Отговори
# 345
  • София
Мопси, и от мен ЧРД /макар и със закъснение/ с пожелание за здраве и много щастие!  Hug

# 346
Ужасно ме потрисат коментари от рода -  капиталът и е от еди къде си, тя е еди каква си  Sick....Как така с лека ръка решавате как някой си е построил бизнеса, че и коментирате откъде си е взела парите?

# 347

Опитах се да кажа нещо, не ме разбрахте, ок, няма проблем.
   Разбрахме те,Клеми.Напълно.  Peace Просто не разделяме позицията ти ,а това е друго.  Simple Smile

Цитат
И, Селма, как се учат малките деца, че клавишите на пианото не се блъскат (или по пианото не се катери човек  Wink Представям си, с темперамента на Стефан, ако дойде едно пиано вкъщи, той ще му види сметката за отрицателно време, ако не успея да му внуша, че инструмента изисква по-специално отношение.
   Тикърбел,за блъскането по клавишите.....Може да се опиташ да обясниш на Стефан,колко по-хубав ще е звука,ако пипне пианото по-нежно,като с котешка лапа,например.Да му го демонстрираш,доколкото е възможно.
   Ако се опиташ да му вложиш малко смисъл в "пипането" на пианото,ще промени отношението си към него:
   Може да му кажеш ,че като минава с дланта по всичките клавиши нагоре или надолу,изпълнява глиссандо (съответно възходящо или нисходящо).
   Че най-левите клавиши отговарят с по-ниски звуци,като рев на мечка,например.А най-десните с по-високи,като чурулигането на птици.Тези посредата съответстват горе-долу на човешките гласове.
   Покажи му,как се групират клавишите.Обясни къде се намира нотата до (преди 2 черни клавиша) и нотата фа (преди 3 черни клавиша).
   И т.п..

За катеренето..... Crazy Crazy Crazy
   Алекс се катери по пианото непрекъснато,основно за да достигне съдържимото на шкафчетата над него....
   С това още не мога да се справя.  Rolling Eyes

# 348
  • София; Дружбето
Много ме е яд,че навремето си продадох пианото. Звукът му беше много мек и приятен. Сега бих го откупила веднага, но човекът не ще да го даде. Родина е марката, черно, не разбирам от пиана, но си го обичах ужасно
Клеми, разбрана си, просто всеки гледа от своята камбанария  Rolling Eyes

# 349
  • София

Опитах се да кажа нещо, не ме разбрахте, ок, няма проблем.
   Разбрахме те,Клеми.Напълно.  Peace Просто не разделяме позицията ти ,а това е друго.  Simple Smile

Не, Селма, от написаното като коментар съвсем недвусмислено е, че не сте ме разбрали.
Есенцията беше, че за едно и също качество на "услугата" се предлага голям диапазон цени. Понякога това е съвсем оправдано, понякога никак. Също така не е все едно дали ще подготвяш кандидат-студент или 4-годишно дете.
Също така да не забравяме, че понякога майсторските класове се водят безвъзмездно.
Понякога и то доста често много по-качествена услуга, откъм база, откъм преподавател е на по-ниска цена от друга, която не отговаря на критериите.
И не на последно място, в момента е икономическа криза. Разбирам, че има хора, които не са го усетили по заплатите си. Но за доста това не е така. В много отрасли цените спаднаха, надценките са по-малки.

И не става дума някой да си плюе на дипломата, става дума за съвсем други неща.
Както и да е.
Спирам по темата. И изобщо в темата. Wink

# 350
Всички сме в 'чудно" настроение!
Момичета, идва Коледа и дайте въпреки кризата и идиотизмите в ежедневието, тук поне да си говорим за хубави неща!!!  Hug
Мопси, честит рожден ден! Здраве и щастие желая - с голямо закъснение, но  Embarassed   bouquet   bouquet   bouquet

Не искам да се оплаквам и да рева /въпреки, че ми остава йота до това състояние/ - трети ден си внушам, че живота е хубав и весел, и нещата могат да са и много по-зле. Важното е да сме здрави ние и всички около нас, другото някак си се оправя.  Peace

# 351
Ужасно ме потрисат коментари от рода -  капиталът и е от еди къде си, тя е еди каква си  Sick....Как така с лека ръка решавате как някой си е построил бизнеса, че и коментирате откъде си е взела парите?
Сту коментирам, защото девойчето е от Костинброд. Знам я от бебе, знам баща й майка й, баба й и дядо й. Зная доста неща  и затова си позволявам коментари. Интервютата, написани някъде, като за детската приказка просто ме потрисат. Кажи си истината имного повече ще те уважават. Това е. Нищо против заниманието на девойчето, много против начина на представяне.
Не се заяждам. Това си е моята позиция  Peace

# 352
Ман, ще и кажа друг път като си започва интервютата да каже - аз съм малка глезла...питайте хоратам които ме "познават"!
А темата беше за готината и идея за това училища, а не за нея самата!

# 353
  • София, Лагера
Здрасти мацки!
Малии, от едни уроци накъде изби темата  Laughing
Да ви кажа, и по-странни неща съм чувала (нали бях женена за адвокат известно време). Неща от типа "Само за 15 минути консултация, в които адвокатът само говори (т.е. не извършва тежък физически труд), как може да взима 30 лв)  hahaha. Без коментар просто...

Ние изкарахме прекрасен уикенд, с поредното Коледно парти за Пресиян. Аман от дяди Коледи вече  Mr. Green ма аз се наслаждавам, защото може и да е последния ни лежерен уикенд  Wink

# 354
  • София
Ноеми, на нас пък преди 2 години един адвокат не ни взе пари.  Mr. Green Много известен столичен авторитет е, бяхме за консултация за един фирмен проблем. Обаче се получи така, че не можа да ни каже нещо, което да не знаехме и преди консултацията и ни изпрати с думите - 'Аз по принцип имам много висок хонорар за един час консултация, но понеже не успях нищо ново да ви кажа няма да ви искам нищо'.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 355
  • София, Лагера
Може  Wink. И моя гинеколог в 1/4 от случаите не ми взима пари, но това си е негов избор. Не мога да го съдя, че тарифите са му еди какви си. То е по желание, ако искаш - плащаш, ако не - намираш алтернативен вариант.

# 356
  • София; Дружбето
Тъкмо щях да питам де се затри Ноеми, викам си - 15-и е далече Mr. Green

# 357
Ман, ще и кажа друг път като си започва интервютата да каже - аз съм малка глезла...питайте хоратам които ме "познават"!
А темата беше за готината и идея за това училища, а не за нея самата!
Заяждаш се.... Не разбирам защо приемаш толкова присърце нещата  newsm78 Интервютата може да ги започва със " Правя каквото ми харесва, дори да не носи достатъчно доход, защото баба и дядо могат да ми угодят на прищевките".
Идеята не е лоша. Уважавам хора, които със собствен талант са пробили напред в живота. Но да казваш "Икономиката не ме влече", а пък да се изживяваш като бизнес дама, на мен лично ми е странно. Спирам по темата.

# 358
 Drunk Wine Glass beer cheers beer2 beer3 beer smile3546  smokeuu eat
Животозастрашаваща нужда от алкохол............

# 359
  • София, Лагера
Тъкмо щях да питам де се затри Ноеми, викам си - 15-и е далече Mr. Green

Не знам за какво говориш  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт