Фентъзи и фантастика - Тема 3

• 32 284
  • 729
  •   1
Отговори
# 255
  • Belgium
Еее, сега с тоя Симс, отиде ми свободното време  hahaha

Аз се сдобих с "Изповедник", само трябва да намеря време да я прочета  Laughing

# 256
  • Майничка
Защо, защо погледнах тук! smile3511

Lost, направо си разказах играта на домакинството с тази игра! Mr. Green

# 257
Хихи, ами ние си играем семейно, какво толкова...щерката си има семейство Шрек, и Аватар, и разбира се нашето семейство  Laughing Аз пък си правя героите от книгите, които ги няма на екрана, или не ми харесват- като Ричард и Калан. Забавно е- все едно си правя мой филм.
Иначе сега дочетох книжка 2 от поредицата Бараяр- добра е, дори много  добра, направо фантастична! Чета я във всяка свободна минутка, браво на авторката- всичко си има книжката- и любов,и интрига, и екшън. Преди това опитах малко от Сага за войната на разлома, но нещо не потръгна и я зарязах.
В Читанката има само една книга за Вещерът, а ми беше много интересна. Дали има някъде онлайн и останалите части?

# 258
  • Пловдив
Аз пък започнах "Малазанска книга на мъртвите".Чела съм суперлативи за нея,но мен нещо не ме грабва.Насилвам се  да чета,като се надявам,че с развитие на действието ще ми хареса,но нещо не ми се получава.Ще видим какво ще стане newsm78.

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 14:38 от Жижи

# 259
Жижи, някои от момичетата споделиха, че е тегава в началото, но после грабва.

В момента изневерявам на жанра  Rolling Eyes та си мълча  Laughing

За "Споделящит нож" само да кажа...в началото е доста лековата и прелюбовна за моя вкус,  но в следващите има някаква градация. Не мога да се примиря с термина "злина" обаче.

# 260
  • Пловдив
И аз на това се надявам и за това продължавам да чета.А за "Споделящия нож" на мен в началото ми се видя малко странна,но всъщност е доста интересна.

# 261
  • В полите на Пирин планина
И аз на това се надявам и за това продължавам да чета.А за "Споделящия нож" на мен в началото ми се видя малко странна,но всъщност е доста интересна.

Аз я изчетох, но все си мисля, че нещо не й достига, за да кажа че ми харесва... Thinking
Предпочитам Шалионската поредица на Бюджолд.

# 262
А аз зачетох Шалион,но някак си не ме грабна много и я зарязах на средата на първа книга...Споделящият нож е лека за четене, но не се е задълбочила много много в детайлите и характерите.

# 263
  • Пловдив
И на мен не ми хареса "Шалион".

# 264
 А на мен ми допадна и я изчетох на един дъх.

За ''Вещерът''... ooooh! едва стигнах до 4-та книга и я оставих...някой ден може и да я дочета...

# 265
  • София
Имам страхотна новина!   Hug

A dance with dragons ще излезе на 12.07.2011!!!

Не знам дали тази дата ще бъде спазена, но все пак е нещо!

Книгата може да бъде pre-order за 19.25$.

Последна редакция: пт, 04 мар 2011, 22:40 от Red tree

# 266
  • София

newsm81
Тази новина направи деня ми  Hug  bouquet !

ura Tada  cheers

# 267
Имам страхотна новина!   Hug

Не знам дали тази дата ще бъде спазена, но все пак е нещо!

Книгата може да бъде pre-order за 19.25$.

ukliam1 ukliam1 ukliam1

Вярвам, че и при нас няма да се забави!! А след толкова чакане, очаквам нещо изключително!!

Kally -  Hug Юпииииииии. Mr. Green

# 268
  • Разпиляна във въображението
Това към коя поредица е - "Песен за огън и лед" или съвсем различна?

Пуснах мухата на една колежка за "Колелото" и тя ще си купи всичките книги.  Shocked

# 269
  • София
5-тата част на Песента е това. Страхотна новина, дано да не стане като предишните дати

Общи условия

Активация на акаунт