Нашето Февруарско талисманче Криси стана на две години!!!

• 32 927
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
Раде,оправяйте се бързо Hug

Така,мина главната визитация и решиха днес сутринта(вече мина)да и бият за последно урбазон.Довечера без и ще намалят и инхалациите.Ако се появи проблем ще и назначат пак урбазон.Диагнозата и е,бронхиолит.Споделих за орехите,не се трогнаха.Сега остава да чакаме и да се молим всичко да си е наред  утре всички дружно в къщи.

Маринче, кажи кога ще ти е удобно да се видиш с Любо да вземе инхалатора.То ще си купим,явно си е полезна вещ,но искам аз да имам време да разгледам не да пращама някой да го купува.Ако още ти важи офертата де Rolling Eyes

Аз сега съм при Влади и да си почина малко,че вече грогясах Tired

Дани,хубаво си направила,че си звънала на Гал(и аз мислих да го направя),дано по-скоро и те да оздравяват и тя да има време за нас. Hug

# 91
Раде, дано бързо да сте на линия с малкият за разходки пак! Hug
Тези малките, явно всичко гълтат цяло без да дъвчат. При нас царевицата излиза така Laughing Орехи съм и давала малки парченца, докато чупя за таратора и не съм виждала в пампата

# 92
Бързо оздравяване на Майче зайче, юнаците на Гал,Радето и Валето Hug Praynig Peace

Миа  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 93
Мими, радвам се, че Майчето е по-добре. Бързо оздравяване!

Миа и от мен имаш стиснати палци!

Фокси, честита нова къща, да си я наредиш както на теб ти харесва! За спалнята, не е задължително да е с механизъм, може и чекмеджета на колелца. Вършат същата работа.

Ние сме добре, Дени се движи по график...Папка, спинка, играе, ака ( в различна последователност:)
Мисля да я запиша за МИМ, всичко ми обяснява с жестове и мимики, не иска да говори и това си е! Иначе разбира идеално. Като слушам малките на Фокси, те вече и марките на колите разпознават...

Идеята за детски клуб е супер, ще се забавляват дечковците!

# 94
  • София
Малко за развлечние Simple Smile

"Колко хубаво би било ако живота протича наопаки.Първо трябва да умреш, за да свършиш тая работа и да се отървеш. След това отиваш в старчески дом. Оттам те изхвърлят, защото си станал прекалено здрав, взимаш си пенсията и отиваш на работа. Там те посрещат със
златен часовник, лимузина, къща с градина, всичкото това в първия работен ден.
Работиш 40 години докато станеш достатъчно млад, за да се радваш на почивката, която започва в университета. Пиеш яко, купонясваш и се готвиш за гимназията.
После отиваш в начално училище, ставаш дете, играеш по цял ден, нямаш никакви отговорности, ставаш малко бебе, влизаш обратно, прекарваш последните си 9 месеца плувайки в лукс с централно отопление, спа център,
руум сървис при почукване по стената,
... и накрая свършваш като оргазъм."

# 95
  • София
Отново много болнички...
и ние сме си вкъщи. Аз съм с остър бронхит, а малката - с много тежка задна хрема, която я кара да кашля по цели нощи Sad
Дано до понеделник да съм се оправила, че вкъщи и в пъти по-тежко отколкото в офиса  Crazy
От около седмица сме без биберон и малката, точно както с кърменето, просто не се сеща  newsm78

За партито на децата...
Бях предложила да е следобед, защото тогава е тъмно и не става за навън, а сутрин е хубаво да поизлезем Мислех си го от 4.40-5 до към 7...
Но и сутрин може: от 10 до 12...
Аз предлагам това клубче, защото е 40,00лв. наем зала  2 часа (за парти без ограничение на децата) Наемът за партита включва фонтан за тортата, покани, украса и озвучение на залата, квалифициран персонал,който организира забавни игри, празничен грим за децата.) което си е като за без пари...
Но е хубаво и други предложения да има, защото е възможно там да ни е тясно...

Това е от мен за сега Simple Smile

# 96
Малко за развлечние Simple Smile

"Колко хубаво би било ако живота протича наопаки.Първо трябва да умреш, за да свършиш тая работа и да се отървеш. След това отиваш в старчески дом. Оттам те изхвърлят, защото си станал прекалено здрав, взимаш си пенсията и отиваш на работа. Там те посрещат със
златен часовник, лимузина, къща с градина, всичкото това в първия работен ден.
Работиш 40 години докато станеш достатъчно млад, за да се радваш на почивката, която започва в университета. Пиеш яко, купонясваш и се готвиш за гимназията.
После отиваш в начално училище, ставаш дете, играеш по цял ден, нямаш никакви отговорности, ставаш малко бебе, влизаш обратно, прекарваш последните си 9 месеца плувайки в лукс с централно отопление, спа център,
руум сървис при почукване по стената,
... и накрая свършваш като оргазъм."

