Велико Търново и региона

• 89 420
  • 748
  •   1
Отговори
# 345
Хартиени капсули за мъфини има в DM. Опаковката е 200 бр., бели, на около 4 лв. цена. За толкова пари в Пикадили дават само 100 бр.  Wink (там са срещу салфетките, при домашните потреби).

# 346
Благодаря много, ДМ даже ми е по-близо и утре ще отида.

За Витамин Д и аз на Дани не съм давала, на Пламен малко, после забравих и двете деца се развиха добре. Аз по принцип последно време също съм на тема възможно по-малко лекарства и добавки за децата и за нас, писна ми да ни изписват рекламирани лекарства и всякакви други неща.

Иначе имам половин шишенце Вигантол, годно е до юни 2011, ако на някого ще свърши работа, да му го дам.

# 347
добър снежен ден!

докато не сте излезнали още да се пързаляте със шейните, да съобща, че в [color=navy]Областен център по приемна грижа [/color] вече провеждаме обучения и на кандидати за осиновители! Првата група стартира днес!

Междувременно още едно детенце, на 4 годинки, от съседна община намери своето приемно семейство  Grinning

# 348
  • В.Търново
добър снежен ден!

докато не сте излезнали още да се пързаляте със шейните, да съобща, че в [color=navy]Областен център по приемна грижа [/color] вече провеждаме обучения и на кандидати за осиновители! Првата група стартира днес!

Междувременно още едно детенце, на 4 годинки, от съседна община намери своето приемно семейство  Grinning
Това е чудесна новина! Grinning

# 349
  • В.Търново
Хайде,който не е гласувал за В.Търново,нека го направи.На първо място вече е Русе,остават още три града.Нека помогнем на Търновското родилно отделение. Hug
http://apps.facebook.com/pampersmosaic/?fbc=BG&ref=mf

# 350
Обявена е грипна ваканция, училищата няма да работят до 31.01 вкл. Както се казва "на печелившите - честито!"  Peace

# 351
А яслите и детските градини ще работят ли?

# 352
А яслите и детските градини ще работят ли?
Мисля, че да.

# 353
Благодаря, на всички които се отзоваха на молбата ми за кръводарители. Набавихме вече нужните количества. Много, много благодаря, че ме подкрепихте. Имаше момент в който наистина се чувствах в безизходица.

# 354
И аз се записвам ,а дано да стане. Имам нужда от малко помощ...търся си детегедачка ама все попадам на  ooooh! ooooh! #2gunfire А пък с бабите(свекърви) Rolling Eyes нещо не се получава.УФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ

Ако се интересуваш, пиши ми на лични и ще ти дам телефона и. Жената се казва Анелия. Гледала е сина ми от един месец до навършването му на годинка. Изключително доволна съм от нея. Много съвестна, млада, и с опит.

# 355
И аз се записвам ,а дано да стане. Имам нужда от малко помощ...търся си детегедачка ама все попадам на  ooooh! ooooh! #2gunfire А пък с бабите(свекърви) Rolling Eyes нещо не се получава.УФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ
Между в прочем по колко върви заплащането за една детегледачка за цял работен ден или по часово?Предполагам ,че възрастни жени,като пенсионирани учителки или медицински работник биха взимали по-евтино,но не знам.Имам една приятелка в Лясковец,от нея знам,че са наели някаква баба,пенсионирана учителка и й давали 200лв.

Аз лично заплащах на час по 2 лв. Но предполагам е въпрос на лична договорка. Пък и това беше 2009/2010година.

# 356
Здравейте ,мами искам да ви попитам къде в Търново  си купувате парфюми (моркови)и козметика. Имали магазин в който да се продават на по нормална цена в мола се  smile3516 140 за парфюм . Имали по свестни цени ,плащат наеми и тн. но с тези надценки е множко.

# 357
  • Велико Търново
На 2 гласа сме от първото място, а след нас София напредва: http://apps.facebook.com/pampersmosaic/?fbc=BG&ref=mf

# 358
  • Велико Търново
Момичета, как се гласува? Аз ли немога нещо да се ориентирам? newsm78

# 359
  • Велико Търново
Момичета, как се гласува? Аз ли немога нещо да се ориентирам? newsm78

Гласувах - учудването ми беше че искат снимка?  Wink

Общи условия

Активация на акаунт