25% намаление в Хиполенд

• 75 221
  • 556
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Аз нали отказах поръчката към 16 и нещо - звъни ми куриера в 18.30 ,че ще долу до 15 минути, викам айде добре ще я взема. Става 19.00- никакъв го няма, звъня му - казва ми няам да ви я доставя днес, утре я чакайте - викам утре ли и като го подпуках.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Спиди да не видя повече.  Praynig Praynig Praynig Praynig

# 436
  • Варна
teta, като те няма казваш след колко часа ще си на адреса и готово. Аз понякога звъня на куриера като получа смс-а, че до еди колко си часа ще ме няма и след този час да дойде. Нямаш фиксиран час за достаква, а не мога да стоя цял ден в нас да чакам. Те за това и звънят преди да дойдат и готово. Особено ако ме звъннеш няма как да ти откаже или да я остави за следващ ден.

# 437
Стига да има телефон на куриер. На спиди нямат. Европът не ги знам.

# 438
  • Майничка
На Спиди винаги получавам по 2 СМС-а вечерта преди доставка - единият с № на поръчка и ПИН код, другият - с линк за промяна на доставния адрес и тел. на куриер. Телефонът е национален, но няколко пъти съм звъняла на него и после "моят" куриер ми се е обаждал за отговор на инфото.

# 439
  • София
На Спиди винаги получавам по 2 СМС-а вечерта преди доставка - единият с № на поръчка и ПИН код, другият - с линк за промяна на доставния адрес и тел. на куриер. Телефонът е национален, но няколко пъти съм звъняла на него и после "моят" куриер ми се е обаждал за отговор на инфото.

Явно е избирателно, на кои клиенти да се звъни и на кои не.

# 440
Моята пратка е някъде по средата на трасето. Явно няма днес да я получа....

# 441
Само аз ли останах със статус НОВА

# 442
Само аз ли останах със статус НОВА
Аз  също! Чудя се дали ще ми обработят поръчката newsm78. Писах им преди десетина дни, отговор никакъв. По мои сметки поръчката ми трябва да дойде, най-късно в петък (14 работни дни, смятано от 18 ноември), и се чудя какво да правя ако не дойде???

# 443
zlplst имат 2 дни още, ако не ти дойде поръчката ги почваш. Аз бих написала жалба до КЗП.
За лично удовлетворение може и да навикаш някой по телефона, но едва ли ще има ефект относно обслужването им в бъдеще.

# 444
  • Плевен
Поличух смс за легото, с което така любезно ме компенсираха и са ми сложили и доставка и ми излиза с 3лв по-скъпо, отколкото в магазина Simple Smile  Чудя се мога ли да не го взема ... аз се опитах да се свържа с тях в събота/понеделник, за да откажа ,но нямаше кой да ми вдигне.

# 445
Доживях...имам смс от европът...за днес, боже ooooh!

Miss D ,престани с тези реклами, че ще те докладвам. И в лидълската тема два пъти се изцепи Stop

# 446
След толкова мрънкане получих обаждане от един любезен господин, че една от четирите кукли /от една серия/ е няма - предложих да е заменят с подобна от друга серия, след пет минути ми се обади - потвърди, че може да стане замяната и сега всичко ще е в ръцете на куриерите

# 447
  • Gotham City
Момичета,
за да не пускам нова тема, ще питам тук - някой знае ли дали в Хиполенд има някакъв си бял рейнджър (убийте ме, не знам какво чудо е това)?

# 448
Момичета,
за да не пускам нова тема, ще питам тук - някой знае ли дали в Хиполенд има някакъв си бял рейнджър (убийте ме, не знам какво чудо е това)?

Защо не им звъннеш по телефона да попиташ?

# 449
Момичета,

Ако става въпрос за Елиса Енрил, белият рейнджър, от Power Rangers Wild Force- няма я като артикул. Много е вероятно да става въпрос и за фигурата Stormtrooper Star Wars (Фигура Титан с аксесоари), която също е бяла. Най-добре е да попитате детенцето за насока какво точно представлява или поне за името на филмчето или анимацията, където е видял/а въпросният рейнджър.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт