Зимата се бави вече, но пък Коледа не е далече ! ЮЛИ

• 18 172
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
и оглушах от моя фалцет  smile3511
е де... трай малко...  Joy

# 601
  • София
Кая ми се развика, защото не искаше да спи, наказах я в спалнята и след 2 минути беше заспала.

Прибрах се и ми е много кеф. Сутринта от летището си купих "Ловецът на хвърчила" и "Хиляди сияйни (?) слънца" по препоръка на Велина. Подхванах първата, мисля, че наистина е моят тип книга, много съм доволна, не съм чела книги откакто бях по майчинство.

С глас съм се смяла сега докато ви четох - Ева, Гого, русалките  Joy и битовото попийване, което цари в темата  Hug

Аз не съм будела Кая за кърмене, дори и като бебе на дни имаше паузи по 5 часа, но никога не е имало проблем с лактацията. Ками, мисля че в нашата тема някой беше писал за слагане на разранените зърна на препечено брашно и че било много ефикасно, но не помня подробностите.

Какви са тези промоции в Метро? Че ние също сме на вълна подмяна на посудата.

Дани, какво ви каза логопедът, в/у какво ще работите?

Искра, и аз слушах парламентарния контрол в петък, не можах да повярвам на ушите си...

Сестра ми е водила тази сутрин Кая на куклен театър в Младост, имало само още едно дете Confused За сметка на това цял следобед всички плюшени играчки под строй ходиха на театър около 20 пъти...Кая снощи спа при сестра ми, отдавна искаше "без мама, татко и батко!". Изгонила от леглото сестра ми, защото имало в леглото място за нея и на сестра ми приятеля Laughing

Последна редакция: нд, 05 дек 2010, 23:04 от ayka

# 602
  • USA
Галена, аз точно чета Слънцата Simple Smile. Много ми харесва. Ками ги беше чела и двете и ги препоръчваше. Ловецът на хвърчила съм го гледала на филм и много ми хареса.
Аз съм болна Sad и не мога много да говоря.
Ааа, Кая е много сладка.  Laughing Браво на сестра ти как я гледа. Много ми липсва моята сестра и нейното детенце.

# 603
Добро утро!

Честит имен ден на всички именници! Бъдете живи и здрави!  bouquet
Честит празник и на банкерите!  bouquet
Хубав ден на всички! Hug

# 604
  • София
Честит Имен Ден на всички Николчета и Никита! Да са здрави и щастливи!  bouquet

Оставих Гого на училище, а Вики е с баба в къщи. Ще се наиграе до насита.
Сега си пиша списъка със седмични задачи. Много са и не ми се подхваща нито една от тях.

Лек ден. Hug

# 605
  • София
Честит Имен Ден на всички,много здрави и щастливи да са!
Снощи нали принципно ходим неделя вечер на Макдон.тръгваме към околовръсното,нещо станало,мисля че някакъв го гонеха-затворнео хайде към НДК там едни опашки 1час неможем да вземем прибрахме се в 21,3 докато се нахранят да се измием и стана 23,3.Още спят.
Галена Кая от както говори все ги нарежда нещата и вас покрай тях Wink

# 606
  • Асеновград
Добро утро ,
Честит имен ден на Ники на Ивето , Никола на Яна , Никола на Марти и Никсъна на Рокси   bouquet!
Ако пропускам някой голям именник моля да се обади  Embarassed.
Честит професионален празник на банкери и моряци !
Ели , честито дипломиране !
Моите събота и неделя бяха прекрасни и наситени с емоции от всякакво естество.Бяхме на рожеден ден на приятел , на прощъпулник и на пазар за коледни играчки.Пълен контраст с обстановката в офиса.Сега заредена с приятни емоции , започвам с нови сили да се депресирам.
Я кажете за Джъмбо пак , верно ли , че хубавите неща не са на по-ниски цени от другите магазини.Аз се интересувам от пластелин , този лунния много имам мерак да го взема , някакви писти и колички , такива неща.Пловдивското Джъмбо нали е почти в Пазарджик , та ми е мноого далече , ако кажете , че не си струва , няма да ходим.
И забравих какво още имах да казвам Mr. Green.За хвърлянето на играчки - веднъж и аз хвърлих , демонстративно в контейнера , където няма връщане назад.Играчките всъщност бяха жълтите кутийки от шоколадовите яйца , без никаква стойност / щото иначе нямаше да се прежаля да ги хвърля / , но ценни за Тедо.След като говорих , говорих , говорих и все едно говорих на стената и предупреждавах , че ще ги хвърля , а Тедо продължаваше да играе с тях в един гьол , накрая ги метнах в контейнера.Голяма драма беше и голямо сърдене , но в крайна сметка разбра , че непослушанието му има последствия.Понякога много ми пада пердето , когато не ме чува какво говоря и после се чудя , какво ли става в неговата глава в такива ситуации.После винаги се обяснявам , защо съм направила така.Вчера свалях сухите дрехи от сушилника и слагах мокри и той дойде уж да помага , а почна да мятка дрехи навсякъде , така се развиках и го натирих.След малко пристига и ми казва - "Мамо , извинявай , че те нараних" , тогава почнах да му сгъвам неговите дрехи и той да си ги носи в шкафа и стана работата.Можех още в началото да направя така , вместо да фуча.Сега от гледната точка на родител се успокоявам , че и аз съм човек , ама като бях дете , не ми помагаше това , че и мама е човек.

