Зимата се бави вече, но пък Коледа не е далече ! ЮЛИ

• 18 131
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
и мен ме интересува дали е била, особено с черна коса...Янчеееее

Галена, а ти виждаш ли го кариеса с просто око. Аз се разбрах с Ели да го заведа при нея. Тя го зарибява с някакви неща и се разбраха, че той ще си отваря устата, а тя ще го вози на асансьорче  Laughing

Иве, аз и като е болен, не давам бележка от педито, казвам и на госпожата да ми ги води присъствени. Иначе не знам дали трябва да пускам молба, днес ще разбера

Цитат
За случая с якето съм напълно съгласна, че побойниците трябва да се накажат, въпреки глупостта на другото дете. Не може да се приравняват 2 якета с един човешки живот. Такива случаи на насилие направо ме изкарват извън кожа. Трябва училищата да имат политика на непърпимост спрямо деца-насилници.

на човешки живот не може, но дребосъкът е жив все пак  Laughing И в Бг го има това, мисля, че и в американската система е така - можеш да нараниш физически някого,без да носиш отговорност за това, ако той е застрашил не само личността ти, но и Имуществото ти. Това е неизбежна отбрана, най общо казано  Peace

# 661
  • Асеновград
Добро утро ,
Иве , това ми е любимото бяло вино.
Хриси , а Пешо как се чувства психически от всичко това?Как не са разбрали родителите , той не е ли извикал , все се е опитал да се защити.Човек може да различи викове от игра и викове от побой.Не ми го побира ума.

Тедо си има приятелка - Ина , иска да и ходим на гости като имаме почивен ден  Laughing.

Между другото Тедо снощи каза и на свекърва ми за Ина и тя му каза - "а , така баба , играй си с момичетата , момчетата са лоши , бият" , на което той отговори - "и момичетата ме бият" и тя ведната реагира - "как ще те бият , бий и ти".Леле как ме ядоса , ще го учи да бие момичета при това.А съм абсолютно сигурна , че никой не го е бил , измисля си.Тедо е с една глава по-висок от другите деца , с голяма и дървена глава и големи лапи.Като се борим и се отплесне , мен може да набие , какво остава за дете на неговата възраст , още повече момиченце.За мен правилното в такава ситуация / ако изобщо възникне /е да каже на учителката , но не и да го поощрявам да се бие.Като порасне малко повече ,трябва да го науча да се защитава , ако го нападнат , но да не напада пръв , но за сега той такава разлика не може да направи - кой пръв , кой втори.Но никак не ми харесвата идеята "в суров свят живеем , да се държим като туземци"

Последна редакция: вт, 07 дек 2010, 08:28 от billie

# 662
ДУ!
Ние ядохме Пенгасиус. Съседката ми донесе и пълнен шаран, също ми хареса. Баща ми през цялото време ме гледаше и накрая изрази учудване, че доста ям Embarassed Заради него ме досрамя да си поискам и десерт Mr. Green
Аз се заванах да освобождавам място в гардеробчето за новия член на семейството. Сега пера дрешките, чаршафчета, оедалца. Бях забравила колко много имам.

# 663
Добро утро!
Ами вчера ми беше много натоварен ден и вечер затова съм пропуснала Галенче,била съм да и с черна и с червена,но не се харесвах.Може би освен на руси кичури,тъмнокестенява и руса най-се одобрявах с морковено едно светло червено.А една фризьорка веднъж като ми боядиса веждите червени леле мале карикатура бях.  ooooh!
Никола пак много рева,пак много се тръшка,влачи се,целия се разпасва и вече не ми останаха сили,добре че днес съм на профил при хомеопатката но не съм убедена че ще пия лекарството,отивам ей така и аз незнам що.
Снощи щях да готвя пастърва но минах през Кенар и видях че правят шаран по поръчка,та си поръчах и беше страхотен,вкусен,обаче...моя мъж не ядял шаран и се обиди много как можело за толкова години да не запомня че не яде.Беше провал вечерта,бях сложила бяла покривка,нови салфетки домашни салати ала бала.Обаче за миг само се вкиснах и после някак не ми пукаше,просто вече не ми пука ако му се вързвам за всяко нещо няма да оцелея.

