Отговори
# 135
  • София
...
Днес може и да ви пропусна, че между 17 и 19 ще ми докарват нова тоалетна...................а ако не я дочакам............абе ще го мисля как да стане

smile3515

Не че съм подстрекател, но да не уважиш юбилея (и прилежащия запой) заради организационни въпроси от стомашно-чревно естество, си е кръвно незачитане на вселенския ред!  smile3516

tooth tooth tooth tooth tooth tooth tooth

# 136
Честит юбилей Цветке   bouquet От здраве и късмет да не се отървеш. Повече положителни емоции и причини за наздравици ти желая  Hug
Мимозе и аз не зная все още - явно зависи как се повлиява лечеието, но дококото чета това си е диагноза до живот, въпросът е да не се стига до пристъпи. Относно превенцията - без цигари, повече спорт, повече здравословно хранене. Все неща, които много късно осъзнаваш, че е трябвало да свършиш  Peace

# 137
Цвета, честит юбилей! От здраве, късмет и верни другари да не можеше да се отървеш до 100 юбилей!
И вкъщи днес ще има парти! newsm38

# 138
  • София; Дружбето
мЕрси момичета Mr. Green Ега помъдрея, от кога го чакам

Лилито, ще ме замениш с кенеф, ей това няма да го преживея лесно Crazy

# 139
Честит Рожден Ден на Цвета и на малката Ноеми!!! Много радост и здраве!!!   
bouquet

# 140
...
Днес може и да ви пропусна, че между 17 и 19 ще ми докарват нова тоалетна...................а ако не я дочакам............абе ще го мисля как да стане

smile3515

Не че съм подстрекател, но да не уважиш юбилея (и прилежащия запой) заради организационни въпроси от стомашно-чревно естество, си е кръвно незачитане на вселенския ред!  smile3516

tooth tooth tooth tooth tooth tooth tooth
Спокойно бе мадам Ще се домъка някак
А кат ми идате на ости после в дупка ли искаш да отделяте Simple Smile

# 141
  • София; Дружбето

Да е жива и здрава малката астрална близначка, да порасне едно щуро и любознателно дете и да носи на мама и тате само хубави емоции и причини за гордост Hug

# 142
  Мопси,честита ти рожденичка!Да расте умна здрава и щастлива!

Цветка,всичко най-прекрасно за твоя юбилей!И за винаги!

Последна редакция: пн, 29 ное 2010, 09:57 от Селма

# 143
  • София
Честит Рожден Ден, Цвета! Желая здраве, късмет, много радости и щастливи мигове!

Мопси,
честита рожденичка! Нека Ноеми расте здрава, щастлива и обичана!
Hug Hug Hug

# 144
  • София, Лагера
Цветкееее, от здраве, късмет и хубави емоции да се не отървеш!  Hug
Честито ти порастване (че на таз възраст за остаряване още не може да се говори)

Честито и на адашката!  Hug Винаги да бъде обградена с много обич! Heart Eyes

# 145
  • София
Цветооо, жива и здрава да си, много да те обичат домашните животни, а ти много да обичаш себе си!!! Mr. Green

Мопси, честит първи РД на малката Ноемка!!!

# 146
  • София
Мопс, здрава, дълголетна и успешна да е малката Ноеми!    bouquet Hug

# 147
  • София
ЦВЕТЕ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН
С усмивка на твоя юбилей те поздравявам,
и със много целувки (ама най-сърдечни!)
Много, много здраве аз ти пожелавам,
хиляди успехи, радост, обич - вечни!

.... че това (както казва Ивонска), е било само нещо, което е трябвало да изживеете, за да бъдете това, което сте сега, и ще дойде ден, в който ще срещнете мъжа за себе си!...

Но Ивонска също така твърди, че докато срещнете Мъжът, ще се възрадвате на много негови прототипи, което пак си е оферта!  Mr. Green Hug
Joy Joy Joy Ох ще ме уморите........затова пък не се бях замисляла....напоследък гледам на мъжете като на неодушевени предмети...
Момичета много ви благодаря за хубавите думи и пожеланията.
Клемс
много си права,уж се старая да не съм от най - неотстъпчивите,но понякога наистина не съумявам... все пак имам и достойнство...
Ели и на теб не ти е лесно дано по законен начин го задължат да ти плаща една нормална издръжка,егати безобразието детето има толкова разходи,дано да има кой да ти помага Hug.

# 148

Цвет, Честит Празник! Да си щастлива и обичана векове наред! Simple Smile

Да е жива и здрава малката Ноеми!  Hug

# 149
Цветке, Честит юбилей!
 Жива и здрава да си, много щастие и любов, много късмет и пари, и всичко друго, което си пожелаеш!  bouquet  bouquet  bouquet

Честит рожден ден и на малката Ноеми! newsm59 Да носи много радост на мама и тати и да расте здраво и весело дете!  newsm67

Аз, за довечера, засега мисля да идвам, так че Цвет моля те, прати ми адреса си на лични, да го видя на картата.По-рано от 7 няма да мога да дойда.
Лилитке, ти с какво ще ходиш?Клемс,а ти?

Общи условия

Активация на акаунт