25% намаление в Хиполенд

• 75 232
  • 556
  •   1
Отговори
# 405
Поръчка #10011835* - получих SMS от Спиди.

# 406
Следва да ценообразуват като на Лудия петък, ти нямаш вина за тяхната невъзможност да доставят стоката.

# 407
Е нали сега ще го вземат от магазина и ще го пратят. Какво ми връщат лентата назад. Сега е намален-сега го пращат..аман от номерца ooooh!

# 408
  • София
Тeta при теб още ли няма нищо  newsm78?

# 409
Няма значение какви са били и какви са сега условията за новия продукт. Тя е искала да се възползва от двойното намаление - черен петък и намаление на Лего и затова е поръчала тогава. И сега с новия артикул следва да и дадат абсолютно същия процент намаление като на този, който не могат да доставят. Вината е тяхна.

# 410
И аз мисля като Блисс Peace

При мен няма никакво раздвижване Tired

# 411
  • Варна
А вариянт с изчакване до определана дата за доставка защо няма... ето примера с легото. За тази цена, ако след 10 дни може да се достави и купувача е съгласен... или сега мисията е да си разчистят артикули с повече бройки, че те лего сега 2017 нови ще изкарат...

# 412
  • Стара Загора
Аз да кажа че на 18-ти купих 3 кутии  Лего  двете бяха нинджаго само 25% отстъпка имаха. Нямам идея кои модели са били намалени с 33% и директно на етикетите ли е било намалението и как са получили някои отстъпка 58%.

# 413
Намалените бяха с различен етикет в магазина, но бяха един-два артикула.

# 414
  • Варна
Аз да кажа че на 18-ти купих 3 кутии  Лего  двете бяха нинджаго само 25% отстъпка имаха. Нямам идея кои модели са били намалени с 33% и директно на етикетите ли е било намалението и как са получили някои отстъпка 58%.

Не е 58, а 50 от началната цена и намалените бяха обявени и в сайта като такива. По-голямата отстъпка ставаше като към вече намалена цена се ползва и -25% за черен петък.
Не бяха малко като брой намалените легота, но бяха не повече от 3-4 от серия.

# 415
  • Майничка
Получих съобщение за изпращане на едната ми поръчка, от 21,45ч. Първата, от 10,22ч., още е със статус "нова".

# 416
Хиполенд има ли активен онлайн сайт или онлайн брошура, с артикулите и офертите им?
Има.
Ама нещо не работи Mr. Green

Да. Ту работи, ту не. Точно когато ми трябваше, не успя да ми зареди Simple Smile

# 417
Вчера следобед получих тъй лелеяния СМС, че Хиполенд са приели офертата ми за сключване на договор Mr. Green Статусът е променен на "обработва се".  Сега имат три дена да ми доставят играчката.

поръчка № 100124 8... поръчана на 18.11.2016г. около 14 часа следобед.

# 418
Търпение, малко ти остана и на теб.
Аз съм потресена от Спиди като куриер. Като ходих да си взема пратката по пода се търкаляха други пратки, някои с нарушена опаковка  Shocked
Явно ми е проличала, защото ми предложиха на място да отворя моя пакет, като им платих.

# 419
В мейла пише, че препоръчват пред куриер да се отвори пратката и да се провери. мисля, да се възползвам от опцията....все пак е за подарък, ако е мърлява опаковката на играчката вътре Thinking

Общи условия

Активация на акаунт