25% намаление в Хиполенд

• 75 225
  • 556
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Ако ги чакате от спиди, я до чакате я не.  Laughing

# 421
Или Спиди, или Европът...Защо, какво имаш предвид...посочила съм адрес за доставка, как така я дочакам Shocked
Аз лично от спиди не съм доволна, за разлика от Еконт..

# 422
  • София
Трябваше да дойде в петък от спиди, лъжи,мазане, липса на информация, чакам до края на деня - уж  в куриер била, ама не им вярвам за нищо вече.  Mr. Green И като бял човек довечера сядам да си пиша жалбите.  Naughty

# 423
Отваряш и гледш задължително.
Спиди са много неорганизирани - 10 пъти проверяваха моята пратка и не я намериха. Аха да ме пратят на другия край на града и на 11-тото ровене я видяха. Беше до поискване да не се гоня с куриерите.
По друг повод: по-зле са Рапидо.

# 424
Когато искат да дойдат. Оставила съм парите на бюрото си, все ще има човек да я приеме, ако мен ме няма. СМС пращат ли поне от Спиди в деня на доставката или?
В проследяване на пратката не ми излиза нищо, най вероятно още не са изпратили си мисля.  Засега поне си стиснахме ръцете с Хиполенд и имаме сключен договор Whistling Изпращането и получаването -демек изпълнението на договора- божа работа hahaha

миналата година пуснах поръчката до офис на Спиди и стана бързо, ама сега е до адрес..

# 425
  • София
Изпращат само че доставка няма.  Simple Smile Изпратиха ми смс четвъртък вечерта, да я чакам в петък, нямаше нищо, в кол центровете не могат да видят къде е пратката, събота получих някакъв несвързан смс за забавяне, без дати, днес не знам кой ми звънна - не беше куриер, да ми каже, че ще я получа до края на деня.  hahaha

# 426
Трябваше да дойде в петък от спиди, лъжи,мазане, липса на информация, чакам до края на деня - уж  в куриер била, ама не им вярвам за нищо вече.  Mr. Green И като бял човек довечера сядам да си пиша жалбите.  Naughty

Звънни първо в местния офис, може куриерът да я е оставил там под претекст, че не е имало никой на адреса. На мен ми се е случвало така да си намеря по-бързо, отколкото с оплакване.

# 427
че то няма телефони на офиси..всичко е с номер -07000...

# 428
  • София
Имат час и 44 минути, после оставям бебето на мъжа ми и почвам да си пиша жалбите.  Naughty

# 429
  • Варна
Когато искат да дойдат. Оставила съм парите на бюрото си, все ще има човек да я приеме, ако мен ме няма. СМС пращат ли поне от Спиди в деня на доставката или?
В проследяване на пратката не ми излиза нищо, най вероятно още не са изпратили си мисля.  Засега поне си стиснахме ръцете с Хиполенд и имаме сключен договор Whistling Изпращането и получаването -демек изпълнението на договора- божа работа hahaha

миналата година пуснах поръчката до офис на Спиди и стана бързо, ама сега е до адрес..
Провери ли товарителницата в Европът. Моята пратка дойде с тях като Хипо пращат и с двете фирми.

# 430
  • София
Само да кажа, че ми звъннаха и казаха,че няма да ми я доставят днес. Отмених я и си пуснах жалбата.

# 431

Провери ли товарителницата в Европът. Моята пратка дойде с тях като Хипо пращат и с двете фирми.

Не...само на Спиди, но не съм сигурна кое ми е товарителницата Rolling Eyes Отивам да пробвам, ама ме съмнява...да е пуснато нещо де, иначе статуса не се ли променя от обработва се на изпратена newsm78

# 432
Намерих си товарителницата, днес е била приета в офис Бургас...по Европът.
Благодаря, Ели Peace

# 433
  • София
Намерих си товарителницата, днес е била приета в офис Бургас...по Европът.
Благодаря, Ели Peace

Направо не знаех какъв късмет имаш.  Mr. Green

# 434
Що...не се знае куриерчитУ как ще ме изобли Mr. Green Утре сутрин съм извън града, ако баш тогаз реши да цъфне, кво прайм? Абе здраве да е...

Общи условия

Активация на акаунт