Хидротубация - Цветна снимка !! Да поговорим за болката

• 88 485
  • 714
  •   1
Отговори
# 90
направихме контрастната снимка ...
значи тип менструална болка, зверски ме заболя за 15 сек и после вече се траеше
след като ме похвалиха, че съм издържала геройски, и ме освободиха от всички чужди тела ... тъкмо да стана и много ми прилоша: изтръпнаха ми и ръцете и краката, причерня ми, нямах никаква сила даже да кажа какво чувствам, повръщах
та ... заключиха, че много ми е паднало кръвното
ВАЖНО !!! докторът после ми каза, ЧЕ Е ЖЕЛАТЕЛНО ЖЕНАТА ДА Е НАХРАНЕНА И НАПИТА преди тази процедура, което изглежда често се пропуска да се каже, защото и девойката след мен, беше вече обед, след като я попитаха се оказа, че също не беше хапнала нищо
резултата: тотално непропусклива дясна тръба
лечение: директно ми се препоръча инвитро ?

# 91
Mufassa , съжалявам за резултата. Но чак пък директно... Защо не потърсиш още едно мнение?  Praynig

А за обилната закуска (и обяд, ако е по-късно) подкрепям! Задължително е за всички, на които им предстои! Аз правих хидротубация и още като записвах часа ме предупредиха да съм пила кафе и закусила обилно! А непосредствено преди процедурата и мен лекарката ме попита - даже имах чувството, че още малко и щяха да извадят някоя вафла, ако бях казала не.

# 92
Mufassa  newsm78 а другата тръба наред ли е ?
Щото ако си е пропусклива защо да не я ползват нея ? Поне едно инсе на първо време да ти предложат . И на мен нещо не ми се връзва.

# 93
  • Варна
ЦС мина. Умерена болка, засилваща се на моменти, точно като болезнен цикъл, лошото е, че няма как да се свиеш на кълбо, за да ти олекне, трябва да стоиш мирно. Защипването почти не го усетих. Резултатът - една идеално пропусклива и една запушена тръба Rolling Eyes При отлична спермограма ни препоръчаха няколко месеца по-настоятелни опити и ако не се получи да се обадим, за да видим какво ще правим.

# 94
  • Русе
Аз правих ЦВ в Тутракан при д-р Б.Бойчев. Той ми препорача да е с упойка. Нищо не усетих, само леко замайване след излизане от упойката. Предупредиха ме - "Да съм гладна и жадна", че да ме хване упойката. Резултата не е много добър, но ще се борим.

# 95
ileto това е било явно заради упойката. Но когато е без упойка- както е в АГ-Варна- наистина трябва да си хапнал и да си пил кафе  Peace И на мен ми бяха казала, даже ми натъртиха да си изпия кафенцето, а аз пийнах и малко кола- това за да не ти падне кръвното и да ти прилошее още повече  Peace Стискам палци да се наредят нещата при вас  Praynig
Месечинке резултатът не е лош - това си е хубава новина и шансът да се случат нещата естествено, щом всичко друго е наред е голям  Hug

# 96
  • Варна
Момичета, нормално ли е все още да чувствам болка при сгъване напред в седнало положение? Иначе като си седя нищо ми няма, но наведа ли се напред ме присвива... ЦС беше в петък.

# 97
Месечинке, не.

# 98
  • Варна
Днес за щастие всичко е отшумяло, нищо не ме боли вече.

# 99
  • София
Нека се вмъкна и аз лекичко в разговора.Като влязох в кабинета уведомих Доки,че търпя на болка да е спокоен WinkОбаче #Crazyмен лично страшно ме боля,дори почти бях пред припадък от болка,наложи се да ме свестяват със студена вода.Оказах се с две запушени тръби,за това е било болезнено.Сега вече като ходя на зъболекар все едно ходя на фризьор,но съм чувала,че е така само когато има запушване.Всичко минава,всичко се изтърпява,важното е накрая да има мякащи вързопчета   ylinfant  ylinfant

# 100
  • на село
Момичета ,имам следния въпрос -имам час за петък за цветна снимка в Малинов - за 8ми ден от цикъла ,казаха ми че трябва да е до 10 ти ден , а в събота и неделя не правели.Но днес все още ми тече с кръв ,като гледам ще ми зацапва и утре.Не знам дали има шанс да я преместя за понеделник -ще ми бъде 11 ден, а не ми се губи часа .Дали е проблем ако се прави на първия чист ден , и ако има все още леко кафеникакво зацапване ?Моля някой да сподели ,ако е имал подобен проблем. Thinking

# 101
  • София
Не съм лекар но не мисля че е ок да има течение  Rolling Eyes Нали тази кръв съдържа клетки от ендометриума и ако се пренесе към тръбите или към яйчниците .... става страшно  Rolling Eyes не знам дали ми е правилна логиката, но аз така си обяснявам условието за чистите дни и също така трябва да е преди ову  Rolling Eyes 11 ден на мен ми се вижда ОК, моята хидротубация е правена на 11 ден както и лапарото ми беше на 11 ден от МЦ  Rolling Eyes според мен се обади да питаш  Rolling Eyes

# 102
  • София, Бургас
Момичета, искам да ви попитам задължително ли е хидротубацията да е до обяд? Имам проблем със записването на час и затова ви питам..при вас имаше ли това условие при провеждането на процедурата.. newsm78

# 103
  • в сърцето на моето Слънце
Момичета, искам да ви попитам задължително ли е хидротубацията да е до обяд? Имам проблем със записването на час и затова ви питам..при вас имаше ли това условие при провеждането на процедурата.. newsm78
Аз моята снимка я правих в "Малинов" - в 15ч. с;ед обяд ми беше часа. Не мисля че е нужно да е до обяд.
Относно кървенето - не бива да има каквото и да е, даже и зацапване. Иначе до 11-12 ден може. Моята беше на 12ти ден, защото 11тия беше неделя.
Успех на всички, на които им предстои снимка и хубави резултати!  Praynig

# 104
  • София, Бургас
Еми, да всъщност регистратурата не е била информирана много добре..докторката ми каза, че мога да си направя хидротубацията и следобед и така ще направя..каза, че е добре да е сутрин, но не било задължително.. Wink

Общи условия

Активация на акаунт