Нашето Февруарско талисманче Криси стана на две години!!!

• 32 925
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Наде, мисля, че идеята ти за парти на децата е супер.  Преди някое от момичетата спомена за масто където има жена, която пее и децата се забавляват.
Миа, късмет и от мен.

# 76
  • Пловдив
мия fingerscrossed

# 77
 И аз съм много за парти за децата и това клубче "Бумеранг" много ми допадна. И според мен може да се пробваме за средата на декември някъде ако са свободни.
 Марианка много късмет на сестричката ти  Praynig

# 78
Благодяра ви момичета, за стиснатите палци! И аз стискам и на ръце и на крака, и се надявам всичко да е наред. Няма да пропусна да ви кажа като стане. Обичам ви!!!

А това за детското парти е много добра идея. Дори си мисля, че за 11 декември ще можем да се организираме, че след това празници, празници  ...... и ето дошъл януари и започнали рождените дни. Но не знам дали следобед ще е удачно, с оглед на това, че повечето от дечицата спят, както и моята хуна. Може би преди обяд, около 11ч. ще е по-добре, да подивеят час-два и да ги прибираме за сън. Това е само мое мнение, не се съобразявайте само с него.

# 79
И аз съм за детско парти,стига да сме здрави.Нас няма да ни изпишат най-вероятно и в петък.Продължават да и бият на Мая урбазон,уж се подобрява,но не така както били очаквали.Сега май ще търсим различна причина от настинка...утре ще знам по-подробно.

Мариянка,и от мен много стиснати палци,вярвам че ще има радост скоро в дома на сестра ти. Hug

Нещо Гал се затри тотално и мисля утре да и звънна.Не може така да я няма толкова време newsm78

# 80
  • пак там
Миме, кръвни изследвания пускаха ли й?

# 81
  • София
Детското парти е супер идея. Дано стане преди януари, че мен тогава ме чака друг купон.
Миа, стискам палци!
Адашката, дано утре ти кажат, че се подобрява по-бързо отколкото са очаквали! Милата пчеличка Sad.

# 82
Добро утро,ама друг път.Не сме спали цяла нощ.Тези деца пощуряха от скука тук и решиха нощен купон да си спретнат,ама всичките до едно от нашта страна ooooh!

Рися, пуснаха и стандартно като ни приеха,ренген и май само това.Имаш нещо на ум ли?

Аз нещо съм се замислила,моята мила свекърва в петък дойде да ги види и води Мая на разходка,вечерта след найното посещение Мая акаше цели парчета орехи.Веднага и се обадихме и тя послъга .,че не и била давала.Да ама няма кой да и даде,а тя сама не може да си вземе.
Аз на Десика съм разправяла имахме едни познати преди години,7-8 месеца им отровиха детето от АБ защото все беше болен и с Т,най-накрая се оказа,че има заседнал фъстък в трахеята и от това били възпаленията ooooh!Днес май трябва да спомена на докторите за орехите,дори и да няма връзка.

Хубав ден ви желая и до скоро Hug

# 83
Мими, а какво и е на Майчето, поддържа ли температура? Какви изследвания ви пуснаха? Надявам се скоро да се оправите и да ви изпишат. Няма по-гадно нещо от седенето в болница.

За детско парти и аз съм за. Но все още ме е страх да си равя каквито и да е планове. Все пак с малки деца всички знаем как е. Но здраве да е, само да сме здрави и сме там.

Мия, сестричката ти има и моите стиснати палци.

Само да отббележа , че 11 декември е работен ден и се отработва 31 януари. Въпреки че ние сме освободени от работа тогава, но може да има други работещи, на които няма да им е удобно. Нека те си кажат. Ако не се организираме навреме този път пак ще пропуснат партито децата.

Вие какво мислите да купувате на дечковците за рождените дни? Ние засега сме се спряли на идея - детска маса със столчета, но ми се иска някакви по-читави да вземем. Странно, че в Тойса не намирам такива неща.

Раде, дано не е нищо сериозно.

# 84
  • София
Добро утро!

Мия
, имаш и моите стиснати палчета за сестричката ти.

За детското парти съм за , стига да сме здрави.

Миме, дано има подобрение вече при Мая.Пиши после какво са казали докторите.

Сега и звънях на Гал, но нещо не ми вдига телефона  Tired

А и да не забравя, утре в Хиполенд има 25% отстъпка по случай РД.

Последна редакция: чт, 25 ное 2010, 10:04 от larakroft1

# 85
  • пак там
Миме, първо да си кажа, че аз не съм лекар и че това, което беше с Еньо, не е задължително да е и при Мая. Тоест имай си едно на ум, питай лекарите при вас, но все пак се осланяй и на тяхната преценка. Кръвните показаха ли наличие на вирус?

Та... Еньо ми прави алергия към вирусите. Или към точно определен вирус - това изследване решихме да го направим, ако продължи да прави спазми. Факт е обаче, че първия път влязохме в болница с диагноза бронхиолит, втория път - астма, и нито една от диагнозите не се потвърди. Тоест астмата със сигурност я отхвърлиха, а за бронхиолита си премълчаха, но е факт, че не ни дадоха АБ нито веднъж. В болницата ни лекуваха с урбазон, инхалации с вентолин и бромхексин.

Третият път (пак беше "вирусясал" със сигурност, този път с Т) обаче послушахме педи и лекарката от бърза помощ и му направихме инхалации само с физ. разтвор (за да отвори дробовете) и му дадохме противоалергични. Оправи се. Оттогава, да чукна на дърво, не ми е правил проблеми (вярно, че го държим далеч от всякакви възможни вирусоносители, но...)

НО! Еньо има много силна имунна система и бори вирусите за 2-3 дни. Може би затова и толкова бързо и безболезнено се справихме досега.

Та идеята ми е, ако в кръвните изследвания на Майчето е наличен вирус, дали тя не прави същата беля като Еньо?

# 86

Mia,стискам палци!  Flutter
Миме, стискам да се оправя вече малката ви душица! Hug

Със  Сияна сме  първи сме в челната тройка вече 2 седмица , но мн ни гонят тези след нас .
Първо харесайте сайта на организатора - тук 1- во ""харесва ми ""

снимката с която участваме Е ТУК: - снимката

/ На 1- во място в челната тройка сме, но гласовете във временното гласуване не се броят, така че следвайте линковете посочени от мен /
 Благодаря на гласувалите, ако някой не е го моля да удари едно рамо , вс глас е мн ценен Hug Не искам да ни бият на финала  Sunglasses

# 87
  • София
Ками, успех.
Говорих с Гал, както се очакваше(в това вирусно време).Тя се върна на работа на 15,11, децата са болни с разстройсто, някакъв вирус.На смени с ередуват да ги гледат баби и лели и на нея не и остава време да пише.Праща ви поздрави.

# 88
Ех, Миме, много кофти, че Мая се подобрява бавно, но важното е, че се подобрява все пак. Стискам палци съвсем скоро да сте си вкъщи здрави!  Praynig Hug
Но още по-кофти е това д те лъжат  #Cussing out, побеснявам на такива неща, как може да си помисли свекърва ти, че няма да разбереш?!? То вярно, че децата не си казват, но има други начини ....... И Плами като яде орехи така ги изкарва в памперса .....

Стискам палци и за юнаците на Гал  Praynig Много й се насъбра и на нея  Hug Hug Hug

# 89
Добър ден.
Миме,много е гадно,ако наистина свеки е скрила от теб и си прави на своя глава опити  ooooh!Купонясвате ,а  Hug

Ние сутринта и двамата бяхме при джипитата-аз съм с възпалено гърло,Т-38. а Валето с леко зачервено гърло.Ще пием повече чайчета,аз-Оспамокс+Тантум верде,той-Хомеожен9+Проспан.Гадното е,че нямам сили да излезнем и да се разходим малко в това хубаво време,като разглобена съм  Sad

Бързо оздравяване на всички болни  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт