Нашето Февруарско талисманче Криси стана на две години!!!

• 32 916
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
Миленка, от както разбра добрата новина ни забрави. Пиши как сте, как е точицата?
Десика,не съм ви забравила - чета ви постоянно,но направо сърцето ми се къса видя,че имаме болни дечица,а те за съжаление са толкова много тези дни.Иначе точицата е цяло човече.Последно беше близо 6 см от главичката до дупето  Grinning В къщи сме добре.Аз продължавам да страдам от безсъние покрай Белослава и от сега я уговарям тя да поеми грижите за бебето като се роди като и без това не и се спи  Mr. Green

# 706
  • Пловдив
и от сега я уговарям тя да поеми грижите за бебето като се роди като и без това не и се спи  Mr. Green

ооооооооооооо,чудесна идея
имаш още време да я убедиш

тя лягаше късно като и следобеда не спеше,нали
ако спи следобеда бих те посъветвала да не я слагаш на обяд,за да може рано да заспи вечерта

# 707
и от сега я уговарям тя да поеми грижите за бебето като се роди като и без това не и се спи  Mr. Green

ооооооооооооо,чудесна идея
имаш още време да я убедиш

тя лягаше късно като и следобеда не спеше,нали
ако спи следобеда бих те посъветвала да не я слагаш на обяд,за да може рано да заспи вечерта
За съжаление и това не става.Ето днес отново не е спала,а в момента си играе сякаш току що е станала.Толкова много енергия има.

# 708
  • Пловдив

За съжаление и това не става.Ето днес отново не е спала,а в момента си играе сякаш току що е станала.Толкова много енергия има.

олееее,ужас
дано да започне да спи

# 709

олееее,ужас
дано да започне да спи
По ме устройва да бди над бебето вечер  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 710
  • Пловдив
Добро утро

iglikalika,бързо да се оправя малкият.Новото бебе е добре,не се притеснявай

Толо
,как спи ралица.Направо трепе

# 711
Миленка, и Ралица имаше период от един месец, когато не спеше на обяд, но слава богу премина, иначе щях да съм в лудницата вече Wink

Силве, Жоро като видя снимката на спящата красавица каза "Ако и нашето заспиваше така, и аз щях да искам второ" ooooh!

Той пък вчера се сети да ме пита с кой съм била на балет, и като му казах,че съм била с един бивш колега, започна едно разпитване :ама защо с него, само двамата ли сме били, кога съм се прибрала (беше командировка)...направо ме учиди (досега не се е интересувал толкова от личния ми живот)... Сигурно, защото го е виждал на снимка, а той е страшно готин мъж, и се е почувствал застрашен Mr. Green

# 712
  • София
Здравейте на всички.Отново е нужна подкрепата ни и стиснатите палци за съжаление поводът не е приятен.Ивето ми звънна токущо, Стани е с пневмония,сега отиват в болница.Моля ви за стиснати палци всичко да мине максимално бързо и безпроблемно!  Praynig  Ивето ще пише или звъни като може,помоли ни за подкрепа!!!!!!

# 713
  • София
Миличките душички, стискаме силно палчета за Стани и силни прегръдки за Ивето.

Незнам какво става , но вече ме е страх да заведа Алекс на контролен преглед днес да не стане по-зле.

# 714
Привет,
вчера ви изчетох и тамън да се включа и ме "изритаха" от компютъра.
Силве, Раличка е невероятна, Михел никога не е заспивал така. Пък и книжка си подложило детето, за по-удобно  hahaha

