http://bglog.net/blog/Eowyn/site/posts/?bid=10560
Зори обожава тази приказка- чели са я в градината и госпожата ми обясни, че малката се е впечатлила много- затова я открих и откровено и на мен много ми хареса...
Лека нощ

Взимам си кафе или чай и един час си доставям истинска наслада. Вечер не мога да чета че заспивам и на другия ден нищо не помня

Както вече повечето от вас знаят от доста време съм отново сама с Рая,но напоследък баща изобщо не ни помага,дори май повече ни вреди от колкото да помага. Тя все така често си боледува,аз отсъствам от работа и се страхувам на шефовете ми да не им писне
Прекарвам цялото си време с нея старая се всичко да и давам,грижи,внимание и т.н за да компенсирам отсъствието на баща и,но незнам до колко се справям
. Или поне ми се иска да вярвам, че се справям. Не си позволявам да изпадам в депресии или в накакви там дупки както ги наричате защото незнам как ще изляза........Тази седмица сменям квартира,тъй като апартамента в който живея сега за съжаление не по джоба на самотна майка като мен. Та е лудница. Естествено най много се притеснявам за Рая как тя ще приеме и тази промяна. Нали аз самата съм дете на разведени родители и помня колко много страдах,надявам се при нея да не е така,тя е много чувствителна но и много затворена в себе си
. В крайна сметка важното е да е жива и здрава,всичко останало са подробности. Ох съжалявам, че се изсипах така,всъщност влязох само за да напиша, че чета приказки на Рая всеки ден а се отплеснах.
Препоръчани теми