Отговори
# 165
   Анджи,две вечери поред Алекс кротко заспива след един ритуал:пали свещ в един марокански фенер,от този тип , гледа светлините/сенките,загасява свещта и заспива.
   Стигнахме до това по неговото желание,но си спомням,че и ти ни го беше препоръчвала.  Heart Eyes

Снощи у Цвета беше много хубаво!  Grinning Тя ни поглези със собственоръчно направена торта и приятна атмосфера!Не ми се тръгваше чак.  Blush
   Много се радвам ,че юбилея й беше чудесен повод да се съберем в толкова мила компания.  Heart Eyes

# 166
Цвета, честит рожден ден. Да си здрава, усмихната и щастлива.   bouquet

А на малката Ноеми пожелавам здраве, усмивки и много, много подаръци.   bouquet

Анджи, честита годишнина. Дълъг и щастлив семеен живот, с пожелание на Любо и Ники една сестричка да им осигуриш.   bouquet

# 167
  Анджи,две вечери поред Алекс кротко заспива след един ритуал:пали свещ в един марокански фенер, гледа светлините/сенките,загасява свещта и заспива.
   Стигнахме до това по неговото желание,но си спомням,че и ти ни го беше препоръчвала.  Heart Eyes

Много се радвам, Селма, че си е намерил начина за заспиване  Hug

с пожелание на Любо и Ники една сестричка да им осигуриш.   bouquet

newsm43   Joy

# 168
  • София; Дружбето
Дубрутру. Благодаря на всички, които ме уважиха вчера на крак. Беше прекрасно, надявам се и на присъстващите да им е било приятно Mr. Green Одъртях, одъртяяяях Joy
Днес мисля да се отдам на релакс с филми, дано и Габи е настроен за почивка

# 169
   Вижте,какви ги вършим с Алекс от време на време.Много му харесва да се занимава.  Grinning
   Някои букви/цифри са направени от него абсолютно самостоятелно!   Simple Smile

# 170
Мерси за пожеланията за Ноеми дж.  Ех, порасна и това бебе.
Двете ми девойки снощи така се бяха превъзбудили от партито, че цяла нощ се редуваха да ни държат будни.  За капак и свеки ни хъркаше  Mr. Green  от другата стая и днес едва гледам.
И аз имам една розова пижама с мечопуховци  Mr. Green и зиме все към нея ме влече.
Селма, браво на Алекс.

# 171
Момичета, нали си спомняте, че ви казах, че мисля да посетя курса на БЧК за първа помощ. Звънях днес-чакат да се събере група от 10 човека, цената е 39 лв за 2 дни по 3,5 часа, най-често са в събота и неделя. За сега сме 2-ма души, желаещи??

# 172
  • София, Лагера
Уф, прибрах се след цял ден скитане. Нещо ходенето не ми понася така добре както първата бременност  Wink

Цветкееей, по-често да имаш рожден ден, па ние все ще те уважаваме!  Mr. Green

Ей, ДаВинчи, идеята е страхотна! Само че май няма да имам време така като гледам  Rolling Eyes

Селма, браво на Алекс!  Hug

# 173
  • Русе
Андж, честита годишнина, пожелавам ви още много по толкова   bouquet

Селма - браво на Алекс, както за приспиването, така и с постиженията в сладкарството и ученето на букви и цифри Peace

Ним - как сте днес?

# 174
  • София
Киро е увиснал в някакво задръстване и Шошът е последен в градината...  ooooh! Confused

# 175
  • София

Ами изглежда вече съвсем добре и утре я пращам на градина, защото жива-умряла трябва да ида на работа. Пък да видим, дано не си правя криви сметки...  Rolling Eyes

# 176
  • София
Киро е увиснал в някакво задръстване и Шошът е последен в градината...  ooooh! Confused
Милото,онзи ден така зарязах колата и продължих тичайки до градината,успях да се класирам предпоследна......ужасни задръствания.
Е какво сега няма ли снимки от РД или не е имало трезви да правят снимки Heart Eyes
Цвета....не се крий а кажи има ли живот след трийсете Mr. Green

# 177
Ох, спомних си как мен мама все ме взимаше последна, много ми беше тъжно... Sad

Давинчи, и аз много исках да се записвам на курса, но в момента така сме се занулили, че не е истина.И аз ,на цялата ни криза, се записах на шофьорски курс и сега трябва да го изплащам...

Досега в такова положение чак не бяхме изпадали, но до няколко месеца се надявам да се поокопитим. Simple Smile

# 178
Ох, спомних си как мен мама все ме взимаше последна, много ми беше тъжно... Sad
   На мен пък ми беше някак романтично да остана сама с госпожата,въпреки че принципно ненавиждах градината.
   Може би защото в такива моменти изведнъж на такова място се чувствах,като човешко същество,а не част от някакво мразено от госпожите множество.....  Rolling Eyes

Ив,как понесе снощното Шош?

Цвет,верно.Как не направихме и една снимка при теб?  Crazy

# 179
  • София
Ние ги взимаме много често последни, в 90% има по още едно дете. Да ви кажа честно нямам идея как успяват да вземат децата в 5 или 5:30? Кой има ракова работно време, че да успее и до градината да стигне в 17 часа?  Rolling Eyes
В интерес на истина децата не правят никаква драма от това, в края на деня им пускат филмчета да гледат, дават им листи и фулмастери и определено са много доволни. А Никол миналата седмица каза, че си говорили "по женски" с госпожата и дръжте се за какво - колко били непослушни другите деца.  Joy Присмял се хърбел на щърбел.

И да не забравя да ви кажа, че вчера моят син ни хвърли в оркестъра. Хареса си едно момиченце от групата на Никол, малко ромче. Констатира, че била много красива, а той щял да припадне от любов.  #Crazy Sick Mr. Green Баща му щеше да катастрофира.

Общи условия

Активация на акаунт