25% намаление в Хиполенд

• 75 256
  • 556
  •   1
Отговори
# 345
Благодаря за отговора! Не ни остава нищо друго, освен да чакаме! Успех на всички!

desislavadz  - хора с 5 000 поръчки по-напред не са получили ( в случай, че номерата наистина са последавателни, а на генерирани по друг критерий).

# 346
Аз и по-напред бях писала но да се повторя - помолих да ми обединят три поръчки - последните две /129797 и 124830/ ми ги обединиха и дойдоха в петък, а първата 120558 - 9239 поръчки преди последната още стои със статус НОВА.
В нея нещата не са за мен /с изключение на едно малко пони, което е за сега и девойката ще ме изяде кога ще й дойде/ , но има 4 различни кукли от една серия и може това да ги затруднява да ги съберат  newsm78

# 347
Е моята като е с един артикул, който е и наличен в магазините, какво толкова ги забавя и затруднява newsm78

Голяма минавка с този Хиполенд, голяма.....толкова ме е яд, че поръчах оттам, че няма на къде. за последно е Stop

# 348
  • София
Аз днес получих моята поръчка, общо 7 неща, като бяха разделени в 2 кашона, единият от Варна изпратен. Доволна съм

# 349
По колко доставки плащате, така като ви разделят поръчките?

# 350
Аз с номер 100124... и за сега мълчание. Поръчката е с наложен платеж, точно заради неуредици преди. Миналата зима получих два пъти едно и също.
Снощи писах, ама май се затри. Както и да е.

# 351
И моят номер е 100124.... никакво движение. Писах, но този път и отговор нямам даже по мейл. Май яко са се покрили Mr. Green

# 352
Телефона тотално не им работи, аз не мога да гледам в сайта, ММ поръча и не си е правил акаунт. Преди като поръча пак без акаунт беше. Писах им вчера в формата за контакт, отговор тц.
Драма няма до идния четвъртък, но ако тогава се сетят, че не могат да ми доставят поръчката ще избеснея.
Но днес е бяло  и снежно, да не си разваляме настроението Simple Smile

# 353
Да, времето навън е бонбон. Честит ви първи снежец Laughing

# 354
Някой има ли представа, какво се случва ако доставката си остане със статус "Нова" и не се изпълни в указаните 14 работни дни?

# 355
Ами увисваме като прани гащи, какво Mr. Green

Ако стоката не е налична, пишеше, че ще предложат да закупим друг артикул, като се възползваме отново от 25 процентното намаление - тоест, все едно пазаруваме в черния петък един вид, макар и по-късно. Ама ако и там доставката е 14 работни дни-отиде и задмина коледата hahaha bowuu

# 356
На мен ми иде да се отбия в магазина и да купя Кучето робот, ако още го има + Нърв пистолета и да рахатясам. Иначе не знам какво ще ми чуят ушите, така де тия на Дядо Коледа  Mr. Green

# 357
И аз мислех за този вариант...умувам го още.
Шъ им...и промоциите, и черните петъци. #Cussing out #2gunfire... бял ден не видах с тоя черен петък Tired

# 358
  • София
Ами увисваме като прани гащи, какво Mr. Green

Ако стоката не е налична, пишеше, че ще предложат да закупим друг артикул, като се възползваме отново от 25 процентното намаление - тоест, все едно пазаруваме в черния петък един вид, макар и по-късно. Ама ако и там доставката е 14 работни дни-отиде и задмина коледата hahaha bowuu

То така може до безкрай  да се изчерпват нещата, ако имате късмет може и за другата Коледа да дойдат.  ooooh!

# 359
  • Бургас/Пз
Моята е 100125 ... като гледам вашите, ще съм благодарна ако на 6-ти декември е тук. Тогава е 14-тия ден.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт