130 Арабски аромата ни пленяват, магията на Изтока даряват.

• 46 840
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
Саида, скъпа, най-безоблачното детство искам да пожелая на принцеска.  Flutter Heart Eyes С такава самоотвержена майка не се съмнявам, че бурите в живота ще минават много по-леко за нея.  Praynig Да си ми жива и здрава и ти да си винаги до нея.  Heart Eyes Heart Eyes

Айа, и аз, и аз, съвсем по арабски го докарахме. Mr. Green

Уго, много интересно и достойно е шоколадовото начинание. bowuu  chef И аз бих искала да си купя такъв шоколад. Heart Eyes Е добре, успкоих се, реших, че половинката ти е взела мерки срещу прекомерното висене в нета когато го има.  Mr. Green

Ники, ти съвсем ни забрави. Ами за снимки да се погрижи домакинята. аз да ви кажа вече ме е срам да се снимам, все се хиля като тиква. Mr. Green

Астарта, по-добре ни беше като беше безработна. Mr. Green

АД, бъди така дбричка (пак) и дай линкче. Praynig Praynig

Ом Саед, значи сме го респектирали Саед тогава. Flutter Flutter Hug

Алвера, ами те дядовците така ги виждат нещата, и моят така разправяше. И не можеше да разбере защо младо момиче ходи с кубинки (в ония години на моята младост). Mr. Green
Но рисунката наистина беше много ефектна.  Flutter

Хайде, изчезвам, че Одисей ме чака. Hug

# 136
Здравейте момичета!
Много съжалявам, че не можах да се включа в срещата. Много ми е напрегнато. На 28 декември пътувам, а като капак съм болна. Много исках преди да тръгна да се видим. Лошото е, че аз ще работя до 24 декември заради децата, които гледам. Те всеки ден ме изпращат с въпроса - Утре нали пак ще дойдеш? Желая на всички ви здраве и късмет, да бъдете много обичани и щастливи. Hug

# 137
Saidah,да ти е жива и здрава рожденичката!Много да е усмихната и щастлива!  bouquet
Айа,добре си си дошла в България!Пожелавам ти,да е незабравимо!  bouquet
nad2,бързо оздравяване и лек път на 28-ми!  bouquet
amal,какъв респект?Много си е хитър той Crossing Arms,никога пред хората навън не плаче и не пищи... NaughtyСнощи пак си прекарахме една полубезсънна нощ... Sick
Желая на всички,лек и спокоен ден! Heart Eyes

# 138
надя бързо оздравяване  Praynig и лек път и ново начало в живота !  Hug

ум саид то добре ,че само в къщи ти прави номера  Laughing .Голямата беше чудо,от бебе да се излезе с нея си беше чист екшън ,само да спре количката и започва буен рев,като поотрасна ,колко пъти и количката е падала,нищо,че беше с колан,а и няколко колана скъса,не ,че в къщи беше цвете . Mr. Green

Ето и изискванията да те признаят за майстор на шофирането в Сирия:

1-Когато караш , се отнасяй към останалите коли ,като към врагове.Не давай никакви светлинни,звукови и ръчни сигнали-така ще си разкриеш намеренията пред врага и той няма да се съобразява с теб.Ако ,все пак се наложи,дай десен мигач и завий на ляво и да става каквото ще да става.
Пешеходците са пречеща ти сила,така че много много не ги гледай ,все пак обаче ,ако нямаш достатъчно пари за обезщетения внимавай да не удариш някого.
2-Ако колата ти е стара ,то тогава следвай принципа-Който го е страх. да се пази !
3-Ако колата ти е нова,пази се от старите коли,защото врагът не прощава,а и търси обезщетение ,за най-малката вреда.
4-Когато влизаш в някой площад,не се оглеждай за други коли,защото така ще покажеш ,че си ги забелязал и трябва да им дадеш предимство,а така ще си загубиш ,едно придобито от теб самият право.
5-Ако си в задръстване ,дайствай по принципа-който успее да дръпне малко напред печели,като продължаваш да натискаш клаксона.Това правило не важи,ако пред теб има автобус-защото ще ти удари предницата ,или пък за товарните пикапи-тук рискуваш живота си.
6-Когато движението е бавно,не оставяй дистанция м/у теб и предната кола,защото това означава,че между вас ще се намуши друга кола и така ще си загубиш достойнството,според сегашните разбирания.
7-Гледай винаги разделиталната линия да е под средата на колата ти,на светофар започвай с клаксона ,още когато е червено и обратното броене до зелено е на 15 сек.
8-Когато двиежнието е бързо се залепи за колата пред теб .Когато шофюорът те забележи има 3 варианта:
8.1 ако е много добре възпитан или пък страхлив ще ти даде път да го изпревариш.Така ти ще си го победил и когато го задминаваш ,го погледно презрително
8.2 ако е сравнително възпитан ,ще ти даде път,но ще чуеш по свой адрес да се споменават имена на животни ,роднини  и други неща
8.3 ако не е възпитан-а ,това се отнася за по-голяма част от шофьорите ,нарочно ще започне да забавя и да ти препречва пътя .Тук е по-добре да караш без колан,за да можеш по-бързо да слезеш от колата ,когато започне свадата.Могат и да се приложат следните оръжия-лопата,крик и подобни.Като пак,ще чуеш имена на животни,роднини ,но с малко изменение.
саида я кажи ти като най-скоро посетила Сирия ,дали е вярно написаното,че аз съм пристрастна . Mr. Green

# 139
Хаха Уго невероятна си! Как ги измисляш само! За сирийските младежи също много ми хареса!
За номер 5, да знаеш, че важи в пълна сила и за Гърция, както и всички номера, умножени по пет, са валидни за Египет, с изключение на номер 7, просто защото там почти няма светофари.
Номер 7 си е типично сирийско правило, защо карат в две платна, не го разбрах, ама забелязах, че останат ли 5 секунди от червеното, почват да надуват нетърпеливо клаксоните Joy Тук пред хотела има табела на арабски с един зачеркнат клаксон, явно забранено свиренето, най-обичат тука да надуват клаксоните хихи.

# 140
MaryJane няма да си присвоявам чужда слава  Blush ,всичко е писано от сирийци ,изровено от пуберките и само преведено от мен.  bowuu Радвам се ,че ти е харесало.   bouquet
Успя ли да разгледаш целият град  newsm78 ,ако все още си тук ,намери водач да те преведе от Омаядската джамия до Баб Тума,през старият град,но нека да е вечер ,голяам красота е,още повече че сега всичко е украсено.Нека да те заведат и в Мидан ,ако не си била-улицата на сладките,но нека пак да е нощем или поне по тъмно,там работят по 24 часа.

# 141
Ooo тези ги обрисах още предния път, като ти писах за визата. За съжаление не можах да вляза в палата и джамията на стария град, защото все по тъмни доби го обикаляхме, но ако имам късмет пак да дойда, няма да пропусна. За сметка на това ни изненадаха с едно невероятно пътуване до Палмира със спирка на Багдат кафе, имам много хубави снимки и приятни емоции, в Палмира даже яздихме камили между руините. Тръгвам си тази вечер със една огромна чанта сладки и ядки, както и много шарени спомени. Мисля ако ми се отвори пак път насам, да доведа и мъжо. Много ми хареса!

# 142
Деси, много забавно и достоверно наистина....особено, ако не си в трафика  Laughing
Саида, да ти е жива и здрава дъщеричката! (извинявам се за закъснелите поздрави  Blush)
Айа, добре дошла! За емотиконите цъкни на цитат върху моя публикация и ще видиш сайта (не е моя находка, но е сладък)  Peace
MaryJane, лек път!  Peace
Над, оздравявай, че емоции те чакат! Flutter
На всички - поздрави и усмихнат ден въпреки мъглата!  bouquet

# 143
Добър ден, хубавици. Hug

Как я карате в тази мъгла?