Марина, историята с бакшиша е умопомрачителна, но не ме учуди, явно не съм единствената, която попада все на откачалки - скоро един такъв реши да си говори с мен и то представете си на какви теми - "екскременти и големина на мъжки полови органи"  #Crazy, няма да обяснявам подробности, че ми е неудобно, не ме е свалял де..., а напоследък най-редовно ми твърдят, че нямат да ми върнат ресто и затова вече си приготвям и стотинки и нищичко не им оставям, егати наглите типчета ... #2gunfire Не си ти стисната, просто те са отвратителни и адски нахални...
Колкото до балета - радвам се, че си доволна, но явно мъжа ти те е изревнувал, ама то си е нормално, щом си била с готин колега ... Мен мъжа ми реши по "никое време" да ме ревнува - след седем години брак ... - не ме пусна с вас на купон, и за още едно парти се нацупи, в крайна сметка вчера отидох на въпросното парти, но след като се разбрахме да дойде да ме прибере към 9.30  #Crazy, за да ходим до Метро да купим елха ... Абсурд е дори да си помисля да отида с някой друг мъж на театър или балет, или концерт ... Иначе не показва никаква ревност, но ..., започвам да се чудя какво се случва, не съм му давала никакъв повод..., много тъпо.

Миленка, радвам се за "точицата", че расте и ще има кой да бди над нея  Laughing

Бързо оздравяване на всички болни дечица!!!
Стискам силно палци за Стани и кураж за Ивето!!!

Още имаше за писане, но да не забравяме, че все пак съм блонди  Joy

П.П сетих се - Фокси, не съм ти изпратила снимка на Михел, защото нямам нищо хубаво и актуално, но се надявам тези дни да имам и да ти изпратя.

# 715
  • София
Ох, горкия Стани Sad. Бързо да оздравява и да ги изписват!
Много гаден сезон, какви са тези болести отвсякъде. И Мишката пак е зверски хремава Sad

# 716
Eeeeeeeeee,ама как се зареди тази черна серия  Sad

Стискаме палци Стани бързо да оздравее  Praynig

Теди и тя не е писала какво стана с Евичка  Rolling Eyes Дано е по-добре детето.

Бързо да оздравяват всички болни дечица и да изкарат едни здрави и весели празници и догодина болестите да ни забравят.

# 717
  • Пловдив
Стана да оздравее бързооооооооо

Последна редакция: чт, 23 дек 2010, 12:11 от Elfita

# 718
  • София
Миленка, а пробвала ли си по-рано да я слагаш да спи? /знам че вашият татко много до късно работи, но все пак.../
Адашката ви ако не я трупираме до 8:30, полудява. Правила съм експерименти многократно, защото Илия не ми вярва, че децата се превъзбуждат. Той отдава буденето й нощем на това, че си ляга много рано и иска да я държим до към 10.
Но фактите при нас са, че тя много лесно и бързо заспива когато е спала на обяд, а вечерта легне навреме.
При всяко положение обаче сутрешният й сън е най-сладък и дълбок...  newsm78

Снощи си направих една инхалация с 4мл физ. разтвор и сутринта в първия момент реших, че съм се повредила - първата ми кашлица беше много тежка.. Но след 2-3- минути започнах да кашлям много отхрачващо; доста повече от вчера и предните дни, но поне ми олеква от калицата. Интересно.. но определено ще тествам още няколко дни, преди да пробвам на малката...
Друго, което ми направи впечатление е, че с изключение на маските другите неща се стерилизират и аз смятам пак а си ползвам парния стерилизатор...

# 719
Миленка, а пробвала ли си по-рано да я слагаш да спи? /знам че вашият татко много до късно работи, но все пак.../
Адашката ви ако не я трупираме до 8:30, полудява. Правила съм експерименти многократно, защото Илия не ми вярва, че децата се превъзбуждат. Той отдава буденето й нощем на това, че си ляга много рано и иска да я държим до към 10.
Но фактите при нас са, че тя много лесно и бързо заспива когато е спала на обяд, а вечерта легне навреме.
При всяко положение обаче сутрешният й сън е най-сладък и дълбок...  newsm78
Мда пробвали сме,но без никакъв успех.Общо взето приспиването е насила без значение колко е часът.Почти никога не дава признаци на сън - прозявки,търкане на очи,умора и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт