130 Арабски аромата ни пленяват, магията на Изтока даряват.

• 46 563
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
Привет принчеси!!!
 ОЛДИ от Кайро е арабина - терорист и подтисник на жени  Mr. Green
Ех да ви кажа този сирийски вирус замина и към Египет. Няколко дена комуникациите дават дефекти  Laughing Шегата настрана има силни ветрове и пречи на нета  явно защото не може и две думи да напишеш без да прекъсне  Sad А пък и не само на нета а и на др.комуникации, което костваше "семеен скандал" .  Mr. Green
Ех сте експедитивни - рекохте отсякохте и среща  bowuu  Поне сега има места където децата могат да играят. По мое време нямаше такива екстри специално със сина и отивах на кафе за 10 мин. защото толкова седеше я в количката като по-малък или като поотрасна изпиваше си сока и тръгваше да обикаля из заведението и да се закача с хората или да прави бели  Laughing
Аз този месец нали съм отпускарка ама с прекъсвания, та отивам да се трудя след малко. На всички лека

Последна редакция: нд, 12 дек 2010, 16:27 от nikito71

# 106
Амал, казваш директно от самолета с куфарчето и на форумска среща да дойда hahaha
Аз мисля да се възползвам от идеяата на Ясмин, ще се разберем по телефоните, пък аз
ще гледам този път да поостана повече в столицата  Peace

Ох, досега гледах едно доку филмче за живота на две немски колежки по съдба - женени са за араби. Даваха как живеят, размишляваха върху брака и съвместното съжителство, когато партньорите са от различни култури. Всъщност едната двойка тъкмо се и женеха, та даваха и сватбата. Аз пък се замислих къде спят българските журналисти  Whistling

Hug за всички

# 107
Момичета привет от Шам Grinning Тук съм за втори път, миналата седмица-за първи. Тогава беше топло, разхождах се по шлифер, но този път е нещо друго. От снощи съм тук, валеше дъжд когато пристигнах, а когато се събудих днес-сняг на парцали Shocked и така цял ден Grinning Местните хора много се радват, разхождат се, замерят се със снежни топки, явно не е много типично. Усетих и аз сирийския нет вирус Mr. Green

# 108
Привет, принцеси.  Flutter Flutter
Мери джейн, много се радвам, че в Сирия вали сняг, това е хем романтично, хем важно за реколтата! Hug Дано снегът убие вируса на нета. Mr. Green Много хубав аватар.  Peace

Айа, е къде да сравняваме Германия с Бг? ooooh! Да, права си, тряббва да си починеш, птк тогава ще се видим надявам се. И аз съм безработна засега. Flutter

Ние днес бяхме на консултация, малката вече много реве,, пзнава всички, и сега още мрънка тука от обида.

Уго, кога ще се излекуваш де?  Rolling Eyes

# 109
  • сред маслини и портокалов цвят
Здравейте!

Много хубав снежец вали навън. Иска ми се и повече да навали. Карумче ме накара да сложа шейната до входната врата.  Mr. Green Иначе днес излизахме без нея въпреки протестите му. Той милия през прозореца вижда двора, а там земята е покрита със сняг. Та го изведох да види, че по улиците все още не е натрупало.
Ходихме до кабеларката, мина без проблеми, утре ще ме включат пак. Служителката гледа нещо в компютъра и вика: "Ми тя е спряна преди цяла година" Mr. Green

Мери Джейн, тази година Дамаск ни изпревари със снега. Grinning Приятно прекарване ти желая и благородно завиждам-сигурно е вълнуващо да видиш снежен Дамаск. Гледах снимки из нета на покрития със сняг Касиюн, ама друго си е да си там.

Из Турция също вали. Мойто господар, дето отложи за последния момент пътуването, дано не го затрупа някъде. Mr. Green

Аз уредих престоя на дребния за неделя при баба му, та съм на линия за среща.

Отивам да приспивам човечето! Лек ден!

# 110
Снегът вече е натрупал и в Аман - доказателството.
Но това е добре - това лято пак беше голяма суша, определено имат нужда от повече валежи.  Praynig

Мери Джейн, завиждам ти и аз - прдполагам е неповторима атмосферата сега  Hug
Аз май съм не съм те засичала преди в темата, или си някой стар познат с нов ник newsm78

Ясмин, дано скоро да натрупа достатъчно да използвате шейната по предназначение.  Hug

Амалче, расте малката госпожица, а? и то с характер  Heart Eyes

# 111
Благодаря, момичета, amal, jasmin, Айа, вчера беше зимна приказка, а днес грея ярко слънце и снегът се стопи. Казват, че от петък щяло да има ново застудяване и нови снеговалежи, аз съм честно казано по-топлолюбива и много много не им се радвам, но беше много красиво вчера.
Айа, аз не живея в Сирия, тук съм за малко, но пък доста ми хареса и като цяло съм много приятно изненадана както от страната, културата, така и от хората. Особено впечатление ми прави колко много синеоки хора има тук! За храната да не говорим, очаквам да се прибера с някое килце отгоре. Живяла съм в Египет и преди време навестявах темата ви, никът ми беше Лейла.

# 112
Здравейте,момичета!  bouquet
Колко неща съм пропуснала.. ooooh!Много съм несериозна,ужас! WhistlingОт толкова търчене по моите прекрасни роднини,които се изсипаха пред-Коледно за 2 седмици,не ми оставаше време да ви надникна.. #Cussing outИ сега,чета и се ядосвам.. Rolling Eyes
На патерици,голямо честито на всички именници и рожденници!  bouquet
Засичам и уговарянето на среща.. Thinking С удоволствие ще се включа отново.. Heart Eyes
Иначе,при мен нещата са като в малка лудница-на малкия му започната"зъбните празници" и е супер кисел,не спи добре,буди се нощем по хиляди пъти,пищи...Ужас! #Cussing out Хабибито е все на работа и аз геройски се опитвам да съчетавам съсипващото ме гадене и храненето на малкия с пюре,каша и т.н. ... Crazy
Сега започвам с планирането на пътуването ни до Сирия..Дано края на март да успеем да заминем Praynig,защото ако пак го отложим-няма да иден в близката 1 година..Та сега,подаръци за зълвите ще търся.. ThinkingНаправих си един списък с нещата,които уж ще ми трябват за домът ни там..,момичета,най-вероятно ще ми трябва тир.. ooooh!
Това е накратко от мен..Целувам ви и ще чакам да разбера повече за срещата..  bouquet Hug

# 113

Уго, кога ще се излекуваш де?  Rolling Eyes

Ne znam,segs sam v edin klub.mnogo pozdravi na vsi4ki.  bouquet

# 114
Привет, Лейдис, упс. Mr. Green

Угооо, ето че намираш начин. Mr. Green

Момичета, остава ли 19-ти? искам всички да дойдете. Hug Ом Саед, Ясминке, кажете си тежката дума ще ви забирам ли от някъде, че има и други чакащи. Mr. Green
Имате ли телефон на АД, да й се обадим, явно е потънала в учението. Outta Joint Tired

Олди
, ще се престрашиш ли?  Flutter Мисля си, че и в Мола да отидем и там има много хоера и пак може да има вируси, все пак такъв е сезона. Аз бих отишла и в Мола, ама там в детските центоре май искат и майката да е вътре, е къде е ползата за мен тогава? Mr. Green

мм3, не се споптайвай, ела, дори да нямаш клавиатура поне се надявам четеш.  Hug Hug Hug

Гаричке, не искаш ли да ни уважиш?  Flutter

Айа, чакам да се обадиш. Но първоо приятен път.  Hug

Хайде, казвайте, та да насторя още 3 лейдис, упс. Mr. Green

Дуа, мъчно ми е, че няма фда си тук, беше ни весело на предишните срещи. Все пак сме такива шматки. Mr. Green

Разан, пиши ми де, ти поне нямаш извинение, а аз съм зает човек.  Mr. Green Дори да не отговарям, те чета. Пък звънни на скайпа, сега ще ти напиша един нов. Ама гледай да е преди 2 и след 4, че сме в една стая с малката, а тя спи тогава. Иии преди 9.30. Mr. Green

Която намираща се в СФ. лейди съм пропуснала, да не смята, че не е поканена. Hug

# 115
  • сред маслини и портокалов цвят
Явно остава за 19. Аз ще дойда.
Амалче, ще ползвам градския транспорт, не ща да се возя на метла. Mr. Green
Това е майтап, разбира се. Hug (получих тия дни едно гневно съобщение, та още съм стресната Mr. Green)

П.П. Нямам телефона на АД, май Астарта го има.

Часът на срещата не ме вълнува, че не знам кога ще се домъкна. Но ще е преди обяд, със сигурност Mr. Green Пък там все ще ви намеря.

# 116
                    Здравейте принцески  Heart Eyes
      Гледам за среща се стягате , желая ви весело прекарване  Hug
      При мен няма нищо ново за сега . Затова повече ви чета , дано скоро имам с какво да се похваля  Grinning
      Амалче за съжаление нищо още не съм направила по онзи въпрос.
      Имах неприятно съобщение във ФБ , и като съм го трила , съм изтрила всичко  Embarassed
      Ако не те затруднявам , ще те помоля да ми постнеш отново линковете на ЛС .
      Ще чакам и снимки от срещата ви  Hug Аз съм качила в албума няколко новички.
      Много  Hug на всички принцески . Леки и успешни дни .  bouquet

# 117
  • София
АД се завърна от ада.. Mr. Green
Шегувам се, по ред на номерата  през гадния вирус с жестока кашлица минахме всички, от трите внучки до бабата. Peace Затова и разбирам доводите за неводене на дребосъчетата на място с много хора. Simple Smile
Олди,  Heart Eyes Hug Целувки за малката чаровница! Ще се радвам да ви видя, но ако прецениш, че е по-удачно  на този етап да не я събираш с толкова дечурлига, ще се надявам на твоето присъствие, поне за кратичко. Wink Гаричке, и ти си зачезнала гледам..Аз щом се заговори за среща, мигом с детективския си нюх надушвам и се паркирам на правилното място.
За срещата съм на линия, само да видя с колко бройки. newsm78 Че покрай празниците момите имат поредица от участия в Коледни концерти и тв програми. Маратонът съботно-неделен ще е страшен  - и за мен,  и за тях. Confused Изнасяне на сутрешна коледна програма пред служителите на Волксваген от вокалната група на едната, репетиция в телевизията на същата в съботния следобяд, вечерен концерт на формацията на каката и едно проформа преспиване  у дома. Mr. Green И тези неща се случват в три различни края на София. Joy В неделя сутринта с вас в Патиланци, по обяд на снимки в телевизията , следобяд - на  парти на осмокласни майки и техните отрочета и вечерта в ролята на пъдар, подканящ стадото да  попасе малко знание от учебниците.. Какво щях да правя без верния си помощник, мама, не зная... Rolling Eyes
Момичета, на онези на които имам акаунтите във Фейса, ще им пратя телефона си. На останалите - на лични. Peace
Сега се връщам да чета назад!Целувки на всички!

# 118
Добро утро, снежни принцеси. Heart Eyes Flutter

Как я карате? Май зимен съм ви е хванал. Mr. Green

АД, чудесно ти созапълнихме програмата, няма мърдане.  Mr. Green Peace

Саида, пратих. Hug Много клиенти по празниците ти пожелавам.  Praynig

Уго, а сега какъв е проблема, нали смениха стълбовете. newsm78

Дуа, какво правиш сега, при вас има ли сняг?  bowuu

Чакам си неделята аз, там ще съм около 10.30 - 10.45 надявам се.

# 119
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
И ние ще сме по това време там, мисля,че отварят в 10,30. Обаждайте се ако ме видите, че нали ме знаете каква съм блейка.

Саида, тава снимките от магазинчето ли са  Hug много приятно изглежда и подредено с вкус   bouquet Винаги да е пълен магазина с клиенти ти пожелавам и аз.
Айа, в колко часа кацаш? Дали да не се изсипем всички на летището, да видиш ти беля с нас  Mr. Green

Чакам ви с нетърпение в неделя!

Общи условия

Активация на акаунт