Веднага една асоциация от мен : "The Curious case of Benjamin Button"

Наде и на мен седенето вкъщи , когато сме болни ми е в пъти по-тежко и от по-натоварените дни в офиса.
Бързо оздравяване на всички пожелавам  Hug

# 97
Десика,много симпатични детски столчета видях в магазин GENESIS на Витошка(съвсем в близост до Южния парк).Там продават всякакви детски играчки от дърво.Не бяха скъпи,но не помня колко точно струваха.Мисля,че около 30-ина лв.

# 98
Привет, много болнички пак, стискам палци бързо да се оправят. И Ралица от сутринта кашля и утре за пореден път отказваме ваксината.

Деси, много разнообразие на столчета и маси има в Домко, но не бяха много евтини.

Аз пък си взех белята като купих на Ралица този пластелин Плейдо и сега е едно мазане по цял ден ooooh! Ще пусна една снимка после.
Иначе мисля от 1 декември да украсявам и елхата и апартамента - че човек без работа като мен,скучае...
За подарък се чудя дали да не й взема Baby born или пък е още малка newsm78
Между другото аз много съм и обяснявала за Коледа и тя като чуе отваря една уста от възхита, и също и споменах,че Дядо Коледа може да й донесе гърне и тя за да не го обиди, ще го ползва...Каза ''да'', ама да видим тази работа newsm78

# 99
  • Пловдив
dorabella за такава кукла и аз си мислих, че с тази ясла е само на вълна кукли и пак от там знае, че дядо Коледа носи подаръци а аз добавям че е само на послушните деца. Не мисля, че са малки за такива кукли а и друго за сега не ми ражда акълеца.

# 100
Наде, стискам палци бързо да се оправяте.

Маринче, и аз мислих за същия подарък,не са малки тя Мая си има две кукли които повива,храни,слага от на брат и памперсите.Пък и на мен ми е зор за такава готина кукла бебе,като не съм си играла като дете сега да си играя Mr. Green

Стискайте палци утре да ни изпишат,тази вечер сме без урбазон и разредени инхалации и ако е добре дишането утре дамой. Praynig

И да стиснем палчета сега и на Деси83,те идваха до тук с диагноза пневмония,но им биха един урбазон и му направиха на Дими една инхалация и ги пратиха в къщи.Тук докторката им казала,че нямат пневмония,а са с бронхит,но знае ли се?Дано да се оправят без да влизат в болница Praynig

Леки сънища и стига с тоя фейс,пишете и тук по малко Crossing Arms

# 101
  • София
Стискам палци на всички болнички за бързо оздравяване! И Мишката е болна:(. От следобяд кашля и киселее, а сега има и Т. Това и е първото по-сериозно състояние - досега само хрема е имала рядко - и аз много се сдухвам. Утре сутрин сме на доктор.
Адашката - утре вкъщи!

# 102
  • Пловдив
И ние имаме две кукли и тя много си играе с тях готви им, храни ги, на гърнето ги слага, после им хвърля гърнето в банята та затова мисля, че не са малки вече. Бързо оздравяване на всички и ние сме болни, но днес вече е малко по добре. С такава гадна кашлица, е че като ви чета за тия бронхити косата ми се изправя, но да се надяваме че след антибиотика ще се оправи.
Аз тази вечер май много се разписах.

# 103
Стискам палци за Майчето и дано скоро да се приберете,а също и за Дими.
Много болнички дечица има пак,бързо оздравяване на всички и повече никакви болести.
Честито на Фокси за новото жилище и на Толо за новия кабинет.
Стиснати палци и за сестричката на Мия.
Пловдивските мами хайде да вземем от идеята и да организираме и ние бейби парти за децата в някой център.За вечерна среща сигурно няма да се организираме повече хора,но за през деня с дечицата мисля,че е по-лесно.

# 104
На първо място - благодаря ти, Миме и още веднъж те моля да ме извиниш, че на фона на всичките ти грижи, те натоварих и с нашите проблеми. На срещата ще се черпим.

Ние тази вечер сме си в къщи - няма места по болниците, страшна работа, много болни дечица. Утре пак ще сме по лекари, ще видим какво ще кажат. Като се прибирахме почти нямаше работещи аптеки, намерих някакъв инхалатор, но доста тъп, а и сега като го разглеждам, май няма да стане. Яд ме е, че 20 минути го разпитвах този в аптеката и му обяснявах какво ми трябва, каза ми, че този става, а сега не можем да си свършим работа. Нищо, ще видим утре какво ще стане.

Имаме нужда от не веднъж доказалата се положителна форумска енергия и много силно се моля, останалите болни дечица да се оправят бързо.

Общи условия

Активация на акаунт