Как се отървахте от ешерихия коли?

• 1 184
  • 8
  •   1
Отговори
Вече много взе да ми писва борбата с тази гадост и съм на път да се откажа. Приключих трети антибиотик. Имах едно чисто изследване, но си пуснах и второ за всеки случай и - хоп, пак са тука! Какво следва сега? Как се отървахте вие от ешерихия коли?

# 1
  • Пловдив
Или пробиотици,като Био Гая и още много такива!Или другия вариант е Хомеопатия,но...Класическа.Само запомни,че не става мигновено!Иска се търпение!И спри с АБ,няма да ти помогнат!

Моят син кара Салмонела,изпи 2 АБ и нищо!Мина му от Био Гая-та!
Успех!

# 2
Да разбирам, че ти си имала ешерихия и си се оправила чрез хомеопатия и Био-Гая? Кой лекар те е консултирал?

# 3
Много упорити гадини са, и аз имах, с колко антибиотика ме наблъскаха, докато бях бременна, не е истина. И все се връщаха.  #2gunfire Скоро не съм се тествала, може и пак да имам, мисля да пусна една стерилна урина тия дни. И съм почти сигурна, че пак ще ми ги открият.  Rolling Eyes Не знам може ли да се изчистиш веднъж завинаги.

# 4
  • Пловдив
Да разбирам, че ти си имала ешерихия и си се оправила чрез хомеопатия и Био-Гая? Кой лекар те е консултирал?

Аз,не/и и дано не хвана/!Но заради салмонелата тогава четох много и затова.

# 5
@ Petty - По-добре не си прави тест тогава Simple Smile Аз искам да забременея, но май е по-добре да я махна преди това...
@ tandonova79 - Не вярвам много на тези хомеопатии, първо ми се иска да опитам конвенционалната медицина. Но да, пробиотиците и имуностимулаторите са добра идея.

# 6
  • Пловдив
@ Petty - По-добре не си прави тест тогава Simple Smile Аз искам да забременея, но май е по-добре да я махна преди това...
@ tandonova79 - Не вярвам много на тези хомеопатии, първо ми се иска да опитам конвенционалната медицина. Но да, пробиотиците и имуностимулаторите са добра идея.

Ами нали вече си опитала от конвекционалната медицина...ти сама писа,че си пила 2 АБ и то без ефект???За какво ти е да се тровиш??? Shocked

# 7
Ми гледам на антибиограмата са останали още 4 АБ, на които е чувствителна. Е, верно, че всички се предлагат само като инжекционни разтвори, ама знам ли, мисля да пробвам да ме надупчат едно хубаво. Ако не стане, вече се отказвам.

# 8
  • Пловдив
Ми гледам на антибиограмата са останали още 4 АБ, на които е чувствителна. Е, верно, че всички се предлагат само като инжекционни разтвори, ама знам ли, мисля да пробвам да ме надупчат едно хубаво. Ако не стане, вече се отказвам.

Е,ти ме уби!Как лесно се съгласяваш... Shocked Аз ти предлагам по-сигурния вариант и ако не друго няма да се набъкаш с отрови!А и сина ми го лекуваха по Антибиограма и какво...нищо!с Това дето ще те надупчат няма да изтреби гадините!

Общи условия

Активация на акаунт