Фентъзи и фантастика - Тема 3

• 32 268
  • 729
  •   2
Отговори
# 225

Е, те поредиците са с различни сюжетни линии и връзките не са толкова големи. Спокойно може да се четат отделно.

Така е...Написах ги как следват/за тези които се интересуват/,защото и аз в началото не знаех последователността им,но случайно ги бях налучкала...А и според мен е по интересно да се чете,като се започне отначало...

# 226
  • Чехия
Момичета може би сте го виждали, аз не бях и много се зарадвах... По Мартин.

http://www.tednasmith.com/other/TN-Winterfell.html#winterfell

Последна редакция: ср, 16 фев 2011, 13:27 от ivalex

# 227
  • ул. "Мечтание"
Момичета може би сте го вижали, аз не бях и много се зарадвах... По Мартин.

http://www.tednasmith.com/other/TN-Winterfell.html#winterfell

Heart Eyes

Много ги харесвам тия рисунки.
Някъде бях намерила иразкошни илюстрации с героите. Ще се поровя из букмарките, може да го пазя линка. newsm78

# 228
Много харесвам арт-а на Амок, не знам дали точно него нямаш предвид, Нощни очи, по мои впечатления е един от най-подробните:

http://www.terra-di-mezzo.it/immagini-artist_amok.htm

Обожавам неговия Джон Сняг и затова ми е мъчно какъв дечко кастнаха в крайна сметка..  Confused

# 229
  • ул. "Мечтание"
Да, точно тези! Невероятни са!  Crazy

# 230
Ох, и понеже като почнеш не можеш да спреш - ето какво намерих ровейки още:
http://lexicopia.blogspot.com/2010/06/cast-of-hbos-game-of-thrones.html

Сравняват целия каст точно с Амок. Simple Smile

# 231
  • ул. "Мечтание"
Интересно сравнение.  Thinking Ама за някои само им се ще да си мязат!  Mr. Green Whistling Crossing Arms

Преди време доста се рових и много различни вариации на илюстрации намерих. Ама на Амок са най-яки според мен.

# 232
Ми не виждам прилика между Джон Сняг  и актьора, колкото и да гледам, ама айде, дано да е само това...щото като свалих сериалчето Легенда за търсача, щях да падна просто, много бях разочарована от актьорите, докато тука засега изглеждат горе- долу добре, с изключение на Джон Сняг(пък и кой знае, може да ни завладее с играта си и снимките да лъжат за излъчването на актьора)
Иначе много от книгите, които са филмирани, ми харесват- Властелина, Звезден прах, Землемория и т.н.

# 233
  • Чехия
Moмичета дадохте ми за цяла вечер, занимавка... супер накефих се на макс, и мъжа ми също... ние двамата четем песента и луднахме... Иначе теглих сериала за Меча на истината, но след 10 минути гледане се отказах, много плоско беше. 

Лека вечер.

# 234
  • Разпиляна във въображението
Тотално нищо не разбрах от това, което сте написали. Кое да се прескача, кое да се чете... ooooh!   Laughing

# 235
Ако не си чела Меча на истината- прочети я, за нея говорим кое може да се прескочи- както и при Колелото, има един момент , в който книгите доста се разводняват и не са много интересни. Ако я четеш и те интересува кое може да се прескочи- от книга 7 до книга 10 можеш спокойно да прескочиш и да отидеш чак на последната (лично мнение)
ivalex да, само дъщеря ми си го изгледа, но тя е на 9 и не е чела книгата, та й хареса

# 236
  • Пазарджик/Лондон
Аз не съм чела книгата и най- вероятно затова филмчето ми хареса - изгледах си двата сезона с интерес - то няма много качествени фентъзи сериали и каквото се появи - гледам го Embarassed.

# 237
О, прочети книгата, много е добра, първите няколко и особено първата толкова ми харесаха, че на фона им последните не бяха интересни, но на фона на това, което зачитам сега- нищо не може да ме грабне (така бях и след Песента). И определено е много по-добра от сериала. Почти нямат нищо общо

# 238
  • Русе
  Някой да е срещал филм,подобен на играта God of War

# 239
Търсех нещо рмантично след Меча на истината, и попаднах на Споделеният нож- 4 книжки поредица...романтика, фентъзи, любов...изчетох ги за 2-3 дни, много ми харесаха
Чудя се сега дали да почна поредицата Бараяр на същата авторка, и коя от книжките е първа. Ако някой я е чел, да кажа дали си заслужава, защото Шалион на същата авторка не ми допадна.

Общи условия

Активация на акаунт