Отговори
# 600
  • София/Варна
Да са живи и здрави всички именници днес!
Специални поздрави за мъжа на мама Саша и Пламенка на Ехо!

И нека във всяка къща влезе благ и имотен полазник!

# 601
  • София, Лагера
Честит празник, момичета!   bouquet
Нас днес ни изписват. И в нашата къща ще влезе чисто нов, неопетнен, миличък и сладичък човечец!  Party

Тази нощ за пореден път прехраних Тервел  Mr. Green Ще ми спада на тегло той!  Naughty А сега да видим дали ще счупи катнара!  Whistling

# 602
  • София; Дружбето
 Joy само така. С нетърпение чакам снимките на малкия човек

Честито на именяците. Днес мисля никой да не пускам в нас, за по-сигурно Mr. Green

# 603
Толкова не съм танцувала от поне 5 години!  Sunglasses Имаше яко Рамщайн, Металика даже, диско, а даже и легендарните Бански старчета на живо (Флауърлинкеееей, много са добри, от 20 години ги знам, все ми пълни душата тоя Тасе!)!  Не седнах, казвам ви! Като 18 годишна козичка бях (то май за коза т'ва е доста, а?! Mr. Green Mr. Green Mr. Green)
Ела в Банско, ще пийнем винце, ще хапнем някакво мезе  и ще се насладим на техните песни!Наистина са добри.

Ноеми, искаме снимки!

Наистина темата става много приятна, вдъхновяваща, изпълнена с празнични емоции! Hug

# 604
Честит празник на всички именници! Здраве и късмет!
И аз като Ива съм в една предколедна серия...........пиене, ядене, пиене , пиене, пиене.............ама не се оплаквам Simple Smile След два банкета е Коледа........тогава идва тежката част Simple Smile

# 605
  • София
Ако днес е Игнажден, а БГ-Мамма-та мълчи по този въпрос, да са ви живи и здрави Оговците!  Hug Hug Hug Не знам кой друг има имен ден, но да се чувства поздравен, наздравен и с винце уважен (довечера, де!)  Whistling

# 606
  • София
Толкова не съм танцувала от поне 5 години!  Sunglasses Имаше яко Рамщайн, Металика даже, диско, а даже и легендарните Бански старчета на живо (Флауърлинкеееей, много са добри, от 20 години ги знам, все ми пълни душата тоя Тасе!)!  Не седнах, казвам ви! Като 18 годишна козичка бях (то май за коза т'ва е доста, а?! Mr. Green Mr. Green Mr. Green)
Ела в Банско, ще пийнем винце, ще хапнем някакво мезе  и ще се насладим на техните песни!Наистина са добри.
....

Внимавай какво/кого си пожелаваш!  Mr. Green Да не мрънкаш после от тежък махмурлук...  Laughing

Добри са, но са станали малко комерсиални - не искат вече да пея Комсомолската...  Crossing ArmsА, тя е велика песен за след първата половин бутилка концентрат...  Whistling (за несведущите, това е една мега-гига-турбо мръсна песньовка, която се танцува върху масите от почерпени и развеселени скиори  Wink Преди 2 години поздравих Сту за РД с нея и всички бяхте зачервили уши...  Mr. Green)

# 607
  • София, Лагера
О, честит имен ден на Ого!  Party Да бъде много добричък и умен (като всички родени на тази дата  WinkHug

Тъй като (временно!!!  Twisted Evil) не мога да се включа в темата за пиенето, са споделя: ... мислех си: като днес в къщата влезе човек, който е ново наше бебе, дали няма да ни върви следващата година на нови наши бебета?  Rolling Eyes Mr. Green

# 608
  • София
... мислех си: като днес в къщата влезе човек, който е ново наше бебе, дали няма да ни върви следващата година на нови наши бебета?  Rolling Eyes Mr. Green

От твоята уста, в твоята пазва!  babydust7

Laughing

# 609
Тъй като (временно!!!  Twisted Evil) не мога да се включа в темата за пиенето, са споделя: ... мислех си: като днес в къщата влезе човек, който е ново наше бебе, дали няма да ни върви следващата година на нови наши бебета?  Rolling Eyes Mr. Green

На вас или на всички нас  Mr. Green

Ивкейй, кат те чета ми иде да сгъна две бутилки, ма развалюхооооооо  Joy

# 610
Днес празнуват Огнян и Пламен и техните производни  Peace Да са живи и здрави Оги и Пламена  Hug

# 611
  • София
...
Ивкейй, кат те чета ми иде да сгъна две бутилки, ма развалюхооооооо  Joy

Предупреждавах аз, че процесът е необратим, ако тръгна да поправям пухкавото майче, което се наслаждаваше основно на дете, дом и форум!... Ама ти - не, та не!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 612
Честит ви празник!  Hug

Искате ли да чуете как пеят момчетата (клипът не е качествен, но се чува)? И да не искате, пускам го  Laughing

Чудна звезда

# 613
Предупреждавах аз, че процесът е необратим, ако тръгна да поправям пухкавото майче, което се наслаждаваше основно на дете, дом и форум!... Ама ти - не, та не!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Мен не ми пречи на пиенето пухкавото майче, мари  Mr. Green

# 614
Наздраве!
Направо не знам къде съм - Марти е с Т - 39.7 цяла нощ съм я сваляла , сега пак вдига...
Дани падна току що от леглото - синя му е бузата...

Аз съм на предела на силите си - и емоционални и психически  Tired

Общи условия

Активация на акаунт