Отговори
# 75
  • Варна
Здравейте от мен! Влезнах да хвърля едно око в този късен час и реших да се включа по темата с приказките с едно нестандартно предложение:
http://bglog.net/blog/Eowyn/site/posts/?bid=10560
Зори обожава тази приказка- чели са я в градината и госпожата ми обясни, че малката се е впечатлила много- затова я открих и откровено и на мен много ми хареса...

Лека нощ  Hug

# 76
  • София/Варна
Аз лично споделям написаното в сп. 9 месеца по отношение на приказките и не спестявам нищо на Ого. За момента не виждам някакви проблеми - не го впечатляват сцените на жестокост, не копира поведението на героите, възприема всичко като фикция.

# 77
Добро утро! И аз да ви пололя за едни стиснати палци... Баща ми днес е на преглед и ми е едно ужасно свито... дано се окаже нещо безобидно  Praynig

# 78
Здравейте от мен! Влезнах да хвърля едно око в този късен час и реших да се включа по темата с приказките с едно нестандартно предложение:
http://bglog.net/blog/Eowyn/site/posts/?bid=10560
Зори обожава тази приказка- чели са я в градината и госпожата ми обясни, че малката се е впечатлила много- затова я открих и откровено и на мен много ми хареса...

Лека нощ  Hug

Я, приказка от Еовин Simple Smile

Аз ще оставя Братя Грим, Андерсен и др. за по-нататък, когато ще ги чете сам Simple Smile

# 79
  • София
Добро утро! И аз да ви пололя за едни стиснати палци... Баща ми днес е на преглед и ми е едно ужасно свито... дано се окаже нещо безобидно  Praynig

Hug Hug Hug

А Рали_м къде/как е?  Rolling Eyes

# 80
   Добро утро!
   Благодаря на всички за инфото за Франклин!  Hug

Цитат
Я, приказка от Еовин  Simple Smile
От Еовин -форумката ли?  Rolling Eyes

Ивонска,благодаря за опит за всяване на позитив в моята душа!  Heart Eyes
  Setakap,стискам палци!Да кажеш после за резултатите на прегледа.
  Рали,как се чувства майка ти?

# 81
Гледам подхванали сте темата с приказките - ние четем в момента български приказки. На Ая и се налага да слуша на кака и приказките, но няма против  Laughing От време на време четем и приказки за по-малки, когато тя изяви желание за някаква конкретна книжка.
Единствената приказка, която разстрои всички ни беше за Малката кибритопродавачка и никога повече няма да я четем. С такъв артистизъм я прочетох, че и мен ми текнаха сълзи Crazy

Мимозке, аз сега имам нова схема за четене на книги - докато плуват децата аз си чета  Heart Eyes Взимам си кафе или чай и един час си доставям истинска наслада. Вечер не мога да чета че заспивам и на другия ден нищо не помня  Blush

# 82
Setakap, стискам палци!

На мен също четенето ми е любимо занимание, а с моето темпо на четене, мога да се разоря. Ето защо започнах да чета книги, свалени от нета ( http://chitanka.info/ ). Не е същото като да си с книжка в ръка, но поне е вариант. Ако съм захванала нещо интересно за четене, просто лягам рано с лаптопа и докато Ели се унася, чета.

За чистенето процедирам като Клеми. Ако не ми се чисти-не чистя, не готвим всяка вечер, повтаряме ядене. Вечер дейностите ни са подредени така: игра с Ели, вечеря, къпане и тя ляга, следва нашето време-цъкане в нета, разговори или филмче, и чак после простирам и зареждам миялнята.

# 83
Като сте се заговорили за приказки, кажете в колко слагате децата да спят?

# 84
  • София
В колкото и да ги сложа преди 11 не заспиват. За това между 10 и 10:30. И после се почва -жаден съм, гладен съм, пишка ми се, идвам да те целуна за лека нощ (последното се повтаря поне 3 пъти)...

# 85
  • София
Здравейте мацкиииииииии,
Ели много се радвам, че вече сте по добре,а харесаха ли ти Габрово и Трявна? Със сигурност включи и витамини за укрепването на малката,че след тези антибиотици ooooh!
Ним искренно се надявам нещата при теб да се развият по най - добрия възможен начин Hug
Аз нямам много време да се включвам на последък, вече съм на ръба на силите си и незнам как още не съм полудяла Tired Както вече повечето от вас знаят от доста време съм отново сама с Рая,но напоследък баща изобщо не ни помага,дори май повече ни вреди от колкото да помага. Тя все така често си боледува,аз отсъствам от работа и се страхувам на шефовете ми да не им писне ooooh! Прекарвам цялото си време с нея старая се всичко да и давам,грижи,внимание и т.н за да компенсирам отсъствието на баща и,но незнам до колко се справям Tired. Или поне ми се иска да вярвам, че се справям. Не си позволявам да изпадам в депресии или в накакви там дупки както ги наричате защото незнам как ще изляза........Тази седмица сменям квартира,тъй като апартамента в който живея сега за съжаление не по джоба на самотна майка като мен. Та е лудница. Естествено най много се притеснявам за Рая как тя ще приеме и тази промяна. Нали аз самата съм дете на разведени родители и помня колко много страдах,надявам се при нея да не е така,тя е много чувствителна но и много затворена в себе си Tired. В крайна сметка важното е да е жива и здрава,всичко останало са подробности. Ох съжалявам, че се изсипах така,всъщност влязох само за да напиша, че чета приказки на Рая всеки ден а се отплеснах.
Мимозе каква е тая WINKS за 80лв. има по 15лв по 30лв но 80лв Shocked Рая ги има всичките и всички DVD но ми е интересно какво прави тази кукла за тези пари...

# 86
В колкото и да ги сложа преди 11 не заспиват. За това между 10 и 10:30. И после се почва -жаден съм, гладен съм, пишка ми се, идвам да те целуна за лека нощ (последното се повтаря поне 3 пъти)...

Хаха. Това и Алекс го използва, особено за вода и след това пишка ми се. Laughing  Клеми, не ти е лесно - по две.

# 87
  • София
Точно стигнах в офиса и ми се обадиха, че Симона е с 39Т и да си я прибирам. В момента сме в къщи, тресе я, ръцете и краката са й ледени и тя е в полу-съзнание, само мрънка и стене. Дала съм Панадол. Какво още да направя, дайте ми съвет. Чорапите с оцет не са удачни, когато краката са ледени, нали? Моля ви за съвети!!!

# 88
Точно стигнах в офиса и ми се обадиха, че Симона е с 39Т и да си я прибирам. В момента сме в къщи, тресе я, ръцете и краката са й ледени и тя е в полу-съзнание, само мрънка и стене. Дала съм Панадол. Какво още да направя, дайте ми съвет. Чорапите с оцет не са удачни, когато краката са ледени, нали? Моля ви за съвети!!!

Дай хексалгин, поне със сигурност ще свали температурата. Направи й масаж на ръчичките и крачетата, ако дава. Загрей я с нещо. Компрес с ракия, например.

# 89
  • София
Ним, понякога панадола не действа. Но не знам в нейния сличай хексалгин дали е добра идея, може да е алергична. Аз оцетени кърпи слагам на големите артерии, не на краката чорапи. т.е. можеш да слагаш на гушката, ако не искаш да я събличаш. Ако я поразсъблечеш - на вътрешната част на бедрата горе. Иначе, за да й е по-комфортно като я тресе я завии добре, за да се стопли. Като започне да сваля Т ще стане пък горещо, тогава събличаш и така.
 Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт