Отговори
# 120
# 121
  • София
Одеве направо гореше. Почти със заплаха за бой я натъпках със сладолед и й обух чорапи с оцет. Сега си оцветява книжки, а аз пия един домашен анти-грипин и побелявам бавно.

Барби, Мимоза, прегръщам ви.  Hug

# 122
  • София; Дружбето
Ним, бързо че отчитай, как е Симонка

# 123
  • София
През нощта периодично вдигаше Т, не съм я мерила колко. Инак караше само на малко вода и сок. Днес се постарах да й сготвя най-любимата манджа на света и хапна малко по собствено желание.  Simple Smile  Температура днес не съм мерила, струва ми се, че няма или е около 37. Обаче все още е мързелива, излежава се пред ТВ-то цял ден и разправя, че й е лошо.  Whistling

# 124
  • София; Дружбето
 fingerscrossed

# 125
Почти успяха да ме докарат до лудост днес  Crazy Резултата е един кош с играчки по-молко (поне за известно време).
Ним дано Симонка се оправи бързо  Hug
Стуци, ямно е резултат от много боледувания, като малка, необръщането на внимание на тези, като по-голяма в комбинация с цигарите и "изключително спокойната" работна атмосфера напоследък (разбирай нон-стоп напрежение, преумора, "чиста работна среда"). Явно е наслагвано с годините и сега е дошъл момента да се отключи. УСтановява се, основно чрз измерване на обема на белите дробове и извършванет на бронхо-дилататорен тест. Тъй или иначе хубавата новина за мен беше, че не е рак, щото дълго време си бях наумила, че е точно това  Crazy
Да споделя нещо друго - вчера бях на посещение в една частна детска градина в Бистрица. От дълго време не ми се беше случвало да почувствам такъв релакс. Днес въпросната градина от 16 часа следобяв в Дъ МОЛ  Mr. Green организират детска забава, като рисунките и другите сътворени от дечица красоти, ще бъдат продаден на благотворителе търг за СОС Детски селища.
Посещението е базплатно, така че, който реши от вас, може хем да се позаблява, хе да е за благородна кауза  Peace

# 126
  • София
Цвето, тоя час дето си обявила за понеделник ми е неудобен!  Crossing Arms Аз мога да дойда след като взема Шош към 17 часа и преди големия софийски гмеч след 17,30!  Tired И без друго няма да оставам до късно...

Казвай от 18 часа гости ще приемаш ли?  Sunglasses

# 127
   Мананке,току що прочетох,че при консумирането на по 5 ябълки на ден се намалява риска на всякакви респираторни заболявания,в това число и астма.
   Много съжалявам за недъга ти.

Барби,Елеонор@,прегръщам ви!
  И двете сте млади и много хубави!Вярвам,че в бъдеще ви очакват много по-достойни партньори! Hug

Цитат
   И аз смятам да дойда по-рано.Цвета каза,че си е вкъщи,та даже и не я питам,може ли.  Mr. Green

# 128
  • София; Дружбето
   Мананке,току що прочетох,че при консумирането на по 5 ябълки на ден се намалява риска на всякакви респираторни заболявания,в това число и астма.
   Много съжалявам за недъга ти.

Барби,Елеонор@,прегръщам ви!
  И двете сте млади и много хубави!Вярвам,че в бъдеще ви очакват много по-достойни партньори! Hug

Цитат
   И аз смятам да дойда по-рано.Цвета каза,че си е вкъщи,та даже и не я питам,може ли.  Mr. Green
в нас съм си бе Mr. Green в колкото дойдете. Нали идеята е на всички да име удобно, та от когато почнете, до когато искате

# 129
Ей успокои ме, Цвето Simple Smile Аз мислех да се изтърся след работа веднага / към 18 някъде/, па ако не ме вземеш.................да ида да се отпочна някъде Simple Smile
Всички болнички да съобщават че са по-добре и повече никакви болести
А за останалото.................не знаеме като се случват гадости какви убавини се крият зад тях:) /умишлено слагам и себе си в кюпа/

# 130
Благодаря на всички за добрите думи!

Ним, Манана, много ме притеснихте и двете! Как е Симона сега? Ман, а при теб има ли шанс за оправяне или доживот ще си ходиш с тази диагноза (извинявам се за невежеството)? Начини за превенция?

Ели, Барби - и двете сте чудно хубави и прекрасни жени и наистина вярвам, че това (както казва Ивонска), е било само нещо, което е трябвало да изживеете, за да бъдете това, което сте сега, и ще дойде ден, в който ще срещнете мъжа за себе си! Прегръдки за вас!

# 131
  • София
.... че това (както казва Ивонска), е било само нещо, което е трябвало да изживеете, за да бъдете това, което сте сега, и ще дойде ден, в който ще срещнете мъжа за себе си!...

Но Ивонска също така твърди, че докато срещнете Мъжът, ще се възрадвате на много негови прототипи, което пак си е оферта!  Mr. Green Hug

# 132
  • София/Варна
Честит рожден ден, Цветке!!!

# 133
  • София
Цветкеее, добре дошла в пристана на 30+!
Желая ти морето от мъдрост да не погълне океана от енергия за живот!

Айде, на здраве да ти е!  Laughing

# 134

Честит рожден ден, Цветке Simple Smile Здраве, любов, пак здраве и всичко което си поискаш!
Днес може и да ви пропусна, че между 17 и 19 ще ми докарват нова тоалетна...................а ако не я дочакам............абе ще го мисля как да стане

Общи условия

Активация на акаунт