Отговори
# 675
Ноеми, бебока е супер сладък, за баткото да не говорим... Тервел си изглежда като едно голямо бебе, не като новородено.... Пу пу много радост да ви носи, но като те знам, каква положителна енергия пръскаш около себе си, няма как да е друго яче Simple Smile

Както се вижда нямам време за форума, но от време на време ви попрочитам. Пазете се, сега по празниците особено..... и черния дроб Simple Smile))))
Напоследък преди лягане гледама с мъжо по един епизод на Малкълм ( не че не сме го гледали и преди но ни липсва ритуала на Lost-гледането) и ми действа като терапия.

# 676
  • София/Варна
Лила, честит празник! И бързо измъкване от Сатурновата дупка!

Ноеми, виждам, че и вие сте си клонирали баткото Wink. Страхотен е Тервел, надявам се да ни позволиш след някоя и друга седмица да го нагушкаме хубаво Simple Smile.

Нина, а ти няма ли да покажеш снимки на Марина? Сигурно е станала прекрасна дама Simple Smile. А Насето сигурно няма да го познаем Simple Smile.

# 677
  • София
Честит Рожден Ден, мила Лила!
Пожелавам ти здраве, нов дом и много щастие!

# 678
Клем, Честит ти Дани! Пожелаваме му здраве, късмет и успехи!  Hug Heart Eyes Hug
Лила, Честит Рожден ден! По-често минавай насам!  Heart Eyes

Ноеми, много хубав Тервел! Прилича досущ на батко си и май на татко си  Grinning

# 679
Мила Лила, честит рожден ден Hug Hug Hug Пожелавам ти да ти се стовари на главата онова нещо, което ще промени непразнувателното настроение с празнувателно такова  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

На мен Тервел повече ми прилича на Ая, отколкото на Пресиян  Laughing Laughing Laughing (наскоро гледах едни снимки на Писуна, та зат'ва Laughing)

Ив, къде го позиционира килимчето?
Нинищеее, ама много ми е драго да те мерна  Hug

# 680
  • София; Дружбето
Лила, честит рожден ден. Здраве и щастие Hug Hug
На мен Тервел ми прилича на Ноеми, ама те се променят през ден сега, та утре не се знае Grinning

# 681
На мен Тервел повече ми прилича на Ая, отколкото на Пресиян  Laughing Laughing Laughing (наскоро гледах едни снимки на Писуна, та зат'ва Laughing)
newsm78 Mr. Green newsm78 Mr. Green Mr. Green Mr. Green
К.авиату,ата ми се бъгна  Sad

# 682

На мен Тервел повече ми прилича на Ая, отколкото на Пресиян  Laughing Laughing Laughing
  Ха-ха,Стилияна.  Joy  Joy Joy
  Вчера направо си прихапах езика да не кажа,че Тервел ми прилича на Юлия. Ама ти ме отпуши с това твоето признание.  Laughing Даже намерих и снимки за доказателство.  Party

Лила,честит рожден ден!Никакви черни мисли,дупки и т.п..Само най-светли неща да ти се случват да те заобикалят!   bouquet  bouquet  bouquet

# 683
   Ноеми,още един възхитен глас за чаршафите ви! Страхотни!!!  Grinning (и много активни   Stuck Out Tongue Winking Eye)

Ним,ужасно е това с приятелката ти!  Sad
    Чела съм някъде,обаче,че ,като правило,това е закодирано в самата жена,да си избере такъв мъж .Доколко е вярно ............  33uu  newsm78

Ивонска,заинтригува ме с тези килимчета.Ние засега нямаме такива (моят мъж не ги иска),но аз много искам подовете да не са ни голи.По-уютно ми се струва с килими.  Simple Smile

# 684

На мен Тервел повече ми прилича на Ая, отколкото на Пресиян  Laughing Laughing Laughing
  Ха-ха,Стилияна.  Joy  Joy Joy
  Вчера направо си прихапах езика да не кажа,че Тервел ми прилича на Юлия. Ама ти ме отпуши с това твоето признание.  Laughing Даже намерих и снимки за доказателство.  Party

Малееее, смятай каква оргия е била на зачеването на Тервел  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 685
Честит Рожден Ден Лила!!! Да си ни жива и здрава!!! Много успехи и любов!!!

# 686
  • при принцесите
Ей, ама какви сме тетки Mr. Green
Прилича си на баща си човекът отвсякъде, по-голямо копие не може да има Mr. Green
Обаче пък Пресиян според мен е почнал да прилича на майка си newsm03

Клеми, да ти е живо и здраво момчето (с малко закъснение)  bouquet И да те слушат и двамата Hug

Честит празник, Лила  bouquet

Аз също не обичам килими Crossing Arms Може да е много уютно, ама това нещо няма изчистване. На голия паркет всичкия прах се вижда и като изчистиш знаеш, че си изчистил. Килимът колкото и да го чистиш, все си е с прах. Ние в детската сме наслагали от тези пъзелите за земя. По-добра изолация няма Peace

# 687
  • Русе
  tiptoe Привееет, най-накрая да успея да заседна пред компютърчето за по-дълго  Crazy

Лила, Честит Рожден Ден!         bouquet

За килимите и аз сега съм на такава вълна - поне за стаята на Йоан  Rolling Eyes , че навсякъде е ламинат, но като играе там му е студено. Само там несме сложили климатик, но май и по-добре.

Ноеми   - много сте сладки всичките  Peace  Леле, дали и Йоан така ще "чопли" бебка  Heart Eyes

# 688
Лила, честит празник! Желая ти здраве, щастие и много успехи!   bouquet

Клеми, да ти е жив и здрав рожденика (извини ме за малкото закъснение  Blush )!   bouquet

Ноеми, прекрасни сте на снимките!  Hug

# 689
  • София
Много благодаря за поздравите  Hug Hug Hug

За подарък се сдобих с два дена болничен заради Мая - подозрения за някаква инфекция, ама май ще се окаже само настинка (дано!). Лошото е, че трябва да си стоя вкъщи, което хич не ме радва, защото съм затрупана с работа в офиса  Confused

На мен пък Тервел си ми прилича на Тервел. Явно само аз съм кьорава и не намирам прилики  Crazy

Нина, а ти няма ли да покажеш снимки на Марина? Сигурно е станала прекрасна дама Simple Smile.

Коя е Марина? Нинище, да нямате трето  newsm78

Лила Mr. Green за какво си мислиш, ъм Joy Вашите индийчета да ви беха донесли по един килим   Wink

Да беха, ама не щат  Crossing Arms

Ив, за килимите трябва да има някакъв период, в който да ти гарантират, че няма да ги изядат молците. И аз съм се наточила на индийски, но ще ги влача от там. Боби има приятел-производител на килими и отдавна ми се ще да напазарувам няколко, но няма къде да ги слагам за сега. Та неговите ги обработват с някакви билки и той дава доживотна гаранция, че няма да ги нападнат буболечки.

Общи условия

Активация на акаунт