Зимата се бави вече, но пък Коледа не е далече ! ЮЛИ

• 18 159
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
Аз гласувах за петък.  Peace

# 646
  • София
Ти Яна не ми гласувай за петък,ами кажи за НГ

# 647
  • sf
E  Иве, само НГ знаеш ти?
ЕлА  у нас, ще се напием дружно  Joy
Проблемът е решен, мъжо направи престилката, направи няколк о гримаси и ми се размина  Mr. Green

# 648
  • София
Вико ако сме само ние и Янини идвам,без онези мин.ви гости Laughing

# 649
Аз днес питах. Нямат ваканция. Смятам от 23 до 3.01. да си го оставя. При нас не е с молба. Казаха, че ако не ги водим няма смисъл дори да се обаждаме. Това по принцип, не само в случая.
Няма да има сборни групи, дори и 10 деца да останат.

# 650
  • sf
Иве, не  планувам други гости- ама какво им е на миналите ?  newsm78

# 651
  • София
Ами май не се разбираха семейно

# 652
  • sf
 Joy е то не е заразно тва,споко  hahaha

Аз предполагам,че ще си бъдем вкъщи, не ми се ходи никъде,нямаме и оферти,а и не търся,де. А и на 3ти децата са на училище.

# 653
  • София
Аз от това няма да се заразя,имунизирана съм.Въпроса е че не е приятно да не си говорят хората или пък да се говори за това,или пък в най лошия смисъл да прерастне в бой Joy

# 654
  • sf
 Joy е ти пък,бой - ние пред чужди хора не се бием  Mr. Green
инак споко, няма да идват, те вече се разведоха.

# 655
  • София
Много са бързи.
Чакам мъж ми да се изкъпе че прави рибата,после и аз и ще седнем официално на масата ooooh! Едно бяло вино съм взела Мезек шардоне,незнам и какво е,кажете какво се гледа на вината че аз само от тюл амор разбирам Embarassed

# 656
  • USA
Честит имен ден на чаровните ни именници Никола, Никола, Ники и Никсъна! Да са много здрави и усмихнати деца и да им е живо името!   bouquet
Честито и на моряците и жените им, банкерите и всички други, които празнуват днес!   bouquet

Хриси, много съм възмутена от това, което ви се е случило. Много се надявам Пешко да е добре.  Praynig Аз ако съм ще отида да говоря с родителите на рожденика. В крайна сметка под техния покрив са се развили нещата и те са отговорни. Няма такива работи като "игри" като има пострадало дете. Аз не бих оставила нещата така, ами те след някоя година ще започнат да се изнасилват играейки под носа на родителите си.  #2gunfire А телефонът от какво е счупен?

За случая с якето съм напълно съгласна, че побойниците трябва да се накажат, въпреки глупостта на другото дете. Не може да се приравняват 2 якета с един човешки живот. Такива случаи на насилие направо ме изкарват извън кожа. Трябва училищата да имат политика на непърпимост спрямо деца-насилници.

Донси, интересно ми е мъжът ти прочел ли е коментарите ни по въпроса за неговия 7дневен режим?

# 657
нашият шаран от Метро беше развален Sick
Сега мъжа ми отиде да вземе сьомга Laughing
Приятна вечер на всички

# 658
  • София
При нас рибата стана перфектна,сьомгата ми идва в повече особенно като почне да изстива,иначе пъстървата слагам розмарин мащерка,лимон,зехтин ч.пипер и става мммммм.
Докато ми кажете за виното и то................................

# 659
  • София
Добро утро! У нас шаранът стана много вкусен, мъжът ми го прави препържен на тънки парчета. Кая яде като невидяла, да не говорим, че докато се приготвяше суровата риба, ни издебна да не сме в кухнята и защото й миришело вкусно беше награбила едно парче сурово да яде Shocked

Снощи водихме Кая на зъболекар за първи път. Много съм доволна от зъболекарката, наистина има подход към децата. Кая има малък кариес и на още две зъбчета петънца  - всичките на кътни зъби. А дори не е опитвала близалка през живота си. Препоръча да четкаме задните зъби по-дълго, миене 2 пъти на ден с флуорна паста. Препоръча аква фреш 0-6, защото е с много добре балансирани съставки и много точно дозиран флуор. Tooth Mousse каза, че може да помогне в нашия случай на по-следващ етап, когато се е понатрупал флуор в зъбките. Иначе каза, че не съм направила грешка, като не съм давала на Кая флуор и не съм пила през бременността. Кариеса ще го правим след два месеца, т.к. искаше от първия преглед да й остане добро впечатление на Кая. Препоръча да си извадим здравна книжка, т.к. тя покрива един преглед и 4 манипулации на година за децата. Това много ме изненада, че го препоръчаха от частен медиц. център. Късата юздичка на горната устна ще я режем по-нататък, на 6-7 годишна възраст, за да не се травмира сега.

Хриси, какво стана с идеята ти за приемно родиелство?

Яна, не ми отговори дали си била брюнетка.

Общи условия

Активация на акаунт