Айа, приятно пътуване и зивини ме ако има нещо. Hug Flutter

Ясминке, снощи беше голям рев, май се комбинираха много фактори - първо я простудих сутринта, после я събудих ненавреме, след това я натъпка съснена с ядене, после се стресна от повръщането и накрая от ухажването. Mr. Green Сега все едно нищо не е било, ама нали трябваше да ме изложи.  Tired Mr. Green Сега си е нахлупила Шапката и само повтаря името ти. Mr. Green

Уго, велики творения. Joy Joy

Мери Джейн, много се радвам, че ти е харесало, иам какво да се хареса.  Hug Peace Пък и много добър сезон улучи.

Олди, какво правите с Бека?  Heart Eyes

Над, бързо оздравявай, та да е леко пътуването. Пък дечицата - ще намериш други, на които да дадеш нужното внимание, надявам се. Но това значи, че имаш подход към тях, все се радвам на спокойствието и любовта на по-възрастните дами. аз съм голяма ужасница, никакво търпение нямам.  Tired

Ом Саед, направо жива те ожалвам. Tired Tired

АстартаHug Peace Flutter

Поздрави на всички. Hug

# 144
               Здравейте принцеси  Heart Eyes
    Благодаря ви за пожеланията .  Grinning Да сте ми живи и здрави всички  Hug
    Уго много точно описание и за шофьорите и за трафика  Mr. Green
    Аз заради по-горе изброените правила , се отказах и двата пъти да се похваля със своите шофьорски умения.
     hahahaС Дана си представихме тази картинка  аз да шофирам и да попадна в някакъв конфликт с колега . Joy
    Ах , ако знаете как ми се иска сега да съм пак в Сирия . Особено след разказа на Мери . Аз още не
    съм посетила Дамаск , и го отчитам като сериозен пропуск . Но , живот и здраве ,ще наваксам. Praynig
   Над скорошно оздравяване . Ако не се засечем , приятен и лек път .  bouquet
    Айа добре завърнала се .  Hug
   Амалче започвам с домашното  Hug
   Разбрах че сте си изкарали още една невероятна среща  Hug
   Ясминка ,  ОлдСпорт , Ом Саед , Мери , Лили , Катета , АД , Астарта  и всички принцеси , много  Hug  bouquet

# 145
Саида, честит рожден ден на малката принцеса, макар и с голямо закъснение Embarassed! Желая й здраве, веселие, много усмивки и добри приятели Heart Eyes Hug!

над2, бързо оздравяване ти желая и незабравими преживявания и много положителни емоции с половинката Peace

Айа, добре дошла в БГ Hug. Много се надявам следващия път и аз да успея да те видя Simple Smile

Амал, права си, че си беше по-добре когато не работех Thinking. Тооолкова си е добре човек да си е вкъщи по цял ден и да разполага с времето си. Само да имаше как и да му се плаща за това Blush Joy

Сигурно много неща пропускам да коментирам, ама е така като нямам време за форума, че и на работа ми е забранен достъпа до БГ Мама Crossing Arms

Поздрави на всички Hug

# 146
  • София
Като  никога съм полузаспала и едва се държа на краката си в този ранен час... Mr. Green
Ще писателствам утре, вече в  отпочинал вид. Peace
Преди да отида в царството на сънищата обаче, ще честитя рождения ден на Шехи Олдспортова. Heart Eyes
Бъди жива и здрава, щастлива и обичана, все така  забавна и  интересна!   bouquet Пожелавам ти много успехи,  късмет и безкраен низ от  приятни емоции  покрай малката Олди Heart Eyes

# 147
  • сред маслини и портокалов цвят
Олди, честито! Много здраве, щастие и късмет ти пожелавам! Нека се сбъднат всичките ти мечти!
Весел празник и прекрасни мигове със семейството ти!

# 148
Теди, Ясмин, момичета, благодаря ви от сърце! Hug Трогнахте ме - много сте бързи, рожденник не може да прехвръкне незабелязан  Mr. Green Много хубави пожелания, от всичко пожелано искам по много, но и да ви се връщат радостите и на вас!  bouquet
Сега както си е ред, да ви почерпя:

# 149
  • по пътеката
oldi, mnogo, mnogo zdrave i mnogo sbydnati nadejdi! 4estit ti rojden den! Hug  bouquet Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт