130 Арабски аромата ни пленяват, магията на Изтока даряват.

• 46 845
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
Честит Рожден Ден,Олди!Да си жива и здрава,много обичана и много щастлива!  bouquet  bouquet  bouquet

# 151
Шехерезадке мила, Честит праник, изпълнен с много незабравими преживявания с малката Бека и любящият й татко. Да си жива и здрава и все така позитивна! Flutter Hug Heart Eyes

# 152
             Честит Рожден Ден Олди  Hug
  Пожелавам ти много здраве , щастие , любов , сбъднати мечти и желания , и хиляди усмивки !  bouquet
   newsm59

# 153
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ОЛДИ!!!
ЖЕЛАЯ ТИ ЩАСТИЕ УСПЕХИ В НАЧИНАНИЯТА И ДА СИ ВСЕ ТАКА ОБИЧАНА ОТ ЛЮБИМИТЕ ХОРА   bouquet

# 154
Олди, честит рожден ден!
Пожелавам ти много щастие, здраве и любов!
Бъди обичана и щастлива майка и съпруга!

# 155

честит рожден ден Олди-много щастие ,здраве и любов!!!!!!!!!!!!!!

# 156
Марси, Om Saeed, Амал, Саида, Ники, Айа, благодаря ви много за пожеланията и цветята! Hug
Уго, пръстенът ми допада много...небрежно да вземеш да го пратиш и на половинката, а  Wink

Ние след двучасова подготовка, накъсана от телефонни позвънявания, успяхме на обед да излезем, но пък се прибрахме по тъмно. На детето много му харесва да ходи по заведения и затова ха-ха-ха  Wink
Едно време си мислех, че старостта започва някъде към 26...сега мисля, че животът започва на 35  Mr. Green  Whistling

# 157
  • София
Така... Party Намерих време и аз да се разпиша подобаващо дълго. Mr. Green
Първо, преди да съм забравила, да честитя на патерица на всички, имали повод да празнуват! Heart Eyes  bouquet
Айа, добре дошла на родна земя! Hug Пожелавам ти най-топлото и задушевно изкарване на предстоящите празници покрай най-близките хора! Heart Eyes В тази връзка, прочитам аз преди малко коментар на твой абонат под снимката на племенника ти, който е страшно сладък.. И някак отвътре ми дойде най-сърдечното пожелание за ein süßes Kind mit braunen oder schwarzen Augen und dunklem Haar... in der nähen Zukunft   - сиреч братовчедче на русия чаровник.
Това в рамките на майтапа, надявам се не се засягаш, просто споделих първата мисъл, която ми ми мина през кратуната, като видях коментара под снимката, при това в навечерието на празника, на  който добрият старец носи красиви подаръци..
Олди, купонджийке... Вече като знаем малката колко позитивно е настроена към ходенето по заведения, след отминаването на вирусните заплахи, няма да те оставим на мира, докато не се донесете двечките вкупом на някоя форумна сбирка. Hug А сега по повод възрастта - един майтап, с порядъчна доза истина.  Снощи, малко преди да си легна, написах едно пожелание за празника ти във Фейса. Моите щерки нали са нощни птици като мен...Затова едната ми правеше компания, като по-скоро се опитваше с всички средства да ме разкара от компа. След като пуснах пожеланието, я прикотках с обещанието да й покажа едно много сладко бебче, с огромни очи. Едно на ръка, че сладуранката я впечатли, това е напълно разбираемо. Но коментарът й,  след като видя майката и бебето на една снимка, беше следният:
-Мамо, тази какичка съм я виждала, сигурна съм.Веднъж нали я изпратихме,тя иначе май живее в планината някъде Mr. Green На колко години става newsm78 Щом вече си има бебе, значи не е чак толкова малка , колкото си мислех...
Та така , малко поотраснала какичке, наистина сега започва животът. Hug
Над2, бързо оздравяване, лек път и страхотно изкарване! Laughing
Астарта,  забранен достъп на работното място до форума, а... Joy Моят бивш шеф не признаваше форума, в който иначе и жена му беше регистрирана. До момента, в който му показах тема, в която няколко потребителки бяха дали своите положителни отзиви за фирмата и качеството на извършваните от нея услуги hahahaЕх, пусто его..
Уго, като чета твоите преводи, страшно се забавлявам.. А с вица за пубертетите и виновните за кофти поведението им приказки, направо  изтрепа рибата преди време.
Да ви се "похваля", разтресена от прояви на гореупоменатото поведение, в яда си разбих по много груб начин илюзиите на близначките за Дядо Коледа. Не можах да си затворя устата.. А колкото и да е невероятно, те, подобно на кака си, видимо до доста голяма за днешни дни възраст, вярваха безрезервно в белобрадия старец.. После ме доядя на самата мен, като ги видях чак да реват..Но за кратко.. Mr. Green Интересът клати феса, хората са го казали. След като се поуспокоиха, ме попитаха, дали след като аз така или иначе съм Баба Коледа, ще им позволя да ме съпроводят по време на подарък-шопинга.. Съгласието ми заради гузна съвест беше огромна грешка.  Поредното посещаване на книжарница Хеликон, на Коледния базар в НДК и на магазина Джъмбо ми излезе в пъти по-солено, отколкото ако имах два предни зъба и си бях замълчала тактично, оставяйки Santa Claus да им донесе само поръчаното по мейла Joy Но каквото, такова..
На всички, упоменати или не в поста, пращам целувки.Пожелания за весели празници - от утре нататък.. Wink

# 158
АД, твоята “кратуна“ била много креативна, когато става дума за коледни подаръци Joy Всъщност няма да се учудя, ако бъдещото братовчедче на племеника ми е червенокосо (съдейки по детските снимки на половинката). Но Божа работа  Peace

Един поздрав от мен : http://www.youtube.com/watch?v=9GCNcmtEFWI&feature=related

# 159
Момичета, весели празници на всички с пожелания за сбъдване на всички желания.  Heart Eyes Flutter Hug

АД, много се зарадвах на наказанието ти. Mr. Green Като си такава лоша. hahaha

Уго, как е насторението при вас? Тука в моловете е ужасно, аз повече няма да ходя там, такова безполезно нещо...

Айа, как върви гостуването? Heart Eyes А за пожеланието, ще стане, ше стане. Heart Eyes

Ясминке, посрешнахте ли се, никаква те няма да кажеш. Ако има нещо извиниявай. Praynig Praynig

Астарта, книгата я зачетох и нещо веднага ме стисна за гърлото. Не, не войната сама по себе си или първначалните условия. А като цяло си мисля, че западните хора възприемат източните като някаква втора класа...и затова е учудващо един чужденец да е описал така хубаво самата душевност.  Heart Eyes Стана ми мъчно за самите хора, все недоразбрани.

Ники, Алвера, Над, Саида, Дуа, мм3, Лю, Лина
, и всички приятелки ориенталски принцеси  Hug Hug Hug

# 160

Весел и благословен празник!
Много обич и топлина за всички вас и семействата ви!

Hug  bouquet Hug

# 161
Честита Коледа!
Бъдете живи и здрави,нека в домовете ви да цари мир и любов!
Весели празници!

# 162

Нека се научим да прощаваме,
нека бавно остаряваме,
нека повече да се обичаме,
на себе си да приличаме,
Нека бъдем по-добри
не само в такива дни!
Весела Коледа!

# 163
 santa2НЕКА СЪУМЕЕМ ДА ЗАПАЗИМ МАГИЯТА НА КОЛЕДНАТА НОЩ ПРЕЗ ЦЯЛАТА ГОДИНА, ЗА ДА БЪДЕМ ПО-ДОБРИ, ДА СЕ ОБИЧАМЕ И ДА ИМАМЕ СИЛАТА ДА СЪТВОРЯВАМЕ ПО ЕДНО МАЛКО ЧУДО ВСЕКИ ДЕН - ЕДНА УСМИВКА, ЕДНО ДОБРО ДЕЛО, ЕДИН ТОПЪЛ ЖЕСТ. БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ИСТИНСКИ ЩАСТЛИВИ!
ЧЕСТИТА КОЛЕДА!

# 164
ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ ОРИЕНТ ДАМИ!!!
НЕКА ВИНАГИ ДА ИМА МИР В ДОМОВЕТЕ НИ ЛЮБОВ ЩАСТИЕ И ДЪЛГИ ГОДИНИ ЗДРАВЕ

Hug НА ВСИЧКИ 
ЕДНА СКРОМНА ПОЧЕРПКА ЗА СИНА МИ ДНЕС СТАВА НА 17 ГОДИНИ

Сега ще релаксирам малко че то от обикаляне по рода  ooooh! не ми остана сила а друг път ще се разпиша повече

Последна редакция: сб, 25 дек 2010, 17:53 от nikito71

Общи условия

Активация на акаунт