130 Арабски аромата ни пленяват, магията на Изтока даряват.

• 46 855
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
Честита Коледа! Бъдете здрави и много щастливи, вие и любимите ви хора!

При нас няма празнично настроение, защото и двете деца са лепнали някакъв коремен вирус, повръщат и са с температура и плачат, че ги боли коремче Sad.

Амал, точно това и мен най-много ме впечатли в книгата, че е написана от французин. Сега съм решила да си купя и други негови творби, надявам се че и те ще ми харесат като Одисей.

П. П. Олди, зло да те забрави Embarassed

Честит Рожден Ден (на голяма патерица)  bouquet! Желая ти здраве, щастие, късмет и много незабравими мигове със скъпите ти хора!

# 166

Ники-честит рожден ден на сина ти-успех в училище и в любовта!!!

астарта бързо възстановяване на децата. Praynig

# 167
                   Весела Коледа със закъснение мили ми принцески  Heart Eyes
  Много здраве , лубов , щастие, радост и хиляди усмивки в домовете и сърцата на всички  Hug

Моят малкият и той се разболя за празниците , днес е по - добре .
 Астарта скорошно оздравяване на дечицата  Praynig

НИКИ Честит ти рожденик !
      Да ти е жив и здрав , много късмет и щастие му пожелавам   bouquet

Уго   Hug Как са щерките ? А малката кукла радва ли се на Коледата  Heart Eyes
   Приятна седмица ви пожвлавам принцеси . На всички много  Hug  bouquet

# 168
амалче ние си ходим в нашия мол,свикнали сме му,пък и по магазините вече ни познават . Laughing

Коледа не празнуваме,всъщност по мое време Коледа нямаше,така че..................,но пък за Нова година си имаме елха и баница /задължително/ и пица-по пуберска традиция  Mr. Green

Дребната си скъса любимите дънки и ги орева,та ходихме да търсим нови,но да бъдели блестящи  Flutter ,намерихме ,но пък си спечели завистта на каките,защото са по последна мода,а такива за тях няма. Mr. Green.Освен това гримира и играчката куче-било станало вече момиче. bowuu Та ако има желаещи за смяна на пола да заповядат при нас. hahaha

# 169
Къде сте бе девойки? Hug

Явно Коледата ви е завладяла напълно.  Mr. Green Още веднъж весели празници на всички.  Heart Eyes

Ники, специални поздрави на твоето синче, да бъде истинска гордост на мама. Hug

Уго, е не ти е лесно, ние поне сме в две различни посоки - докато едното иска кукли, другото топки. Mr. Green Аа, викаш в кръвчицата й е да гримира. Heart Eyes Flutter Ще имам предвид услугите, които предлагате. Mr. Green

Ясминке, как върви гостуването? Wink

Астарта, май днес беба ти е изпратила празен СМС. Rolling Eyes Flutter Ще чакам отзиви за другите книги, ама дали ще има още на близкоизточна тематика?

Саида, как е, пораздвижиха ли се клиентите около празниците? Flutter Hug

АД, новоназначеният Дядо Коледа, къде се изгуби? Mr. Green

Айа, припомни на дамите какъв ден е днес, че някак не върви да ти изземам функциите.  Hug

Ом Саед, как си, помина ли ти малко? Не се напрягай много. Heart Eyes

Над, лек път и много положителни емоции, да пишеш ако имаш нет в Сауди.  Peace

мм3, мерси за пожелнаията, оценявам усилията ти дори да нямаш клавиатура.  Heart Eyes Много весели и усмихнати празници и на теб и твоите любими хора. Heart Eyes

Шилан, наскоро попаднах на едно тове пожелание към всички тук, имаше доста точни попадения, няма ли пак да пожелаеш нещо?

