Зимата се бави вече, но пък Коледа не е далече ! ЮЛИ

• 18 137
  • 725
  •   1
Отговори
# 540
  • Бургас
Уф аз ги прескачам такива лоши новини, то и без това живота е достатъчно напрегнат и не чета кой кого и какво убил. Ми не искам допълнително да се обременявам  Embarassed

Ивчо пък мрънка от как е заминал предния дядо Коледа да идвал пак че да си играят заедно  hahaha В най-големите жеги като му щукна "искам дядо Коледа да дойде, обади му се" и така до сега. Даже не го питам какво иска - трактор с ремарке  Joy Татко му му вика - що бе тати трактор, аз ще ти подаря моя истинския дето е на село. Не, искал малък че не можел да си играе с големия в къщи  hahaha

Искре, колата сега е в сервиз Алфа, на кръговото до гробищата. Някой си Добромир. Доволни сме, човека си разбира от работата. Иначе в доверения сервиз на Уника я скапаха, зад Мартинели, до пожарната  ooooh!

# 541
  • Асеновград
А Тедо не ще да идва Дядо Коледа , не щял и подаръци да му носи, ние сме щели да му купим.Обаче иска да ходим на море  Mr. Green, утре...

# 542
  • София,
А Тедо не ще да идва Дядо Коледа , не щял и подаръци да му носи, ние сме щели да му купим.Обаче иска да ходим на море  Mr. Green, утре...
А виж това за морето и моята всеки ден пита утре ще ходим ли на "марето". сега обаче и двата въпроса са един след друг, кога ще дойде Дадката и морето - вече ми идва в повече.  ooooh!

# 543
аз днес отскочих до Джъмбо за един час и взех на Ева единият подарък- Ариел, Ерик, баща й и една карета CrazyБеше лудница, представям си какво ще стане по натам Sick
Утре ще отида и до /хиполенд за да купя другите неща Grinning
Толкова се смях с Гого Joy
Мая дано не се стигне до хир.намеса Praynig
Вилма , Галена - не мога да кърмя с такива силиконови зърна, опитвала съм PeaceДнес като че ли раните са по малко пък ще видим.Сега ще погледна в продавалника за кантарче
Днес снимам Еви и Виктор, той нещо се чумери , а кака му му говори- '''няма нищо бебе, това е майка ти, тя постоянно снима , ще свикнеш" Laughing

# 544
  • USA
Бубе, честит рожден ден! Много здраве, късмет и сбъднати мечти!  newsm59

Паднах от смях с Гого.  Joy Ей, големи са скици.
Евичка много добре инструктира Вики.  Laughing
Иве, какво ти е на косата? Нали наскоро се подстригва?

Аз съм поръчала на Криси един кран от Дядката, от нас още не сме решили, но ще са макс 3 подаръците вкупом. Вчера украсявахме елхата, долният етаж е топка до топка.  Laughing Много неуморно украсяваше детето. Голяма радост беше.

# 545
  • sf
 Joy Тук съм, беееееее, ама ходихме на тренировка в гората, после Вико заспа,а аз ших. И ми дойде,та ще съм почивка  hahaha Ще стягам и багажа за велинград , а след малко ще водим Вико до педито,ако е добре в понеделник го засилвам за градина. Той още спи, ама ще го сръчкам вече.

Мойта Вероника ммного се дразни на брат си на моменти,обаче е много добра по душа, някой път вика" какво да се прави, нищо че е толкова лош,все пак си е наш и ние го обичаме "  Joy

Бубе, честит рожден ден! много усмивки и щастие около теб!

Иве, тая 1м  русалка Ариел ли е? Вико ще й се кефи, фен е,ама Деян ще ме изгони ако му я подаря. макар че пък щеше да е по-зле ако му подарим Кен  Joy

# 546
  • Бургас
Мойта Вероника ммного се дразни на брат си на моменти,обаче е много добра по душа, някой път вика" какво да се прави, нищо че е толкова лош,все пак си е наш и ние го обичаме "  Joy
Ей това е да си имаш момиченце, разсъждават съвсем другояче  Hug Пък моите: млъкни бееее тъпанар; ей скапанякоооо.... говеда...  ooooh!

Евичка е супер просто. Ками, какъв е проблема с кърменето, нещо съм изтървала. Защо имаш рани? Не му подаваш правилно гърдата...Не може да се разранят при правилно сукане. Вадиш и пак повтаряш процедурата, докато не захване възможно най-много от ареолата (така ли се казваше).  Ивчо беше заспала 2,4 кг-мова мишка и се научи, че Вико ли няма.  Peace

Иве, косата ти капе от смяната на сезоните, на мен при такъв проблем ми помогна най-елементарното бадемово олио на Икаров. Втривах в корените на косата като балсам, забърквах вътре в балсама и за има няма две седмици се оправих, но ходих с мазна коса. Е, гъстотата която имах преди не се върна, но си спасих косата.

# 547
  • София
Велина неможех да се възприема на черта.Прибрах се даже с един гелиш лак,тъмно лилаво черно.
Страшни реплики вкарват.
Шуши колко кг е бил Ивчо?

# 548
Ели , не си отваря достаъчно устичката  PeaceАз знам че ще се научи ,ама докато това стане явно ще е така.
Вики , право е момичето  Laughing
И ние вече имаме елха, украсихме я вчера, а Ева си украси и нейната стая- всичко беше по пода и заяви че така трябва да стои - това била нейната украса  Laughing

# 549
  • Бургас
Роди се 2,680 след 6 дена ни изписаха 2,440 кг.

Ками, ами дразни го със зърното докато отвори широко устата, недей бърза да му го буташ при първа възможност. Не знам, казвам от моята практика с Ивчо. Ако не беше форума никога нямаше да се кърмим. С баткото тази мисия беше обречена - не знам някой дали е виждал бебе да реве при мириса на цицата и да не иска да захапе щото яденето от там става бавно  ooooh!

# 550
  • Варна
Ками, Гармастан предложих  Peace , никакви изкуствени зърна. Никакъв силикон, само естествено  Mr. Green Ох, тая Ева  Heart Eyes Нали трябва да запознае бебето с майка му. Laughing

# 551
  • София
Панто гел.
Ками говори ли с Айла?Тя има и кантар който ми го даде ама не беше верен и се отказах.Какъвто и да вземеш го тествай,примерно в магазина на електрония и после на тзи в къщи същата стока

# 552
Момичета днес е петък!Нещо по веселко!Сега ще заспите всички ли,аз съм сама тая вечер!Вики и какво сега няма да си на линия такали,хм.Като стане 20ч. и почвам да си сипвам!  newsm24
Децата са ни уникални!
Майче дано се разминете без операции,но каквото и да стане да е за добро!  Hug
Ками аз с Надина имах проблем със зърната и ми помогна само дефламола накрая,крема за зърна на Авент също е много добър.А и не ги мий със сапун,в началото минавах с кърпички,а после оставях да изсъхнат просто след кърмене.

# 553
Мими ми е дала един кантар Иве, но след няколко дена ще си го вземе.Аз сега мажа с Лансинох, не се отмива преди кърмене и е доста овлажняващ, определено ми помага.Но явно ще стане по бавно .Ако не успея с него ще купя Гармастан, вече няколко жени ми го препоръчват  Hug

# 554
  • Sofia
Яна, аз след малко си сипвам чаша червено вино - и аз съм сама с детенце Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт