Зимата се бави вече, но пък Коледа не е далече ! ЮЛИ

• 18 166
  • 725
  •   1
Отговори
# 570
Добро утро  Hug
Гледах Всяка година по същото време с Тодор Колев и Анета Сотирова. Постановката май беше за по-възрастни хора, но на мен ми хареса.. пък и Тодор Колев Simple Smile

# 571
Добро утро - моите още спят (и двамата едновременно, което не се е случвало май), май дъждът ги успива, голям кеф е верно Sunglasses

Нашият Никулден ще е утре, на обяд вкъщи ще се събираме. Че няма да правя шаран е ясно, ама се чудя каква риба. Четох една рецепта за хрупкава риба на фурна с бяла риба, изглежда лесна и вкусна

Днес Никола иска и елха да украсяваме, та трябва да си докараме украсата от стария апартамент. Аз му купих едни дядо Коледовци да си украси стаята (найлончета, които се лепят многократно, но без лепило), той като Ева всички ги струпа на едната вратичка на гаредроба, та и едно върху друго даже, че и се радваше колко хубаво било

Вчера купих на Валери подаръците и на Десо му взех тази книга класически автомобили. В книжарницата на мола е на 50 процента, 45 лв., което пак е поносимо в сравнение с 90. Даже я опаковах. Иначе официално ние всяка година ходим по магазините и си избираме нещо като Коледен подарък, и тая ще е така

# 572
  • София
Добро утро и от мен.

Изпратих мъжа ми в командировка. Сега остава да излети, кацне в Париж и успее да продължи нататък, в предвид снежната картинка в Европа.  Rolling Eyes Утре очакваме свекърва ми да дойде за подкрепление. Да беше поне топло, някак си щях да се оправя с двамата, но... само за сутрешното приготвяне трябват поне двама човека или да ги будя в 5.30. Rolling Eyes Най-вероятно ще оставя Вики в къщи с баба си, поне него да не влача напред назад.

А за дразненето, книга мога да напиша... Laughing За подаръка ми от Дядо Коледа, не съм сигурна какво ще напише Гого, но винаги когато му се карам отива да си записва колко пъти съм викала по него. Не знам за кого е предназначена информацията. Laughing

# 573
  • София
ЕХОООООО
Къде сте?
Вики дали в мин.басейн се къпят или в дъждовния?
Аз ще ходя на среща

# 574
  • Бургас
Аз тук  Flutter кипря се за утрешния ден, че нали ще съм абсолвентка bowuu

Ама сериозно ли в София ви удави? Тука е едно прекрасно 20градусово временце...

# 575
да Ели , от сутринта не е спряло да вали ooooh!
Тази нощ малкият направи две 4-часови паузи м/у храненията, аз си лежах на едната гърд аи съответно тя леко се запуши.Малкият добре я изсука ,но продължава да боли ,като натъртено , освен това и Т имам- на живачен 38.1, на дигитален 37.1  CrazyДано не се усложни положениято .С Ева имах същият проблем ,егати и работата, явно тази гърда е проблемна  Sick
Иве, каква в тази тайнствена среща??? Laughing

# 576
  • Варна
Даа и тук е топло, егати времето.Няма и следа от дъжд  Rolling Eyes
Ками, внимавай да не стане мастит. Аз с Нелия го направих около 10.07.Термометъра стигна до 40С.Тогава за първи и единствен път съм вдигала такава Т.Прави топли компреси със кърпи и редувай топъл с хладен душ- със слушалката си прави масажи. Да не се стига дотам, че е ад. Още не мога да го забравя. Навън 40С и аз вътре вкъщи с 40С .

# 577
Вилма и аз с Еви стигнах до 39.5 Т и тогава само тя сучейки ме оправи.Тя гърдата поне сега е мека ,горе долу я изсуква или аз изцеждам.Но пък самата Т 38.1 е гадна, тресе ме малко .Парацетамол може ли да пия?

# 578
  • Варна
Аз само парацетамол пих. Ходих на двама доктори и ми казаха само това.  Peace

# 579
Ками,може парацетамол и Лецитина.Лецитина върши много работа в такива случеи.

# 580
пооправих се малко.Гърдата е мека ,но малко боли на няколко места.Добре че има съкварталка консултантка  Laughing.освен тов апих и парацетамол PeaceМерси момичета Hug

# 581
  • София
Ками не е тайствена,с диетните,но си чакам другате седмица с нетърпение.
Защо пи парацетамол а не Х?
Янаааааааааааааа

# 582
Ками, Лецитин може да пиеш, на мен мн. ми помагаше.
Днес посетихме Джъмбо с Дели и нашите. Купих си разни неща за бебето. Дели си избра някакви дреболии . Ама той доста скромно го караше, дори аз му ги понабутах нещата. После майка ми го подкани да си избере и тя да му купи играчка и той- не искам, мама вече ми купи Rolling Eyes Аз го питам не му ли харесва магазина, той отегчен-неее. Показах му някои неща, които мислех да му взема за коледа, той изобщо не им обърна внимание. Добре, че го заведох първо да ги види. Засега остава аквадудъл, лего, вратарски ръкавици и май пак футболен екип Crazy
Отидохме и до Лидела, ама имаше много хора и се отказах, после към 8 нямаше почти никой, но Дели вече беше уморен и гладен.
Ние утре ще празнуваме рождените дни- моя и на мъжа ми на Владая със свеки. Преди това мисля да водя Дели в една квартална пицария, в която всяка неделя идва клоун и прави шоу на децата.

# 583
Добро утро Hug

И мен ме дразни Джъмбо вече, много боклучави, пък и с надути цени. Преди си струваше на ФП и чико да се взимат от там, сега в хипо са на същите цени. Най-много харесвам комсед.
Ние пък вчера пазарувахме детски дрешки. Голям кеф ми е, знам, че е неразумно, ама какво да правя. На Никола гардероба прелива и то при положение, че напоследък пердимно с анцузи ходи (мен те ме дразнят и не ги купувам с удоволствие), но се успокоявам, че каквото не може да износи, Валери ще го носи. Не че и на него не му купувам - той пък веднъж от брат си, веднъж свое, поне се цапа на всяко хранене, та си имам оправдание

Вчера Никола нарочно счупи зарядното на компютъра (10 пъти му се каза да не го хвърля) и Десо много се ядоса. Взе му жълтия багер боб дъбилдър (Снуп ли беше) и го хвърли демонстративно в боклука за жълта кофа. Каза му, че всеки път като счупи нещо, ще изхвърля нещо негово. Егати възпитателния подход ooooh! Дразня се, но го оставям да му мине и той да го извади от кофата

Ками, какво казва Айла за 4 часовата пауза. Аз лично не бих правила такава на толкова малко бебе и при още неустановена лактация, независимо от общия брой кърмения за деня. В такива случай дебнех леките фази на сън и кърмех, съответно Валери си продължаваше да спи Peace

# 584
Айде и ние сега се прибрахме от Хипото,накупих им дарове за утре и повече да не ме занимават.  Crossing Arms Само си давам парите за пластмаса,никак не ми е кеф.Имат нужда повече от някоя друга нова дрешка,Никола от ново яке,ама кво ги интересува това за тях това не е подарък.
Утре мисля да правя пастърва със зехтин и чесън.
Ще ми се пръсне сърцето вече с тия деца,много напрежение ми създават и мъжът си идва и него да обслужвам.

Общи условия

Активация на акаунт