# 607
  • София
Били такъв лунен пластелин няма,пистите са по ефтини в Джъмбо.
АУ ако знаете колко се зарадва на русалката Ради,пълни с радост очички.Гледаме и филма и книжка ще има.
Ники получи количка ама сега ще му донеста и един камион който иска от много време ще светне.
Шуши не разбрах дипломирана ли си вече?

# 608
Здравейте!
Днес отново с рев тръгна към ДГ. Кога ги пускат коледната ваканция?
Ние вчера също легнахме в 12 и това спомогна сутринта да е още по- кисел.
Кая  и Тедо съм ги признала Joy Дели също си подрежда дрешките в гардероба Heart Eyes
Не можете да си предсавите каква лудница у нас ме чака за подреждане и чистене Crazy Добре, че поне готвенето ми отпада.
Леле, как забравих-Честит празник на всички именници! Да са ни живи и здрави!

Последна редакция: пн, 06 дек 2010, 09:53 от borianna

# 609
Честит имен ден на Никола, Никсъна и Ники! Heart Eyes Hug

Ками супер, че е такова положението при вас - Виктор суче като двумесечно бебе. Разбира се, че не във всички случай големите паузи правят бели, просто по-често става така  Hug

Нашият Никулден мина вчера, днес сме на ресторант  Crossing Arms. След празника вкъщи сякаш бомба беше паднала, играчки навсякъде, десет лега бяха изсипани едновремено на земята и после сто часа съм ги подреждала по кутиите (уж с нечия помощ, но той повече гледаше и пречеше), една миялна заредих и пак плотовете бяха отрупани със съдове. Така е като няма тренинг да посрещам толкова гости. Иначе всичко, което направих стана вкусно и се изяде. Само десерт не правих, купихме от 100 грама торта с филаделфия и праскови - препоръчвам я

Аз скуп го извадих от кофата, но не му го показваме сега. Нямаше да го прежаля, защото един такъв изгубихме (изчезна) в парка, после едвам намерих даму го купя този (вече не се произвеждат). В интерес на истината не се е сещал за него още. Вчера сестра ми му подари някаква бакуган арена, по негово желание. Аз такова нещо отказвах да купувам и се оказах права, защото почти никакъв интерес не проявява към него. За сметка на това му купихме томас и панаира, голяма игра с него пада

# 610
Добро утро!
Да са ни честити именниците!Здрави и силни да са и само хубави емоции покрай и от тях!
Ох и при нас много трудно тръгване за градината.От момента в който си отвори очите и започна едно реване ужас беше.Едва го облякох и с торби големи с почерпката и го влача и Надина гледам.Имат варицела в групата,ама нали сме я карали.Като ги оставих на курмуване и сега си стигам до в къщи,треперят ми краката още.И аз искам ваканцията малко спокойствие и тия курсове да свършват,че ми идва много нанагорно с тях.

# 611
  • Бургас
Честит имен ден на всички именници, много сте няма да ви изброявам поименно.  Joy Да сте здрави и усмихнати.   bouquet

http://www.facebook.com/album.php?aid=43208&id=1787653923&l=b522ab6dd8
Да Иве, дипломирана съм. От тук би трябвало да можеш да видиш снимките.

# 612
  • София,
ЧЕстито и от нас на всички малки и големи именници, и аз няма да ги изброявам, те си знаят кои са  Wink. Много здраве и палави игри на децата, а на големите квото си пожелаят   Hug

Кая ме разби,  Wink нямало място за леля и а, само за приятеля и  rotfImao

Ели честито дипломиране!  Hug

И аз като Бубето хич не останах доволна от тоя Лидъл, тя много точно е описала, не са чак толкова евтини нещата или пъкако са ефтини са некачествени. бананите наистина са 79 ст, но са зелени, мандарините също - а вътре в мрежичката са скапани. Месото само изглежда че е втино, но това е цена за половин килограм. взехме някакво прясно мляко - датата му е до догодина 5 месец. Това значи, че е сухо мляко, да не говорим че е отвратително, сутринта го излях в мивката ooooh!, немски стоки, качествени, дрън - дрън. Мъжа ми взе един омекотител - леле щях да падна като го сипвах сутринта, ами това е чиста вода, да не говорим, че на нищо не мирише.  ooooh!

Галенче засега ще работим чрез методите монтесори, за опознаване на пространството, цветовете, заобикалящите ни предмети, логопедично, т.е. с говора засега няма какво да правим, тя иначе си говори и то доста правилно, но с ориентацията сме много зле.  Peace

# 613
Честит имен ден на всичики именици малки и големи.  bouquetСъс здраве да си носят името .
Честит празники и на банкерите и бургазлите.  bouquet
Днес Сашо ни събуди сутринта ,защото съм забравила да си наглася телефона ,че  в събота заради Петър си вадих каратата и съм го разбутала .Да ви се оплача от сегашните десет годишни  нашият беше на рожден ден на един негов съоченик и познайте връща се освен със строшен телефон ами присвит от болки .Да вземат да скачат отгоре му и като се прибира неможе да стои от болки ниско долу .Помислих ме че са му докорали херния ,звънахме на наш познат херург и той каза да слагаме студени компреси ако е само травма ще отшуми ако не операция . Слава богу спря да го боли. Praynig

# 614
Леле  Хриси, как така бе Shocked Десетгодишни. Няма ли към кого да се обърнеш, към родителите на тези деца? Леле, леле, добре че се е разминало. Горкият Пешко. Да го нацелуваш Hug Hug Hug
Аз пък вече съм много ядосана на Мтел. Непрестанно ми  идват високи сметки, а аз всички , с които говоря са ми безплатни, има много малко хора, които не са #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт