Нашето Февруарско талисманче Криси стана на две години!!!

• 32 923
  • 743
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Добро утро

Миме,радвам се,че Мая е по-добре,а ти звучиш ведро  Hug.честита ти нова придобивка

Вержи,багажа някак лесно се събирам.Взимаш всичко и тъпчеш.Обаче подреждането в новия апартамент е отврат

# 16
А,Ели,на мен ще ми е кеф да си подреждам нещата в нови шкафчета.Лошото е,че нямаме гардероб,но дори и да купим нямаме място в спалнята,за да го сложим.Затова Боян каза,че ще се опита той да направи спалня с механизъм.Ние матраци имаме и на първо време ще спим на тях,но ако успее да направи спалнята,ще си сложим всички дрехи отдолу,в нея...А дотогава всичките ни дрехи ще са в чували Crazy

Хора,ядосвах се като ненормална на тоя интернет и все си мислех,че е бавен или бъгав,но си изтеглих Мозилата за браузер и сега влизам през нея.Е,оказа се,че Експлорера е тъп,а не интернета LaughingТова така между другото го вметнах Laughing

# 17
  • Пловдив
Вержи,то моя мъж знаеш ли колко време ми разправя,че експлоръра е тъп,бъгав и бавен.И аз не му вярвах в началото.за механизмите на спалнята-ще стане така

# 18
Миме, браво че Майчето е по-добре! И честита придобивка! Ако ви трябва инхалатор  за вкъщи- обади се !

# 19
Спалня с повдигащ механизъм е 6+! Ще ви спести и място и е удобно. Вкъщи при майка ми, още като бях бременна  такава купихме. Вече малките дрехи на Сияна нося там и подреждам  Grinning, иначе щях да се чудя къде по килерите да им търся място и на тях Joy

# 20
  • София
Запис и аз  Peace
Браво на Майчето!

# 21
Спалня с повдигащ механизъм е 6+! Ще ви спести и място и е удобно. Вкъщи при майка ми, още като бях бременна  такава купихме. Вече малките дрехи на Сияна нося там и подреждам  Grinning, иначе щях да се чудя къде по килерите да им търся място и на тях Joy

И ние слагаме малките дрехи на Ралица в такава спалня Wink

# 22
  • пак там
Миме, и от нас с Еньо стиснати палци за Майчето! Щом вече сте в болница, страшното е минало.  Hug

# 23
  • София
Добро утро, мацки!

Много се радвам , че Майчето е по-добре.Много   Hug за Мими, и честита придобивка.
А пък аз ги нося(дрехите на Алекс) при майка ми защото в нас въобще няма място  Whistling , но надявам се в близко бъдеще да се променят нещата.
Аз ще си пускам отпуск от 15.12.2010  40дни и някъде към 10.02.11г. ще се връщам на работа.Така го изчислих, че да може да ми свърши английския, че иначе няма как да ходя.

И сега да почерпя за именния ден на  малкото ми момче.

# 24
Миме,най страшното е минало,сега се радвайте една на друга с Майчето и да я нацункаш от мен Grinning
Вержи,честито и чакаме снимки Peace
Честит празник на всички именници Hug

# 25
Миме,скорошно оздравяване на Зайче-Майче,честита придобивка.

Фокси,честито .

Честит празник на всички именици и техните близки.

Аз под секрет да ви кажа,че свекъра и девера са се навили да провават в Изгрев апартамента и да построим къща в някое съседно село.Свеки много не е съгласна,но дано да стане.,че там не си е за живеене вече  ooooh!
Преди 1 месец Пешко и брат му слизали за дърва и намерили мангал,който крадял,бил преровил повечето изби и даже му е бил поне втори курс,защото липсвали медни тръби от едната наша изба.Питали го да го карат ли в полицията,пича отказал и го поступали  Whistling.Ама тоя тъп рецидивист на другия ден пак бил долу,забравил си якето и ключовете и погнал девера(130 кг.190см  ) с брадва,добре,че Жоро имал тръба в него,помлял го,разбил му зурлата и после викна полиция.На другия ден комшийче видял манго с подуто лице да се опитва да влиза в съседния вход  CrazyСлед 2-3 дни отиде да го разпознае и не му мърдал затвора доста годинки,че имал няколко висящи дела.
За това се надявам да се отървът от апартамента скоро  Praynig

# 26
Запис и от мен.
Миме, добре звучиш, искрено се надявам Майче-зайче скоро да се оправи съвсем и да си се приберете при Влади и башАлхимиков!!! Честит ти лаптоп, дълго да си го ползваш и все за хубави неща да пишеш на него!!!
Фокси, хаирлия да ви е!!!
Силве, честит кабинет! Да имаш достатъчно работа, но така че да не се преуморяваш и да имаш достатъчно време за децата!!!
Марте, голям "цирк" ще е, ти си нашата отличничка-гордост Peace
Раде, големи премеждия с тоЗ мангал, дано наистина да получи заслуженото си и да не тормози повече хората. Колкото до апартамента - щом сте решили да го жените - успех!

Аз да ви кажа, имам също нужда от вашата положителна енергия, нямаше да ви моля, ако не знаех колко е силна  Hug  За резултат ще спомена когато му дойде времето  Grinning

Пожелавам здраве на всички дечица и родители

# 27
Hайде и от къщи да се разпиша.

Дойдох си за няколко часа да дам малко кърма на Влади,че и отй е болен.Надявам се да не е от същото и да мине по-леко.За сега са му чисти гърдите и е на мукосолван,капки за нос и очи.

Нямате и идея колко много болни деца има,няма места по болниците Sad

Силве,хайде честито,мога и да те посетя скоро.Аз ти пожелавам само скъпи работи да отработваш,фасети,импланти.Да не се мориш много,но да забогатяваш бързо. Hug
В този ред на мисли,имаш ли добър зъботехник?Имам да правя 4 моста CrazyИ приемаш ли такива дето реват на стола Rolling EyesМного съм ербап за всичко,но като видя стола и ставам като малко дете.

Ох отивам да се къпя до като спи манечкото.И пак да ви благодаря за подкрепата.

Маринче, ако ни изпишат и трябва още да се правят инхалации ще се възползвам от предложението ти.Мерси.

# 28
  • Пловдив
Раде,идеята за къща е супер,но не знам дали парите от един апартамент в изгрев ще стигнат

Бисерче,
fingerscrossed

Миме,кой гледа Влади сега

излезнахме навън,въпреки че ръмеше,взехме кухнята,малко шърта фърта и заваля силноооооооооооо.прибрахме се-аз мокра,таня суха-добре че панася дъждобран

# 29
Раде,голями "приключения"....Дано се оттървете значи от този апартамент!

Мими,заповядай,душа! Да те видя поне в една ситуация,в която не си "ербап" !  Laughing Имам добър зъботехник,но то зъболекарят е важен... Wink Благодаря ви за пожеланията.Засега само наливам инвестиции (да е жив и здрав мъжо... Confused )...Дотук с кабинета,материали и инструменти сме на 75 000 евро...Като не слагам импланти не е ясно кога и дали ще ги "избия".. Laughing Ама...дето има една приказка "Прави каквото трябва,пък да става каквото ще".

Марте,чакаме снимки и цитати от речта на отличничката на випуска!  Hug

Еййй,Бисерче,стискам палци!Дано е за това,което си мисля!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт