Отговори
# 615
   "Има дни,в които не върви...."
   Гали....  Hug
    Марти има ли друго освен Т?

И на мен нещо ми се случват някакви дребни гадости тия дни...  Confused Sick И ми ядат нервната система,като раждиви петна....

Добре ,че Ноеми роди ,та поне имаше хубав повод за радост!  Hug

# 616
  • София
Гали, докладвай как сте.  Hug Hug Hug

# 617
  • София
Айде, и нашата елха е готова!  Flutter Много ни е шик, дано под нея акостират най-хубавите подаръци и за мен, и за Шош! Sunglasses  Mr. Green

Уф, тоя Шош хич не умее да губи!  Crossing Arms Колкото пъти се захванем да играем мемо игра, все иска САМО ТОЙ да окомплектува двойките еднакви карти!  Crossing Arms Ми, аз за какъв пълнеж да съм  - то това не е игра!  Tired Вашите как са?  Rolling Eyes

ПП. Викс, ами у вас как е положението?  Hug

# 618
  • София
Честит празник на всички именници!

Ноемка чакаме с нетърпение да разкажеш как мина днес, как е баткото и малкото, и снимките си чакаме  Party
Гали надявам се Марти да е по-добре  Praynig Hug
ПП. Викс, ами у вас как е положението?  Hug
По-добре Hug, но все пак утре ще пропусне  Rolling Eyes. Прегледа го педката днес, "гърлото е сочно", друго няма  fingerscrossed.
При Борис още не мога а определя, но Йоана определено не приемаше загуби. Сега се сещам на един Великден как се сърдеше, че сме й чупели яйцата  hahaha ooooh!

Последна редакция: пн, 20 дек 2010, 22:01 от vicks

# 619
Малкият човек се сдоби с първата си синина от падане  #2gunfire
Нищо сериозно, ама като го погледна и ми иде незнам какво да се направя
Селма, нищо друго освен лека хрема и тая ужасна Т - която според хомеопата избила в червеното гърло днес. Досега няма нищо - отивам да лягам да видим каква нощ ще е  Tired
Благодаря, че ви има   bouquet  Hug

# 620
Селма, нищо друго освен лека хрема и тая ужасна Т - която според хомеопата избила в червеното гърло днес. Досега няма нищо - отивам да лягам да видим каква нощ ще е  Tired

Дано нямате проблеми през нощта!  Hug

Алекс вчера беше с висока Т и повръщане,както и с всички останали екстри на настинка....
   По едно време се оплака,че го боли и ухо,ама днес нищо не казва..... Rolling Eyes

Според вас нормално ли е 5-месечно бебе да спи само 2 пъти на ден (2-я съвсем кратък)?Много малко ми идва нещо..... Thinking Особено,когато и двамата са вкъщи и при това ,че Алекс съвсем не спи.  #Crazy

# 621
   Ноеми,вкъщи ли сте?Как се чувствате?Какво прави бебочето Тервел?  Heart Eyes

# 622
  • София

И аз по този повод надничам...  Heart Eyes

# 623
  • при принцесите
Аз все още не съм въвела в игрите губещи и печелещи. Играем игри, при които или всички печелят или никой, или игри без състезание, май кооперативни игри се наричат Thinking Идеята основно е да се научат да спазват правилата. Мемото играем без да броим накрая картите кой колко е събрал. Целта ни е само да ги намерим всички Simple Smile Игрите над 4 годинки вече имат състезание, интересно как ще ги приеме...

И Габриела съвсем наскоро се хвърли от спалнята. В буквален смисъл. Гмурна се в ... паркета. Голям зор беше. Месеци наред опити, опити ... накрая успя. И Селма, аз я гледах тогава Blush Обърнах се точно за секунда да извадя космонафта и от гардероба, като разстоянието между гардероба и леглото е 50 см. Звукът, който се чу, беше потресаващ Confused Странно после на главата нямаше нищо, а ръцете и краката и бяха в синини. Как точно успя да си ги пречука, не разбрах. Аз я видях как си падна на главата...

Оттогава вече не се хвърля да лети Mr. Green Стига до края и толко. Интересно как и на 8месечен човек може да му уври главата Mr. Green

# 624

Не че съм Ноеми  Flutter, но са си вкъщи и Ноеми се чуди как да опази Тервел от Пресиян  Crazy Crazy Crazy

Ние играем на Не се сърди човече и карти, но в началото беше зор докато научим децата, че не може винаги да печелят. Все по-голям успех имаме в тази насока. Миналата година Биш що рев изрева, че не и се е паднала парата от питката  Laughing Laughing Laughing Та с Димитър се принудихме да купим една малка питка и да понагласим нещата, за да и се падне паричка  Blush Blush Blush
Та, Ив, умението да се губи идва след практика и обяснения  Crazy

# 625
Честит имен ден на днешните именници.  Hug

Гали, пожелавам ви една спокойна нощ и дано утре вече да сте по-добре!

Селма, а в колко става сутрин бебка? Представям си какво ти е с двама неспящи калпазани.. Hug

Ноеми, разказвай как мина първия ви ден у дома...

# 626
Селма, а в колко става сутрин бебка? Представям си какво ти е с двама неспящи калпазани.. Hug
   Преди слънцето.... Crazy
   А вечер често заспива след 22 ч.

Ние с Алекс не играем на такива сериозни игри.
  Но защо пък да не опитаме.  Rolling Eyes
  "Не се сърди човече"... Само съм чувала за нея.Иначе ,нямам представа,как се играе. Embarassed
   Ив,за вашата игра изобщо не съм чувала.  newsm78

# 627

И Габриела съвсем наскоро се хвърли от спалнята. В буквален смисъл. Гмурна се в ... паркета.

Това е много стряскащо!Добре,че сте с паркет вкъщи!  Praynig

Подсещаш ме ,как на годинка и 1 месец горе-долу същото направи Алекс.Докато се обръщах да прибера в гардероба една блуза,той успя да се изкатери на края на леглото,да се изправи,да загуби равновесие и да падне по гръб вече пред моите очи в/у бетон с тънък слой мокет.
    Как повръщаше на фонтан тогава след удара ..... ooooh!
    В Пирогов обаче ни казаха,че му няма нищо.  Crazy

Ноеми,добре сте дошли у дома!  Hug
    Прекрасно и безгрижно (доколкото е възможно  Simple Smile ) майчинство ти пожелавам.  Heart Eyes

# 628
  • при принцесите
Да, Селма, лошо ми стана Confused Всъщност сме с ламинат. То май е още по-меко. Ама няма такъв трясък, до края на живота си ще го помня ooooh!
Тя не повръща, но пък беше готова да заспи. Но то си и беше време. Аз всъщност точно щях да я вадя да спи на балкона (че там спи по-добре Simple Smile). И знаеш ли, сетих се за вас, как точно заради това падане пропуснахте първия общ рожден ден.

Хайде, тоз Тервел няма ли да го видим Heart Eyes

# 629
И знаеш ли, сетих се за вас, как точно заради това падане пропуснахте първия общ рожден ден.
    Това по гръб беше вече 10-на дни след празника.
    А първия общ рожден ден пропуснахме заради изпадането от креватчето с удар по чело.
    Мани,мани..... Crazy
    Много,страшно много съжалявам за всичките му безбройни травми.Но наистина не успявах ( а и сега често не успявам) да го опазя с неговите скорости.А той така и не се е научил да стига до правилни изводи след като се нарани. Tired

Господ да го пази!  Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт