MADAL BAL-НАПИТКА ЗА ОТСЛАБВАНЕ,тема №2

• 93 476
  • 759
  •   1
Отговори
# 375
Моето главоболие не е от сиропа,мисля защото ще ми идва.Толкова е силно,че се наложи да пия и хапчета,голямо пречистване правя,няма що.Утре ще започна като хората.

# 376
На мен днес ми е трети ден. Глава ме боля вчера, но може и да не е от гладуването, а от доста отрицателни емоции. За сега съм добре, чувствам се по-леко, но май няма да издържа психически 10 дни. Иначе за сега съм на около 6 чаши коктейл, 1-2 билкови чая, 1-2 кафета (не мога без кафе !). До сега пиех вечер и майчин лист, но май тази вечер ще пропусна, че снощи заради него не можах да се наспя. Вчера и онзи ден  имах моменти на слабост и ми се полягваше, но днес съм на работа и съм затрупана, така че не си и помислям.

# 377
Издържах и днес без никакви прегрешения.Сега се прибирам и се притеглих по моя си кантар,който е електронен и показа 52,300кг, а тръгнах от 55,500кг.Та за четири дни 3,200кг никак не е зле.Дано продължавам да свалям в същия дух.Ако успея да сваля до 50кг ще съм супер доволна.
Иначе днес нямам никакви оплаквания освен ускорен пулс,кръвното ми е иначе нормално,нямам главоболие.
Къде сте ,момичета,защо не пишете?

# 378
На мен днес ми е пети ден с единствено прегрешение- кафето (разбира се - чисто и горчиво). Уж съм добре, но май нямам особен прилив на сили. Не съм се теглила още. Дрехите не са започнали да ми се свличат, само корема си го чувствам доста прибран.

# 379
И на мен днес ми е пети ден-точно 52 кг съм.Корем вече изобщо нямам,от ханша съм свалила 2 см,а от бедрата по един см.

# 380
Здравейте сладки мами.Надявам се ,че приемате новобранци.На сиропа съм от 25.05.Висока съм 173 и в началото тежах 73кг.Много съм доволна от диетката.Чувствах глад само 1вия ден но глада изчезва след като се подрепям с коктейлче и някое друго кафенце.Тази сутрин се качих на кантара и тежах 70кг.Щастлива съм,че има резултат.Имам голяма мотивация.Искам да се върна към старото си тегло-60 кг.Има един проблем.Пия по 2-3 кафета на ден,но няма как ежедневието ми е много натоварено.(не мисля,че е голям проблем) Надявам се да се подкрепяме взаимно и да вървим заедно по правилния път.Желая големи минусчета на всички  smile3521

# 381
Шести ден ми е! Не мислях, че ще стигна до тук. Все още не са ме обзели космически сили, дори бих казала, че и досегашните ме напускат, чувствам си крайниците омекнали, иначе умът ми е бистър! Май ще изкарам и утре и спирам и без друго сиропчето ми драстично е намаляло и няма да ми стигне за 10- дневка, а и ново не ми се купува. Като за първа подобна "аванюра" мисля, че ми е достатъчно. Успех на всички!

# 382
Привет и от мен!Добре дошла при нас, lolitkaa__ ! Днес вече съм 51,500кг, с което свалените ми килограми за 6 дни стават 4кг,което си е просто си е супер.И аз мисля и утре да изкарам и да започвам захранването.

# 383

tsveti_77  Благодаря за светлото посрещане и поздравления на всички мацки а постиженията.Аз днес съм на 3 коктейлчета ,едно кафенце и малко вода.Като спорт-направих 10 дължини по 50 метра в басейна ии естествено малко тенче. Не чувствам абсолютно никакъв глад,имам чувството че мога да продължа само на сиропчето още доста дълго.Едната ми опаковка от 500мл почти свърши ,имам още 2 такива и смятам да продължа докато свършат.Желая ви и днес много минусчета ии никакъв глад Simple Smile)))  Hug

# 384
Добро утро! Къде се покрихте всички, да не би да сте се отказали? На мен днес ми е 8-ми ден  Peace.  Вчера освен сиропа си направих и един фреш. Днес смятам фрешовете да са 2, а утре ще включа и пресен плод т.е. на захранване съм вече.
Като резултат -5 и невероятно гладка кожа на лицето.
Страхувам се след захранването да не се отпусна много с хапването и затова смятам да се ориентирам към някакъв друг дългосрочен режим- система -60 ми хареса за сега.
Имам един въпрос- вие след гладуването приемали ли сте някакви добавки, витамини...?

# 385
Днес ми е междинен ден и съм на варен ориз 50 грама и водата,в която варих ориза.За 7 дни резултатът ми е -4,700кг и вече съм 50,800кг.Супер изглеждам вече-нямам корем,ръцете и краката ми видимо са отслабнали.От утре мисля да карам на фреш.

# 386
Браво за постиженията.Аз си карам на сиропчето вече 7ми ден,по 5 дозички и 2 кафенца(естествено горчиви и черни ) Вече съм 67кг което ще рече за 6 дни 6кг което е идеално.Не чувствам глад,много съм енергична и въобще не ми се спира режима. Simple Smile Целувки и минусчета ! Simple Smile)))

# 387
Привет отново!Днес вече съм на фрешчета-50,300кг съм,което ще рече,че вече съм отслабнала с 5,200кг.Успех на всички сиропуващи!

# 388
Аз днес задържам,но не се отчайвам.Нормално е нали? Можеби,защото за периода от тези 7 дни само веднъж ползвах WC .. Но преди малко пих слабително и да се надяваме нещата ще се нормализират.

# 389
Аз си пиех всяка вечер по един чай Инхуа и всяка сутрин си ходех до WC.lolitkaa, ти колко дни ще караш на сиропчето?

Общи условия

Активация на акаунт