теми и никой не си го е мислил  Hug

в темата за косата - има анкета за връзката между косопад и маслата и тривитаминола, аз съм решила да я държа, докато се източи темата - хем да е предупреждение, хем отговори (макар, че аз си мисля, че тези, които са получили косопада в поселдните месеци е от смяната на сезоните, не от маслата); после ще копирам резултатите в новата тема  или ако я прави друг - ще помоля за това и ще продължа анкетата, докато няма идея за друга (имам някои идеи);  Peace

тук обаче - няма смисъл резултатите от тази анкета да се копират  Peace

# 104
Здравейте!
Реших да се включа относно списъка.Понеже съм в него,а не съм блондинка нямам нищо против Mirama да ме премахне.Все ми е едно.Чета ви всеки ден,следя мненията ви и научавам доста неща.Вярно,сега не пиша в темата.

Поздравявам ви,повечето от вас са постигнали желания цвят! Hug

Хубав ден!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт