Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са някои от често срещаните симптоми, които изпитват участниците?
Кои изследвания се споменават в дискусията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са някои от често срещаните симптоми, които изпитват участниците?
-
Кои изследвания се споменават в дискусията?
-
Какви са някои от емоциите, които изпитват участниците?
-
Какво представлява трансферът в контекста на бременността?
и на мен много ми се иска децата ни да са с малка разлика, дано всичко протече нормално и да имаме това, за което мечтаем. Иначе аз от 1 месец насам не кърмя и да ти кажа съня на дъщеря ми се подобри значително. А до преди това се будеше по няколко пъти нищем да сучи. Няма да е зле да започнеш постепенно да я отказваш. Не е лесно, защото са като пристрастени, но ще свикне.
. Вчера за първи път ми се гадеше, ама цял ден това, а вечерта като вдигнах една температура ... зъзнех от студ. Днес сутринта се събуждам с разстройство, явно някакъв вирус съм лепнала. На всичкото отгоре кръвното ми е постоянно 100 на 70 и с нищо не мога да го вдигна, чувствам се като в безтегловност. Дано само бебчето да е добре и да се захваща по-здраво
.
Та както казва mirence, сега и да се жалвам, ще стискам зъби 
. След това пиех по една, някой път по чаша вино. Лекарства никакви (освен 1-2 пъти но-шпа), но аз по принцип не пия, хранех се много (предимно) здравословно - много сурови ядки, сушени и пресни плодове, мед и сусамов тахан, прясно изстискани сокове (особено като хемоглобина заплашваше да стане проблем цвекло, моркови и ябълка), риба (която сега не мога дори да погледна
), хубаво месо, кълнове...и много вода. В крайна сметка имах една прекрасна бремнност (глава ме болеше много около 4тия месец), през цялото време търчах напред назад по планини и палатки, непрекъснато почти бяхме на път и отидох да раждам с 6,5кг. над това, което бях като забременях (първите месеци отслабнах 2кг без да съм повръщала или да съм се ограничавала, но мисля, че това се е дължало на хормони).
Искам да ви попитам как се справяте с гаденето, защото лично мен почти не ме пуска, не повръщам, но ми става лошо от много миризми, едва успявам да сготвя нещо, после и да го изям
Сутрин си хапвам по 2 препечени филийки или с лютеница (от малка не съм яла това
При мен също гаденето се получава най-вече от някои миризми. Работя в магазин за спортни стоки и усещам всяка миризма и аромат от хората.