# 664
  • София
Добро утро.

Моето тръгна доста куцо. Досега бърсах и суших бюрото си и всичко по него от разлятото си кафе. Цяла, пълна чаша... щях да се гръмна. Снощи в къщи мъчих компютъра да разпечатам едни нещица, той пък реши че нещо се е претоварил и загубих много време. Сега всичко е накиснато в кафе, а принтер тук нямам.

Ние бяхме на пъстърва. Simple Smile Стана вкусна.

Кирова, съчувствам на Пешко. Hug Дано е било малкото дяволче.  Praynig
 Днешните ученици... не знам какъв е подхода да ги научим на елементарни правила. Страшно е. Бият се, бутат се без да помислят за последствията. Вчера пак ми се оплакваха от Гого, но в занималнята. Имат си едно дете, доста буйно и Георги като магнит го теглят точно такъв тип деца. Дразнили се нещо, сбута ли се, но... баткото на въпросното дете /12 клас/ искал да "говори" с моето или с мен. Това е същото дете от което и ние сме се оплаквали на директорката /веднъж беше ударил Г. в корема, втория път го замазал на стената на стълбите/. Вече освен оплакванията от учителките очаквам да си го прибера порядъчно отупан.  Confused
Напоследък се улавям че много често ми идва идеята  да спра Гого от училище ... и ако ще да тича по поляните цял ден. Да пасе козички, овчици, нямам нерви и сили. Tired
Извинете че ви занимавам с глупостите си.

Лек ден.  bouquet

# 665
Ува ако знаеш колко добре те разбирам за спирането от училище и поленките!  Hug

# 666
  • София
ДУ
Яна гадно е така приготвиш и някой да те среже.И аз съм го изпитвала.А пък колко пъти съм била от другата страна.Затова и не ми купува нищо моя мъж без мен.
Снощи ми вика решил съм да ти взема онова палто/900лв/Викам неееееее не искам,ама как не искаш.Къде да ходя с палтото до ДГ до площадката смях......
Ува,незнам какво да ти кажа
Били и аз разбрах че е хубаво Joy

# 667
  • sf
ДУ
НИе пък снощи не ядохме риба, толкова често ядем,че не ми се готвеше.
Яна, в тая ситуация мъж ти го разбирам- и на мен се е случвало моя  да ми донесе нщо,дето не обичам и ме хваща яд,че не помни.
Ува, само 1ви клас е,пази си нервите, ако знаеш после какво става  Joy

Вико днес трябва да е на плуване,дано кандиса да иде,че вчера отказал латинотанците- глупчо, а ми е без пари  Joy
От вина не разбирам- у дома пием само Магарешко мляко- и бяло,и червено.
Уф, от петък го дават сняг и студ, пфуууу

# 668
Абе харесва не харесва на мен ми се ядеше и си го изядох сама,мда Борянче да видиш аз как си хапвам а не съм бременна!  Grinning За Димитър само пържоли и тва е,няма Коледа няма Никулден.
Иве я взимай палтото и до площадката да е сега после  и другъде ще си,децата няма да са все малки.

# 669
  • София
Яна палтото ще е най много две години,модата ще му мине.и догодина като искам нещо ще ми е съвестно.
Вики ей от това червеното м.мляко как съм се напивала... Sick

# 670
Добро утро
Петър е добре не го е боляло даже и след вчерашната репетиция.Питах го дали родителите на рожденика са разбра ли че са го ударили ,а той каза че не е казал защото играта бла да се хвърлят  Shocked, не искаше да казава на никого  и даже видях,че като са го питали защо не е отишал на другия ден на друго дете от клас ана рожден ден е казал че аз не съм го пуснала.Все пак   ще отида  да се видя с майката ,но знам че е загубена кауза разговора ми защото много пъти сме говорили за поведението на сина и на още едно от момче от класа  им които вечно вършат глепости,но те неможе ли да се оправят били вдигнали ръце. Crossing Arms
Били не знам дали не е истина това дето ти казва Тедо ,че го бият защото от опит знам ,че по едричките деца се страхуват да не наранят другарчетата си и те винаги са отдолу и наранени .Но съвет не мога да ти дам аз вече само се моля да не стане беля.
Ние сноще бях ме на пържена риба няколко вида Сашо се скъса да яде.
Ува освен здарви нерви не знам друго какво да ти кажа защото аз тръгвам по твоя път със Сашо срам ме едва го прибера от градина ,а едва първа група ooooh!

# 671
  • София
Марти, да, на едното зъбче бях забелязала от горната страна (дъвкателната повърхност, където са най-дълбоките части), че има по-тъмно петънце. Другите, за които тя каза, че вижда леки петънца, не съм ги забелязала. Иначе лошият дъх изчезна, затова предполагам, че не е бил от зъбите.

Много ми е мъчно и на мен за Пешко, защото си представям, че се е почувствал унизен, а дано пък децата да не ги приемат като нас тези неща.

А за самоотбраната и аз се опитвам да уча Кая, че ако някое дете в градината я удря, защото се случва, да не удря и тя, а да се обръща към госпожата за помощ. Снощи ме пита какво да правела ако и след като се обади на госпожата детето продължава да я удря. Казвам й пак да каже на госпожата. Иначе баща й й казва, че акко не спират да я удрят, трябва и тя да отвъне, което може и да е по-правилното, но на мен ми е малко чуждо в интерес на истината.

Ува, много е трудно...Мен отсега ме е страх, като си помисля за ходенето на училище...

Яна, и аз съм била с червена коса и се харесвах доста. С черна бях след като родих Кая, малко след като я потъмних, се подстригах много късо. Живот и здраве, като родя втори път, пак така ще се подстрижа, но ще се направя ярко червена. Никога не съм се изрусявала, може би след третото може да пробвам и това  Laughing

# 672
  • Асеновград
Галена , много ми харесваш с къса коса.
Знам , че не го бият Тедо , заради начина по който го казва.Когато едно дете беше бутнало друго , беше много впечатлен , разправяше с дни за случката.А това го каза ей така , да има какво да отговори.После го подпитах кой го е удрял , не можа да каже , като започне да разказва нещо и се включа с подканящи въпроси си казва , но ако усети , че го разпитвам , млъква.
Снощи си легна с един Мечо Пух и докато заспи разправяше , че той бил таткото на Мечо Пух.

# 673
  • София,
Добро утро
И ние ядохме панирано филе Пенгасиус, мъжа ми го беше приготвил докато аз бях на упражнения. Laughing

Ува Вики е права - вземи се в ръ;це, ще улегне детето ще влезе в релси, едва първи клас е. Peace

Хриси, загубена незагубена кауза - все пак8 тая майка е длъжна да знае, какво става и то под нейния покрив, обърни и внимание, кажи и че Пешко не е добре и че ако се наложи операция ще ги съдиш, ще видиш че ще има ефект, поне да се извини въпросното дете.  Peace

Иве ама си и ти ти сега си вземи палтенцето, пък след две три годиники друго - какво толкоз го мислиш, както казва Яна децата няма да са вечно малки, ще тръгнеш на раБота, ще почнеш да си изкарваш пари и ти - и то само за тебе, ще си купиш друго.  Peace

Аз готвя в момента едни страхотни картофени кюфтенца  Blush

# 674
  • sf
И аз отивам да готвя- а толкова ме мързииии. МИслех кюфтета със сос,ама ще врътна картофи с месо,че ще е по-лесно.
Даже и леглата още не съм оправила, мойте заминаха на тренировка и мен съвсем ме домързя, а от вчера имам и жестока мускулна треска и по-точно в ставите ме боли. тъй е то като почивам повече от седмица  Confused

Значи срещата ще е в петък ли?
Аз в събота ще съм на работа,та няма да ми е много до бар,ама ще намина за малко.

Общи условия

Активация на акаунт