Велико Търново и региона

• 89 417
  • 748
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте момичета.
Дали някой може да ме ориентира къде мога да намеря диетолог (или нещо такова)?

# 331
елидеси, гл.ас. Бянов е за мен най-добрият частен учител по английски в града. Преподава в университета и мен ме е подготвял за кандидат-студентски изпити. Не знам дали се занимава все още с частни ученици (има доста работа в университета, пише речници, прави преводи), но по-добър от него няма да намериш. При интерес пиши на ЛС и ще ти дам координати.  Peace

# 332
Здравейте,момичета!Аз съм от Горна Оряховица,на 42 години съм,по професия съм педагог,търся си работа като детегледачка.Пишете ми на лични,в случай,че съм заинтригувала някоя мама Grinning

# 333
И аз се записвам ,а дано да стане. Имам нужда от малко помощ...търся си детегедачка ама все попадам на  ooooh! ooooh! #2gunfire А пък с бабите(свекърви) Rolling Eyes нещо не се получава.УФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ

Здравейте,момичета!Аз съм от Горна Оряховица,на 42 години съм,по професия съм педагог,търся си работа като детегледачка.Пишете ми на лични,в случай,че съм заинтригувала някоя мама Grinning

успех Peace

# 334
  • велико търново
Момичета скромно да ви почерпя една тортичка   party023
И отивам да приготвям вечерята . Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 335
  • Велико Търново
Да си жива и здрава и много щастлива Simple Smile   bouquet

# 336
  • В.Търново
Усмивчице,желая ти освен здраве,много любов и сбъднати мечти!Бъди обичана!Весел празник! Grinning

# 337
  • В.Търново
Да попитам...знаете ли дали в някоя аптека има останали бройки от Деавита?Вигантола отдавна го изтеглиха,сега пък и Деавита го няма.Какво да даваме на децата си?Ако знаете за някоя аптека,пишете.

# 338
  • Велико Търново
Никъде няма.

# 339
Ей това гледах тази сутрин за липсващия витамин "Д'   http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/reportazhi/story/1788198620- … _po_aptekite.html

# 340
За мен този репортаж беше откровено некомпетентен, тенденциозен и поръчков. Естествено накрая завършиха с описание на ужасите от рахита, а не дадоха нито едно сериозно професионално мнение за причините за появата на това заболяване. Няколко пъти казаха "задължителен прием", което е пълна простотия. И как пък не показаха един специалист на другото мнение... Пак се опитват да всеят паника и да направят скандал... Моето бебе е родено посред люта зима и не е приемало допълнително витамин Д. Умишлено. Защото излизахме във всеки възможен момент на слънце, стимулирахме организма сам да си произвежда витамина, калявахме се. Намирам за неестествено тъпченето на малки бебенца (особено) и деца и то съвсем-съвсем здрави с всякакви химически препарати, било то под формата на добавки ли витамини.

# 341
Ние също не сме приемали Витамин Д.Бяха ни го изписали,но реших че няма смисъл от него.Фонтанелата се затвори много бързо и без него.Ако има някакви признаци на рахит-Да,но иначе Не

# 342
Ние също не сме приемали Витамин Д.Бяха ни го изписали,но реших че няма смисъл от него.Фонтанелата се затвори много бързо и без него.Ако има някакви признаци на рахит-Да,но иначе Не

И при нас се затвори бързо,в сравнение с останалите деца,приемали витамин Д.
И аз не съм давала Peace
Приемът му е "задължителен" само в Б-я.

# 343
  • В.Търново

И при нас се затвори бързо,в сравнение с останалите деца,приемали витамин Д.
И аз не съм давала Peace
Приемът му е "задължителен" само в Б-я.

Нашето джипи ни е казвала,че колкото по-бавно се затвори фонтанелата било по-добре.Това означавало,че черепа нараства в нормални темпове,а ако се затворила доста по-рано черепа нараствал по-бързо от необходимото. Rolling Eyes

Сега ето и линка отново към Фейсбук за гласуването по градове за оборудването на родилните отделения.Чак сега са дали истинския старт на гласуването:
http://apps.facebook.com/pampersmosaic/?fbc=Bg&ref=mf

# 344
Здравейте,

видях, че в миналата тема сме коментирали, че в Пикадили има хартиени формички за мъфини, днес търсих там, но не намерих, някой може ли да ме упъти на кой щанд са точно. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт