Нашето Февруарско талисманче Криси стана на две години!!!

• 32 914
  • 743
  •   1
Отговори
# 30
Мими, добри новини, И ние с Йоан лежахме там, така че определено мога да кажа, че хората си разбират от работата.

Надявам се дечицата ни вече да оздравяват и да няма повече болнички, че много мъчно ми става.

Дани, да ти е жив и здрав малкия именник.

Силве
и аз се нареждам на опашката.

# 31
Бисерче, fingerscrossed

Ели,то е ясно,че  ще трябват доста пари,но като отвори девера дюнера(до Хепи Джо се намира-има 2 училища наблизо Wink )и като почнат да валят паричкиии  Whistling.
Свекъра е все по строежи и знае какво ще им е необходимо,а и общо взето има толкова познати ,че май само за материали и земята ще са нужни .

Аз от няколко дни давам на малкия за имунната система добавка-САМЕНТО капки и не знам дали от него,но му се засили апетита,даже похапва и манджи и все иска да яде,дано така да продължи,а не само на АМ  Praynig.Иначе и той малко покашля и пие Проспан.

Толо,успех в работата.

# 32
  • Пловдив
Раде,така с допълнителни парички ще стане.До кои училища ще е дюнера.Защот Хепи Джо нищо не ми говори

# 33
  • София
Силве, честит ви кабинет.Много пациенти ти пожелавам и бързо да възвърнете вложеното.
Бисе, стискаме палци.

# 34
Ели,Димитър Матевски и Черноризец Храбър.

Ето как спи Валето в кошарата

# 35
  • Пловдив
Раде,как се сгушил в одеялцето.Без чувал ли спи.Таня само ще се отвива и я слагам в чувалче

# 36
Миме. мнооого се радвам,че пчеличката е по-добре.А с твоят зъб какво стана?Дано Влади се оправи бързо Praynig HugЧестита придобивка!

Толо, дано бързо възвърнеш инвестициите.Като се изредят всички форумки  в него и техните познати,давай малко снимки и рекламаааа!

Дани,честито на именничето,да е живо и здраво! Честито и на всички други именници,със здраве да си носите името!

Фокси, честито, изчистихте ли,готови ли са снимките?Имаш поща, слушам и изпълнявам.

Бисе fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 37
Браво на Майчето,Миме на тебе много сили за да гледаш малките бонбони Heart Eyes.
Силве,колкото и да не ми се признава и аз може да те посетя.Честито и много пари(то работа е ясно че ще има Heart Eyes)
Мартеничка,ти наистина си нашата гордост.БРАВО  umnikuu
Бисерче  fingerscrossed и от нас.
Фокси айде тихичко честито и после снимки Laughing
Честити имен ден на свички именници и на малкия Алекс. Hug
Хайде усмихнат ден на всички.

# 38
Ели,чувал не съм ползвала никога,аз се събуждам често и го завивам,ако се е отвил.Но се родихме,даже скоро на наши приятели им нагласихме кошарата така и малката там си спи,че все на спалнята и тя искала Wink

# 39
Дани, честито ви именниче!!! Да е жив и здрав Алекс, както и всички празнуващи имен ден днес!!!

Благодаря ви за стиснатите палци  Hug

И за настроение, малко снимки от нас, че скоро не сме се показвали:

Говедарци,21.11.2010г.

# 40
Ели,чувал не съм ползвала никога,аз се събуждам често и го завивам,ако се е отвил.Но се родихме,даже скоро на наши приятели им нагласихме кошарата така и малката там си спи,че все на спалнята и тя искала Wink

Ааа,разбирате ли защо нашите кошари са си така открай време Laughing Хем децата при нас,хем на техните си легла.А по въпроса за спането с чувал или без..ние никога не сме спали с чувалчета.Забелязах,че когато завием децата с по-тънко и леко одеалце,винаги се отвиват,но от скоро ги завиваме с юрганчета и се е случвало да се отвият най-много веднъж на нощ..

Уф,Наско се събуди и сега чакам и Жорето да се събуди,за да мога да ги нахраня и да ги водя към баба и дядо да ги гледат.Малко се дразня,защото другите чистят,а аз пак стоя като пет пари в кесия вкъщи да гледам децата.А пък аз искам да си чистя и подреждам новия апартамееееееееееент Rolling Eyes

Ах,Бисе,как ми се прииска и аз да съм там в Говедарци... Вие знаете ли,че фолк певицата Гергана е от Говедарци?

# 41
Хайде малко настроение и от нас, че съм се хванала да вадя снимки... Срам - още нямам ито една извадена на Дани  Embarassed

Обърнете внимание на физиономията и надписа на пижамата  hahaha

Мимето ме беше питала тортата на аватара  ми по какъв случай е - за втората месечинка на Дани е. Ето и снимка от третата:

Последна редакция: вт, 23 ное 2010, 16:47 от Mecholana

# 42
Бързо оздравяване на Майчето.
Стиснати палци за Бисерче.

Честито на именниците!

Извинете за телеграфния стил, но ми е малко сдухано  Tired

# 43
  • Пловдив
на 25 ще откриват Лидл.имат интересни неща,на хубави цени http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/6708.htm

Мечи
,много са ти сладки и двамата

# 44
Гърли,ще ви замоля пак да ми кажете по едно да,не ми се рови в старата тема.Благодаря ви.

Мечи, много сте хубави Heart Eyes

Бисерче,и вие сте много сладки,и от нас имаш стиснати палци. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт