Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 84
Как да се сдобие детето ни със здрави зъби, докато спи?

В MEDICAL DENT това е напълно възможно - лечението под медицински сън не е бъдеще, а настоящ комфорт, който осигуряваме на нашите малки пациенти за тяхното безболезнено лечение.Ние в MEDICAL DENT вярваме, че нашата мисия е да направим живота на нашите деца по-добър. Бъдещето на денталната медицина е в това тя да може да осигури това бързо, лесно, без болка и лоши спомени. В MEDICAL DENT такова лечение е възможно, благодарение на дългогодишния ни опит и отлично обучени лекари, анестезиолози и интернисти.
 
Лечението под медицински сън е препоръчително за деца, които имат голям брой развалени зъби, най-често поради злоупотреба със сладки храни. Тези деца се нуждаят от дълги и продължителни манипулации и работата с тях би им се отразила силно травматично, ако не бъде под медицински сън. Така, в рамките на един или два сеанса, в зависимост от състоянието на зъбите, могат да бъдат излекувани всички проблеми в устата на детето. По този начин, без да му е причинена психическа травма, то може да се радва отново на отлично дентално здраве.

Другата група деца, при които лечението под медицински сън е препоръчително са тeзи с придружаващи състояния като синдром на Даун и аутизъм. Това са състояния, които не биха позволили детето да е кооперативно в процеса на лечение.

След приключване на манипулациите по лечението започва работата върху създаването на правилни навици за хигиена и поддръжка на постигнатия резултат. Това се осъществява чрез навременни контролни прегледи, които ще доведат до окончателно решаване на проблема с кариесите.

За безопасното провеждане на лечение под медицински сън, от изключително  значение е опитът на специалистите. Ние в MEDICAL DENT, работим над 20 години с този метод и познаваме в детайл всяка една стъпка от това лечение. Нашите специалисти могат да отговорят на всеки въпрос свързан с това как протича цялостното планиране на лечение под медицински сън и какви предварителни изследвания са необходими, за да се гарантира сигурността и спокойствието на пациента.

Включете се в дискусията ни! Нашият екип ще подари на детето ви безплатен контролен преглед!

Какво е мнението ви за лечението под медицински сън и бихте ли избрали тази опция, ако детето ви има здравословен проблем или силен страх от посещението при зъболекар?

Запишете детето си още днес за безплатна консултация в клиника MEDICAL DENT на тел. 02/4738798
Необходимо е да кажете само, че сте научили за кампанията от BG-Mamma. Побързайте, защото местата са ограничени!

На 31 март и 1 април 2023 г. нашите специалисти ще извършат контролен преглед на вашето дете и ще могат да отговорят на всеки въпрос, свързан със състоянието на детските зъбки и създаването на правилни навици за хигиена.


Контакти:
София, бул. „Джеймс Баучер“ №114
www.medicaldent.bg
MEDICAL DENT във Facebook
Instagram профил на Д-р Кирилов, създател на дентална клиника MEDICAL DENT

Последна редакция: вт, 28 фев 2023, 09:48 от Жaклин

# 1
 • Мнения: 1 802
Познато дете беше лекувано така. За него това е единственият начин, тъй като е с увреждания.
За моите деца бих се опитала да избегна това.

# 2
 • Мнения: 72
С радост се включвам в темата,имам дете с аутизъм,със страх от зъболекари,засега нямаме проблем със зъбките ,но се страхувам ако се появят вбъдеще как ще се справим с посещение при зъболекар!

# 3
 • Мнения: 21 423
Не бих подложила детето си на лечение под медицински сън
Това обаче е прекрасна възможност за деца с тежки увреждания

# 4
 • Мнения: 278
Ако всичко е наред не бих се възползвала, но ако се налага и детето е с проблем е чудесно да го има като опция.
Адмирации за безплатните консултации !

# 5
 • Мнения: 827
Децата ми са големи, внуците - и те, но може би този начин на зъболечение е добър за малки деца и деца с проблеми.

# 6
 • Мнения: 18 951
Положително мнение ч, когато има нъчужда.Бих избрала са сложни случаи.

# 7
 • Аз ще се вмъкна в теб, ще разбъркам в теб, ще разхвърлям душата ти аз, ще се влея във теб, ще кипя във теб, ще взривя покоя ти!
 • Мнения: 3 389
Хубаво е, че има такава възможност. Изборът е труден понякога, но здравите зъби са основно нещо за качеството на живот.

# 8
 • София
 • Мнения: 2 639
Детето ми е голямо и се грижи сама за здравето на зъбите си. Внукът ми е основно под грижите и мнението на майка си.
Ако зависеше от мен - едва ли не бих се възползвала от тази услуга.

# 9
 • София/Севлиево
 • Мнения: 10 127
Големият ми син е с аутизъм,но винаги с удоволствие и без страх ходи на зъболекар.За почти 15 години не са се налагали някакви манипулации, различни от поставяне на силанти и вадене на млечен зъб.Вероятно за пломба или нещо по-сериозно бих се възползвала от подобна услуга ако видя,че е много неспокоен.
За малкия , който е без проблеми,по-скоро не.
За себе си,ако се предлага за възрастни,бих се възползвала,т.к.си ме е страх,а след второто раждане няколко зъба ми се скапаха,сега ги правя,но два пъти щях да колабирам на зъболекарския стол от страх...

# 10
 • Мнения: 123
А кога е най-подходящо да се заведе едно дете за първи път на зъболекар? Дъщеря ми е на 16 месеца и все още не съм я водила на зъболекар. Закъсняла ли съм?

# 11
 • Мнения: 5 126
Поради прибързаност и недобре избран подход към най-малкото ни дете (тогава на 4) на иначе изключително добрите ни зъболекари, тя придоби неконтролируем страх от зъболекари. Тогава се наложи зъболекарска интервенция под медицински сън и това беше единствено правилното решение за нея за онзи момент. После борихме страха с чести посещения при детски зъболекар с опит точно с такива деца и постепенно преодоляхме проблема. Сега тя е тийнейджър с прекрасни зъби и никакъв страх от зъболекар. Благодарна съм, че имахме възможност да лекуваме зъбите под дълбока упойка и детето преодоля травмата и не я задълбочи повече.

# 12
 • Мнения: 5 143
Децата ми ходят без проблеми на зъболекар. Зъболекарят ни е много готин (умишлено използвам тази дума) и предразполагащ. В нашия случай е излишно и не бих го приложила. За деца с проблеми е шанс за безстресова манипулация на зъбките.

# 13
 • Мнения: 8 535
А може ли и възрастни да се лекуват по този начин?

# 14
 • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
 • Мнения: 1 827
Ако има неописуем страх / паника , да , бих се съгласила на това лечение.

Общи условия

Активация на акаунт