Да са ни живи и здрави баковците и каките, бебоците и кандидат такивата през цялата година.  Heart Eyes Пак се раздрънках нещо... Mr. Green

Алвера, Сафар, Люспа, Дуа, разан, Лили и всички други поздрави.  Heart Eyes Heart Eyes

# 170
Мили принцеси, аз тръгвам. Стискайте ми палци. Утре тръгвам. целувам ви newsm53

# 171
Над, лек път и успешно ново начало!  bouquet
Ще се радвам, ако от време на време се включваш за да разкажеш какво се случва с теб  Peace

Астарта, бързо да оздравявате  Praynig

Ники, макар и закъсняло, Честит Рожден Ден на твоето момче! Да е жив и здрав и да те слуша повечко  Hug

Ясмин, сирийската половинка ли пристигна, че не се включваш? Flutter

Амал, ами годишнината, която бе вчера не е никак празнична Tired Две години от нападението на Газа, в която бяха убити 1415 души... И за съжаление две години по-късно промяна почти няма. Блокадата продължава, както и малоумното управление на Хамас. ooooh!
Има много инициативи свързани с отбелязването на вчерашния ден, но мен лично ме вплени един разказ на едно младо и много талантливо момиче от Газа.

Поздрави от  мен  за всички спомената и не споменати Hug

# 172
Как сте,мили ми дами?  bouquet
nad2,попътен вятър,който да те обгражда с много любов,топлина и щастие!
Астарта,много скорошно оздравяване!
nikito71,да ти е жив и здрав рожденика!Съжелявам,че с огромно закъснения изказвам пожеланията си..
Уго,малката ти госпожица сигурно си фръцка дупето в новите,ултра-модерни дънки..Да ти е жива и здрава..,голям е бонбон..
Много поздрави и целувки на всички споменати и неспоменати..  bouquet Heart Eyes

# 173
Ники, честит рожден ден на момчето ти  bouquet! Желая му здраве и щастлив живот!

Над2, лек път и много положителни емоции Hug

Амал, получих смс-а и се сетих, че ми е писала бебка Simple Smile

Айа, как е у дома? Докога си в БГ?

Ние продължаваме да боледуваме, децата са зле, а от днес и мен ме хваща. Ще изкараме "чудна" нова година, но дано оставим болестите в старата Praynig

# 174
Здравейте принцеси!!!
Благодаря ви за пожеланията за моя калпазанин  Hug Дано като пораства и помъдрява вече  ooooh!
УГО твоята щерка направо ме разбива. Честно ти казвам дори и да съм в лошо настроение ме кара да се смея  Hug Дано да е все такава скица и да ви радва
АМАЛЧЕ твоята принцеса пък вече е на ти с техниката  Laughing Браво - техническа генерация си отглеждаме  Hug
АСТАРТА благодаря и на теб. Дано се оправите скоро че това с болестите по празници ми е до болта познато. Но като поотрастнат ще спре. При мен на всвяка коледа бяха болни. Дано се опряват и да посрещнете подобаващо новата година.
АЙА дано си изкараш страхотни празници на бг земя.  Hug
НАД безпроблемно пристигане и да се включваш от там като пристагнеш. Чакаме разкази. Как Сийка подробната не може така без да разбере кой какво как защо  Mr. Green
ЯСМИН сигурно хабибито е пристигнал и затгова нямаме информация какво прави Карумче и мама хабибти. Дано си изкарате страхотно  Hug
САЙДАХ желая ти много щастливи мигове  тези празници - в личен и професионален план.
Аз да си кажа честно нямам много настроение за празниците ама какво да се прави - децата си искат своето. А пък и на 1.01.2011 г. гасте ще имам - родителите на мъжа ми.Аз им предложих на Нова година да се съберем ама не - след това  Crossing Arms  ooooh!  Outta Joint Ще преживея и това няма как.
На всички споменати и неспоменати принцеси  Hug

# 175
Здравейте момичета,

надя лек път  Praynig ,чакаме разкази след това  Hug

На 18.12 се състоя първото оперно представление на Операта в Дамаск ,изпълнено изцяло от сирийски режисьори,хореографи,оркестър ,певци и балет,досегашните постановки на Операта са били или изцяло чужди или с чуждестранно участие.Представи се операта"Сватбата на Фигаро" ,освен известните оперни певци като: Ръша Ризк /за тези с малки деца ,гледащи арабският спейстоон-повечето песни на детските ,които са озвучени в Сирия ,се изпълняват от нея.Гласът и е много нежен,няма начин да се сбърка./ ,Пиер Алкхури,Айад Доайар ,шанс е даден на много млади оперни певци ,завършили Консерваторията ,но които не са взимали участие до сега в оперни постановки.Музиката се изпълнява от местният симфоничен оркестър ,под ръководството на маестро Мисак Багудариан.

Тъй като започнах с изкуство,мисля да ви запозная с една от най-известните сирийски актриси Муна Уасеф,нарична още звездата на арабския свят.

Муна Уасеф е родена на 01.02.1943 г в централната част на Дамаск ,през 2002 г е избрана за посланник на добра воля на ООН, от 1991 до 1995 е била заместник -председател на Съюза на писателите,също така взима участие в журитата на филмови и театрални фестивали.

Кариерата ѝ започва като модел в Сирия,после се присъединява към Военният театър през 1960 г,След отличното ѝ представяне в 'Дон Жуан' през 1964 е приета в Националният театър.,където участва в над 15 постановки на велики местни и чуждестранни писатели,а на 01.03.1968 е приета в Съюза на артистите.
През 1974 г е избрана от световно известният сирийски режисьор Мустафа Аккад,да вземе участие в занемането на арабската версия на филма "Посланието" ар рисале,където се справя не по зле от от гръщката актриса Ирене Папас,изпълняваща същата рола в английската версия.

Лек ден на всички  bouquet

# 176
Привет, принцеси, как сте? Тук в Бг е много гадно времето, поне за мен.

Астарта, правилно ти каза Ники, с годините се израства, но докато са по-мали е страшна мъка. Мен винаги ме е било най-страх като съм болна, защото винаги ми се гади, а гади ли ми се не мога да стана от леглото. Добре, че имам засега кой да ми помага в такива моменти.

Уго, много я харесвами аз тази актриса.  bouquet Не знаех, че е участвала в Посланието, аз арабската версия е съм я гледала, затова. Браво за операта, имат капацитета да го напраяват, и още много неща.  bouquet какво прави Чавесчето, още ли макиажства? Mr. Green

Над сигурное пристигнала вече? newsm78

Айа, благодаря, много съдържателен разказ. Дано повече хора се замислят по принцип за това какво им е на другите около тях. Praynig Хайде, някои от списъка на по 40 и кусур ще ги прежали човек, но когато са на 3, 5, 6? Sick

Ники, е че то на 1 ви да имаш гости си е чисто наказание. Tired

Алвера, как сте в този студ?

Еее, Ясминке, не се ли нагледахте вече, та поне ред да драснеш. Peace

Дуа, ако ни четеш обади се да кажеш какво правите. Praynig

Ом саед, писа писа и не каза как се чувстваш, поотминава ли?

Катета, майчинстовото напълно ви е променило. Hug Но ви разбирам, аз в началото като луда се въртях. А пък сега всеки ден главата ми е като бомба, малката не млъква и като почне да повтаря нещо по сто пъти, пък и вечер много трудно заспива. Tired

АД, мм3, Лю, Лили, Олди, Снежнатамар, джи и всички, които съм пропуснала весели празници. Hug Hug

# 177
amal,мила,изобщо не ми е поотминало..Sad От сутрин до вечер ми се гади,почти всяка миризма ми предизвиква повръжане(кафето на хабибито сутрин,пюрето на Саид,пърженото,готвеното,дори собственият ми парфюм...,изобщо няма да споменавам какво става с мен при сменянето на памперса на бебо.. Sick) Но това не ме притеснява толкова,отколкото Саид се буди всяка вечер и иска да яде...ooooh! #Cussing out Храня го денем с попара,пюре-зеленчуково,плодово,каша,давам сокче,от скоро давам и кисело мляко с бисквити..И пак се буди и все е гладен..#Crazy newsm78 И не разбирам-защо?????newsm78 Не знам какво да го правя вече..Thinking А това,което ме стресира е,че не иска да спи през деня..Naughty Ако изобщо заспи е за не повече от 30-40мин..newsm78
Ох,наоплаках се..Cry Извинявайте!Не исках да ви ангажирам,но този безумен режим,който сам си изгражда,противно на всичките ми опити да го променя,ме съсипва..#Crazy
Така..,нека сега малко позитивизъм да внеса в моя пост..Heart Eyes
Пожелавам на всички вас и вашите семейства,весело посрещане на новата 2011год.!Нека новогодишната нощ да бъде вълшебна за вас и донесе прекрасни чудеса в домовете ви!

# 178
                   Здравейте красавици  Hug
   Амалче наистина времето е доста гадно и много студено  Tired  Аз обичам топличкото,
   много съм зиморничева , и този студ ми изпива силите когато трябва да изляза . По този повод отнасям доста шеги   Mr. Green
   За съжаление магазина още не се е раздвижил  Sad Има моменти в които се отчайвам , но надеждата за успех още не ме е
   напуснала. В такива ситуации , винаги си повтарям че човек не може да избяга от съдбата си . Ако е писано , ще се получи.
   Ако ли не , продължавам напред в търсене на нещо друго . Но в никакъв случай няма да се предам  Grinning
   Това с главата - бомба ми е много познато   Mr. GreenПри мен е същата ситуация , освен че като се прибера заварвам апартамента
   така , все едно торнадо е минало през нас  #Crazyами и малкият е все около мен и бърбори ,бърбори. Вечер ги моля да си
   лягат ,че и аз да си почина ,но се получава следното - приспиват мама и започват да беснеят  Mr. Green докато не се събудя от 
   шума и да ги сложа отново да спят под сърдитият ми поглед  Crossing Arms
   Уго малката Сами е наистина голяма скица  Hug изобщо няма скука със нея  Grinning По повод смяната на пола
   ме караш да се замисля сериозно  Thinking То в някой ситуации май е по-добре да си мъж  Mr. Green
   над2 пристигнала си вече . и аз чакам разкази , ако имаш как да се включиш разбира се   bouquet
   Айа благодаря за разказа . Стана ми много мъчно докато го четох . Дано повече хора да си вземат поука ,
    и да помислят какво може да причини на човечеството една война .
  Астарта , АД , Ясминка , Катета , Лили , ОмСаед и всички които съм пропуснала , много  Hug от мен .
  И понеже незнам утре дали ще успея да се включа , предварително ви казвам
   ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА !

ОмСаед писали сме заедно  Hug По повод гаденето , питала ли си доки какво можеш да вземаш . Честно казано ,на мен не ми се е случвало. А относно апетита на бебо р може би си е просто по-ящен . За съня , по мои спомени всички дечица преминават през този период .Моите са се будили към 1.00 ч за да си играят без да ги е грижа че на мен ми се спи . С времето ще отмине и този период  Hug

# 179
Саида, пожелавам ти през новата година бизнесът ти да потръгне и усилията ти да бъдат възнаградени Hug

Ом Саид, аз не разбрах ти кърмиш ли Саид? Моите момчета се будеха нощем докато ги кърмех, след отбиването започнаха да спят по цяла нощ. А това с неспането през деня ми е до болка познато. Алекс ми беше такъв - приспивах го по 2 часа (буквално два часа) - друсане на ръце и спеше по 20 минути. Не искам да си спомням какъв кошмар беше. На моменти имах чувството, че съм в състояние да му причиня нещо, направо бях полудяла Crazy. С второто дете съдбата ме компенсира, падна ми се поспаланко - все още спи по 4 часа следобяд Joy

Айа, нямах време да прочета разказа, сега се връщам да чета.

Ние се натръшкахме всички вече болни у дома. Утре явно няма да празнуваме, аз съм с температура и в леглото и имам чувството, че валяк ме е прегазил Tired. Децата все още бухат като магарета и точат сополи. И за капак разболяхме баба ми, която е на преклонна възраст и се е притеснила, че щяла да умре и да ни създаде грижи как да я прекараме до дома й #Crazy

Поздрави на всички и весело посрещане на новата година Hug

Общи условия

Активация на акаунт