Отговори
# 105
  Цвета,как е настроението?  Simple Smile

# 106
  • София; Дружбето
  Цвета,как е настроението?  Simple Smile
Имахме гости и леко се повиши Mr. Green

# 107
  • Русе
Ман  Hug

Аз сега излизам и мисля да потърся това за Йоан http://www.helikon.bg/books/8/154554_koleden-podarak-franklin-4---9-godini.html - занимава му се на детето с апликиране и всякакви такива дейности. Снощи реших, че може да некупувам допълнително гирлянди за елхата тази година, когато отидох да го взема от градина - бяха седнали с г-жата всички дечица и правеха гирлянди от гланцови блокчета. Мисля вечер да го занимавам с това да се погрижим двамата за коледната украса, а и в началото на Декември да си украсим елхата. Стана ми много мило и се сетих за моето детство, когато и мен ми харесваха тези така цветни и оригинални гирлянди.  Blush

# 108
Момичета, благодаря ви за положителната енергия!  Hug Оказало се, че има камъче в уретера, а Русенските доктори му споменали, че може да е някой тумор...  #Cussing out Как може на 60 годишен човек да му кажеш такова нещо без да си сигурен... че той от кръвно и притеснение може да се...

# 109
  • София
Докладвам - в момента няма Т, но е отпаднала и не е яла. Цял ден е изпила 1 сок и 1 чай. Продължавам да настоявам. Поне не кашля, дано и да не почне.  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig  Педито каза, че дишането е чисто, но нос, гърло са много подути. Оплаква се, че я боли главата отзад.

# 110
  • София
С това главоболие и отпадналост ми бие на грип. Но май е рано за грипове.  newsm78
Гушкайте се уикенда и понеделник я искаме здрава. Simple Smile))))
Цветааа, за понедРелник кога ни искаш?

# 111
Ним на мен също ми прилича на грипни симптоми  Confused Относно настояването за храна, от всичко изчетено дотук, съм разбрала, че не трябва да се настоява за храна - по- скоро й предлагай повече течности, чай, сокове, компоти (много полезен в такива случаи е компота от малини). Дано бързо се оправя Симонка  Hug

Последна редакция: пт, 26 ное 2010, 17:36 от manana

# 112
Ще стискам палци тази температура да е уморила вируса!  Heart Eyes Дано утре ни докладваш за спокойна нощ и гладно дете на сутринта.  Wink

Барби, Ели, много мъчно ми става като чета за вашата ситуация с татковците. А те как се държат към децата?

Манана, на какво се дължи тази астма, според докторите? Какво ще пиеш?

Последна редакция: пт, 26 ное 2010, 17:38 от DaVinci

# 113
  • София; Дружбето
С това главоболие и отпадналост ми бие на грип. Но май е рано за грипове.  newsm78
Гушкайте се уикенда и понеделник я искаме здрава. Simple Smile))))
Цветааа, за понедРелник кога ни искаш?
ми 19 часа примерно. аз съм си се тука Mr. Green

Ним Hug

# 114
Ним, дано да спите спокойно тази нощ и да няма такива Т. Hug Това ми е най-кошмарната температура - съпроводена със студени крайници.
Боил, докато бях бременна, беше 1 седмица с такава Т, вдигаше я буквално през 4-5 часа(докато действа лекарството) - нищо не му откриха, на 7-8 мия ден беше пушка.Дано да не ни се случва пак, че беше ужасно.

Аз чета приказки всякакви, каквито падне, даже понякога въобще не се слушам какво чета. EmbarassedПовечето приказки, обаче,са преведени много куцо и липсва какъвто и да било изказ, литературен език и пр.

Ели, чудесно е, че сте попаднали на добри лекари и болница, чак не е за вярване, това което си описала. Simple Smile

На Боил последната безумна идея относно подаръците е един кон от каталога на метро само за 83 лв, който мисли да язди вкъщи.Всяка вечер , след градина, ме пита купила ли съм коня.Другите желяния вече му отпаднаха, коня и това е  - дамо му отшуми до Коледа. Laughing

Последна редакция: пт, 26 ное 2010, 18:20 от Хрисси

# 115
Ним, дано при Симона да е като при Биш - еднократно вдигане на Т Praynig Praynig Praynig
Днес говорих с логопедката на Ая и тя каза- първо искам да ви кажа, че имате изключително интилигентно дете  Flutter

Ели, Барби, дано срещнете по-подходящи половинки, които да са ви голяма опора  Hug Hug Hug

Ман, как така на тези години се сдоби с тази диагноза?  Shocked Имала си го от малка или сега се е появило и най-вече какво го е предизвикало?  Hug

# 116
А моя Любак иска шах  Grinning
Дядо Коледа ще му го донесе  Grinning. А Ники е с претенции, или PSP или китара, или ... има хиляда желания.
Не спирам да се удивявам колко са различни двете ми деца  Heart Eyes

Прегръдки за Светлето, Манана, Барби, Ели, Ним, Рали и всички които имат нужда от положителни флуиди Hug и за децата  Hug

Напоследък съм много ангажирана и почти не чета, каквото видя на последна страница, това коментирам.

# 117
  • София
...
Прегръдки за Светлето, Манана, Барби, Ели, Ним, Рали и всички които имат нужда от положителни флуиди Hug и за децата  Hug
...

Да.  Hug Hug Hug Знаете, и това ще мине - онази притча от Селма.  Heart Eyes

При Рали_м нещата са под контрол - мама вече е в подходящ санаториум в Русе.  Wink Поздравява ви.

Цветкеее, много ти се точим, дано всички сме ок за понеделник - ще го запомниш това нашествие!  Mr. Green Heart Eyes

# 118
  • София; Дружбето
Точете се, да зема 2 бутилки вино викаш поне Whistling
Прегръдки за всички, които имат нужда. Аз се сдобих с баба и поне утре ще имам малко отмяна Grinning

# 119
  • София
Точете се, да зема 2 бутилки вино викаш поне Whistling
...

Една и от мен! Нема да одъртяваш трезва, я!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт