Зимата се бави вече, но пък Коледа не е далече ! ЮЛИ

• 18 170
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
здравейте
Домочадието отиде да почерпи приятели от квартала за раждането на Виктор, а аз и малкият си останахме вкъщи  Grinning Той дреме , аз след малко ще го гушна , че е време за ядене.
Марти , определено тази пауза не беше желателна, но по принцип тя ми каза че мога да го оставям по 3 часа .Досега аз го будех на всеки два часа , но тя каза че е хубаво той сам да си направи график.Да ,малък е още  PeaceНея дори я учуди ,че той за 7 мин изсука 80гр мляко и си заспа спокойно .Явно иам различни поведения при различните бебета.Аз него не мога да го накарам да суче докато е полузаспал, нестава.Опитвали сме и двете  Peace

# 586
  • София
Яна какво им купи?

# 587
Никола искаше един трансформерс на Хълк дето неможе да се справя с него и му обеснявам но нямаше полза,а Надина забра една кукла на Камбанка.
Никола пак започна да яде макарони и сега всеки ден иска,едно готвя за кака му и макарони за него,а колко бавно яде и иска по едно макаронче на хапка. ooooh! Нещо са ме хванали нервите и това си е.Сигурно щото от утре са на детска,в тая детска само ги мисля и само главоболия.Н о инъче нищо немога да си свърша,имам нужда от това време,но цялото напрежение сутрин,тия тържества и мероприятия дето Надина все ги има просто ми идва нанагорно всичко.И в такива мигове ми се искаше да ходя на работа и да имах една баба да се занимава.

# 588
  • София
Не една ами две малади баби и една прабаба,двама дядовци пенсионери с коли Whistling
Пратих моя да купува на ради подарък ooooh! дано се върне с нещо което ще му хареса на детето,а не брат му да играе с него посля

# 589
Свеки им подари една книжка ''Дядо Коледа побързай! ''с диск с детски коледни песни от които само една две са ми познати.Ей пробиха ми мозъка с тия песнички,добре че ей сега заспа Никола.Значи Иве кукла трябва да е за да се зарадва нали,Ради ли обичаше кукли?

# 590
  • София,
Иве ти пък що на Ради,  newsm78 да не би даси купила на Ники и за да не се карат.
Ние с Вероника и днес бяхме ученички, както тя казва - отиваме да учим  Mr. Green.
Вчера и мен ме изнуди Ицко, купихме нова ехла и украса и украсявахме, на мен хич не ми се разправяше,ама какво да ги правя. И ж те щяха да украсяват - ами нищо подобно - наизвадиха всичко, всеки си взе по един пеещ дядо Коледа и седна да си играе с него, пък мама да украсява, после да събира и да чисти, щото съответно всичко стана  в боклуци Shocked, само това ми трябваше. днес съм станала от 5 ч. да правя проект, и навсичкото отгоре преподавателя ми го рецензира днес и ми нададе още куп неща да включвам, уф писна ми, нямам нерви. Вероника и тя спа в колата и сега само обикаля тук и не ме оставя на мира - все иска нещо. Добре че мъжете поне ги няма и е по тихо и спокойно. Днес Ицко е на първото си състезание по латиноамерикански танци. До момента са се класирали с партньорката им на полуфинал, дано да стигне и по напред. Чакам новини още, ама не смея да звънна.   Praynig
Тоя Лидъл пълна скръб, повече няма да стъпя, хич ама хич не ми хареса.  Crossing Arms

# 591
  • София
Дани не разбират за именните дни и да не се сърди Ради,а неговия е на Коледа какда му обясня този подарък от дядката този за именния и така решихме,като пораснат ще обесня.Яна да русалките са на Ради.Сега отива в джъмбо мъж ми в комсета нямало нищо

# 592
така ли Дани, аз се чудех дали да не отскочим утре с мъжа ми ,ама май ще се откажа след твоето изказване  LaughingЯ разкажи какво не ти хареса???
Мъжа ми днес взе две тенджери от промоцията в Метро.Много са хубави Peace
Аз утре ще ходя до Хипо да купя на Еви и другите подаръци.Взехме шаран , свеки ще го пълни дано стане добре.

# 593
 Hug
Два дни редувам дивана с фотьойла, направо се разложих от мързел  Mr. Green
Между временно успях да забъркам един щолен за Коледа с активната "помощ" на Ина  Crazy
Карах мъжа ми да ходим до Джъмбо на бул. Европа - не ще и не ще, рано било
и до Лидл още не съм ходила
Кажи какво не ти хареса, Дани ?

# 594
  • София
Имаме Ариел,дано не я сполети съдбата на снежанка разглобена и на барби чисто гола и косата и я третира на мивката в банята със сапун за ръце Joy Дано излезе ценител на женската красота а не обратното ooooh!
Момичета от къде да сваля малката русалка и спящата красавица ама с доблаж да са,не ми се купуват,ами те си взимат дисковете в леглата и ги драскат

Последна редакция: нд, 05 дек 2010, 19:19 от Ива&СиЕ

# 595
  • sf
http://www.DMCA-removal-from-Google/browse.php?search=little+mer … =0&incldead=1

и аз търся спящата красавица,ама на уолт Дисни и все не намирам .

# 596
Имам ги и двете - и Ариел и Спящата красавица  GrinningАко искате мога д ави ги пратя по скайп  Mr. Green

# 597
  • София
Ама със субтитри или с дублаж?Давай включвам се
И аз на дисни иначе другите са  Sick

# 598
  • На края на вселената!
Спящата красавица - Дисни - бг аудио (ако нещо не съм оплескала)
http://axelbg.net/details.php?id=26499 - ТВ рип
http://axelbg.net/details.php?id=17586 - ДВД рип
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=29605 - ДВД
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=29653 - ДВД
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=29689 - ДВД рип

Ако търсите друго, свиркайте силно. Тези дни решаваме усърдно задачи за първолаци и оглушах от моя фалцет  smile3511

# 599
Здравейте!
Ние сега ходихме до Лидел- пълна скръб. Мизерно и не ми се видя чак толкова евтино, освен някакви продукти, които изобщо не се знае от какво са направени.
Марти, и моят мъж така възпитава Дели. Преди малко му разглоби и хвърли фенерчето в кофата. Кофтито е, че наистина успя да го развали без да иска Sad
Янче, разбирам те за градината. Представям си утре сутринта какво ще е и в нашата къща.
Ние тези дни сме само по гости. Резултатът е, че аз не спирам да качвам кг. Утре сме при майка. Не ми се готви риба. Откакто съм бременна не ми се яде изобщо. Преди доста често хапвах.
Гледам Свекървище. Много го харесвам този филм Joy

Общи условия

Активация на акаунт