Господ да го пази!

Само Господ може да ги опази - мама не може да бъде винаги и навсякъде...
Нашата темичка никога не е имала загуби и дано всички си надживеем децата (пък да живеем дълго и напоително!

Нашата темичка никога не е имала загуби и дано всички си надживеем децата (пък да живеем дълго и напоително!
Миша искаше да я изучи, ама аз не и дадох

Ей я де е коледата, според мен си е подготвил репертуара точно за тогава
след обед сме при педката и се чудя да искам ли АБ направо
голям рев,ч е и пипаме картите. За мемо не см се сещала, може да пробвам, звучи безопасно

Значи на "Не се сърди човече" хвърля зара, докато улучи 6 и на никого недава да го подмине или блъсне. Започва едно викане и мрънкане "Защо ме изпревариии..."
Хайде в късния след обяд ще споделя какво е станало
Друго, което правиме е да редиме заедно пъзелиу естествено след като Цеци заспи 

При каментара ми, че ще пропусне дядо Коледа и няма да разбере какъв подарък му е приготвил, последва "Ааааа, ще ходя, няма да повръщам"
Малкият пък, след като направих забележка да не плюе по дюшемето, взе че се изповръща на килима, за да може да го размаже качествено
После беше обиден, че го шамаросах през устата и ми обясняваше "Ще те ударя", обърна се към баща си - посочи го с пръст и заяви "И тебе ще те ударя", след което последва "Батееее, удари ги"
А някой от вас ми разправяше че везните били кротки

Препоръчани теми