Зимата се бави вече, но пък Коледа не е далече ! ЮЛИ

• 18 144
  • 725
  •   1
Отговори
# 555
  • USA
Янче, тука съм цялата нощ  Laughing. Само дето съм на работа, но ще се присъединя към наздравиците с кафе.
Донси, на вас пъпа са ви хвърлили във Велинград май.  Laughing

# 556
и на мен ми се ходи на Велинград  Whistling Освен това мис е пие червено вино  Laughing
Малкият спи вече два часа и половина и ми се иска да го будя вече  LaughingАма все стигам до леглото му , погледна колко сладко спи и се отказвам

# 557
  • Варна
Яна тука сме бе душа  Hug Аз отдавна съм си наляла , ама бира /че нали ми е празно барчето  Blush/. Днес не преспах Нелия следобед за да мога да взема по-рано Преслав от училище , че е петък. И познайте- не се траеше. Рева за глупости поне два часа, взе да хълца, изпоти се. Сега отивам гледам, тя заспала  Tired
Ай наздраве  cheers

# 558
  • Бургас
Ама как след малко си сипвате бе хора. Ами че на толкова важна дейност като готвенето се полага чашка...  Embarassed Ай наздраве, че аз ще ходя да си лягам след малко. Пак ставам в 3 като кукувица съм  ooooh! Вилма една бира е около 160 калории, добре си помисли. Wink

# 559
Аз лесно си сипвам и дискотека направих дори,ама Надина ме заби като ми вика ''ти си луда блондинка''  Joy.

# 560
  • USA
Ох, ще ме убие Надина  Joy

# 561
  • Асеновград
Ама че сте скици - и вие , и децата  Laughing.
А знаете ли какво правят мушиците винарки около мен?Не , не се въртят около главата ми  Mr. Green , давят се в чашата ми.Сега ще трябва да си сипя пак  Whistling.

# 562
ХАХАХА тва направо си е виц Били!  hahaha

# 563
  • София
Тук съм с едни гърди на пред 1/2 бутилка старосел каберне совиньон.
Нали другата седмица ще има среща?

# 564
  • sf
Нали другата седмица ще има среща?
Трябва- иначе ще ни баннат за цинизми ако продължаваме така  Mr. Green

Отивам да се лакирам  Grinning

# 565
Ще има ще има към края на седмицата че първо Никулден ще празнуваме.Мисля за петъка да запазя примерно,вие кажете.
Леле ще ми се пръсне главата от мойте,то бива караници,бой,заяждане,та танцувахме,та масово къпане тримата си правихме и как ли не ги разсейвам няма братче.Ей сега ще опитвам да ги приспивам,заспали деца голям кеффффффф!

# 566
  • Sofia
Аз си пийвам винце и оправям из къщи - най  ми се отдава когато нямам мъжко присъствие. Детето около мен се щура и играе с една отверка и само си казваме наздраве Grinning  Wine Glass Drunk

Аз следващата седмица ще пасувам - не съм тук ...
ако направите по-следващата ще оставя николай сам с двете деца - ако ще турско да става Grinning

# 567
Аз пък бях на театър  Mr. Green Наздраве и от мен.. с чист портокалов сок.
Таткото май не беше особено щастлив... и е заспал без да ме дочака... ама.. и аз съм човек..

# 568
  • Sofia
ама.. и аз съм човек..
ами тъй де!
Мая - какво гледа? И на мен ми се ходи на театър ... и на кино ... и на концерт някакъв ...

# 569
  • София
И на мен ми се ходи,Мая кажи?а може и на кючек че има рима с написаното от Искра,отивам към леглото че ме хвана загубих тренинг с тази диета Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт